estrofem

ADAM

ÇILGINIM VE DE DUYGUSALL
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
1.191
4
116
46
Bursa
kızlar bu ilacı kullanıp yan etki yaşayan var mı aranızda?:uhm:

adamcım dondurulmuş embriyo tedavisindemi kullanıyorsun.bende kullanmıştım.günde 3 öğün 1 kez.bende tek sıkıntı,yüzüm çok kızarıyordu,ateş basması gibi,birde içime sıkıntı veriyordu.

yok hayatım kuzenim o hapı kullanıyo ama kullandı beri hep sıkıntılı
bi de başı ağrıyo acaba dedim başkalarına da yapıyo mu
nasılsın bu arada?

yok hayatım kuzenim o hapı kullanıyo ama kullandı beri hep sıkıntılı
bi de başı ağrıyo acaba dedim başkalarına da yapıyo mu
nasılsın bu arada?

canım bendede olmuştu,içime çok sıkıntı veriyordu,ilaç rahmi kalınlaştırıyormuş,hormonlarla alakalı heralde.Çok şükür iyiyim,sen nasılsın?

ben de iyiyim tatlım şükür yok bi yaramazlık...var mı bebiş?

adam bende kullandım o ilacıı ama bendee öle bişeyy olmadııı...ama hatırladığım kadarıylaa baş ağrıssı vardıı yan etkilerinde.....

bende şu anda günde 3 tane kullanıyorum.en sonuncu da gece 12 de alıyorum.ondan mı gece ter basıyo ,sıkıntıdan uyuyamıyorum acaba.. baş ağrısı da oluyo arada..

ewet olabilir hayatım....
bir sıkıntı .....
baş ağrısı....
görmede bulanıklık....
tedirgin bir ruh hali....
ve baş dönmesi....
arada mide bulantısı....
ve iştahsızlık yaptı...

bende epeydir kullanıyorum ( bir ara 1 ay ara vermiştik )ama ilacının yan etkisi diyebileceğim birşey yaşamadım...haftaya dondurulmuşlarla transferim var.

adam bende toplama zamanından sonra mide bulantısı yapmıştı transfer zamanı söyledik ilacı çoğaltacaktı aynı kaldı bantları çoğalttı mide bulantısı yüzünden diğerlerini pek yaşamdım ama şimdi alıştı galiba mide bulantımda kalmadı

anladım canım....mide bulantısı da çok kötü yaaaa.............

kızlar bi de bu ilacın alınma saati önemli mi?günde 3 kere 8 saat arayla mı?yoksa sabah öğle akşam mı?

Son düzenleme:
kızlar bi de bu ilacın alınma saati önemli mi?günde 3 kere 3 saat arayla mı?yoksa sabah öğle akşam mı?

canım bu ilaç rahmin kalışlaşmasını sağladığı için,her gün aynı saatlerde alınması gerekiyor.sabah,öğle,akşam.kullanmıştım ben.

canım bu ilaç rahmin kalışlaşmasını sağladığı için,her gün aynı saatlerde alınması gerekiyor.sabah,öğle,akşam.kullanmıştım ben.

artvinli özel mesaj için posta kutun dolu...
sana yollayamıyorum o yüzden
lütfen ilacı aldığın saatleri yazar mısın?

kızlar bi de bu ilacın alınma saati önemli mi?günde 3 kere 8 saat arayla mı?yoksa sabah öğle akşam mı?

ben günde 3 kere 8 saat arayla alıyorum ama benim gece 2 de oluyor bi tanesi kalkamayıp sabah içtiğim oldu 4-5 saat arayla olmuş oldu saatleri değiştirmedim unuttum diye

ben günde 3 kere alıyorum fakat hepsini aynı anda alıyorum .Hemşire kullanbilrisin demişti hepsini yanı anda

cildimde kızarıklar ve kaşıntı oluşmaya başladı. Estrofemden şüpheleniyoru kullanıp bu belirtileri gören oldu mu?

Back
X