Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben yaklaşık iki yıllık evliyim ve bende doğal yolla hiç gebelik oluşmadı. Evlililiğim 9. Ayından ibaren tedavi görmeye başlandım suan da da tüp bebek tedavisi için Estrofem kullanmaya başladım yaklaşık on gündür kullanıyorum. Bende daha önce hiç adet gecikmesi olmamaıştı ama estrofemi kullandım şuan adetim iki gün gecikti kullandıktan sonra adeti geciken varmı normal bir durum mu yoksa gebelik belirtisi mi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Estrofem
- Konu Sahibi berfin oz
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tüp bebeğe hazırlık tüp bebeğe hazırlık 👣
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Şubat 2022
- 4.697
- 1
- 2.884
- 63
Estrofem kullanirken adet olunmaz. Transfer oldunuzmu ?Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben yaklaşık iki yıllık evliyim ve bende doğal yolla hiç gebelik oluşmadı. Evlililiğim 9. Ayından ibaren tedavi görmeye başlandım suan da da tüp bebek tedavisi için Estrofem kullanmaya başladım yaklaşık on gündür kullanıyorum. Bende daha önce hiç adet gecikmesi olmamaıştı ama estrofemi kullandım şuan adetim iki gün gecikti kullandıktan sonra adeti geciken varmı normal bir durum mu yoksa gebelik belirtisi mi
Hayır transfer olmadımEstrofem kullanirken adet olunmaz. Transfer oldunuzmu ?
Hayır transfer olmadım
Doktorum kullan Estrofem gel dedi? Ama adet olunmadığını söylemediEstrofem kullanirken adet olunmaz. Transfer oldunuzmu ?
- 20 Şubat 2022
- 4.697
- 1
- 2.884
- 63
Transfer ne zaman olcaksiniz estrofemi doktorunuz vermiştir anlatmistir size süreci. Estrofem kullanirken transfer sureci olur adet olunmazHayır transfer olmadım
Siz kullandınız mı adet olunmadığını bilmiyordumDoktorum kullan Estrofem gel dedi? Ama adet olunmadığını söylemedi
Transfer ne zaman olcaksiniz estrofemi doktorunuz vermiştir anlatmistir size süreci. Estrofem kullanirken transfer sureci olur adet olunmaz
Geçen ay adetliyken gittim bana Estrofem ve gonamax diye bir gıda takviyesi verdi estrofemi günde iki defa kullan adet olunca da gel dedi transfer falan yok yumurta toplanmadıSiz kullandınız mı adet olunmadığını bilmiyordum
- 20 Şubat 2022
- 4.697
- 1
- 2.884
- 63
Defalarca kullandim tedavi oldugunuz merkezi arayin bi bence sizi hic bilgilendirmemisler ne zaman transfer olucaksiniz ????Siz kullandınız mı adet olunmadığını bilmiyordum
Transfer ne zaman olcaksiniz estrofemi doktorunuz vermiştir anlatmistir size süreci. Estrofem kullanirken transfer sureci olur adet olunmaz
Henüz yumurta toplanmadı ki transfer olunsunDefalarca kullandim tedavi oldugunuz merkezi arayin bi bence sizi hic bilgilendirmemisler ne zaman transfer olucaksiniz ????
- 20 Şubat 2022
- 4.697
- 1
- 2.884
- 63
Siz tedavi oldugunuz merkezi bi arayin bence. Estrofemi birakmaniz lazim adet olmak icin bi sorun doktorunuzaGeçen ay adetliyken gittim bana Estrofem ve gonamax diye bir gıda takviyesi verdi estrofemi günde iki defa kullan adet olunca da gel dedi transfer falan yok yumurta toplanmadı
- 20 Şubat 2022
- 4.697
- 1
- 2.884
- 63
Estrofem transfer surecinde rahim kalinlassin embriyo tutunsun diye verilir (genelde).. Siz bi arayin merkezi.Henüz yumurta toplanmadı ki transfer olunsun
Aradım görüştüm bugün sen bitir ilSiz tedavi oldugunuz merkezi bi arayin bence. Estrofemi birakmaniz lazim adet olmak icin bi sorun doktorunuza
aradım hocam sadece size söylediklerimi söyledi doktorum sizinle özelden görüşebilme şansım barmı bu tedaviye ilk defa başladım biraz kaygılıyım çok ta bilgim yok açıkçasıEstrofem transfer surecinde rahim kalinlassin embriyo tutunsun diye verilir (genelde).. Siz bi arayin merkezi.
Aradım görüştüm bugün sen bitir il
aradım hocam sadece size söylediklerimi söyledi doktorum sizinle özelden görüşebilme şansım barmı bu tedaviye ilk defa başladım biraz kaygılıyım çok ta bilgim yok açıkç
Bana adetime 9 gün kala kullan dedi yani ben ayın 11 inde adet olacaktım 2 sinde ilacı kullanmamaya başla dediAradım görüştüm bugün sen bitir il
aradım hocam sadece size söylediklerimi söyledi doktorum sizinle özelden görüşebilme şansım barmı bu tedaviye ilk defa başladım biraz kaygılıyım çok ta bilgim yok açıkçası
Bana adetime 9 gün kala kullan dedi yani ben ayın 11 inde adet olacaktım 2 sinde ilacı kullanmamaya başla denorma
Bana adetime 9 gün kala kullan dedi yani ben ayın 11 inde adet olacaktım 2 sinde ilacı kullanmamaya başla dedi
Şuanda adetim iki gün geciktiBana adetime 9 gün kala kullan dedi yani ben ayın 11 inde adet olacaktım 2 sinde ilacı kullanmamaya başla dedi
- 20 Şubat 2022
- 4.697
- 1
- 2.884
- 63
Ya çok ilginç ben boyle bi tedavu sekli olmadimda okumadimda burda hic. Estrofem kullanirken adet olunmaz ki. Mesela tup.bebek negatif olduysa ilac biraktirir doktor adet olursunBana adetime 9 gün kala kullan dedi yani ben ayın 11 inde adet olacaktım 2 sinde ilacı kullanmamaya başla dedi
Yani adet olunmaz mı kullanıncaYa çok ilginç ben boyle bi tedavu sekli olmadimda okumadimda burda hic. Estrofem kullanirken adet olunmaz ki. Mesela tup.bebek negatif olduysa ilac biraktirir doktor adet olursun
Ben internette araştırdım adet olunmaz. Denmiyor. Sadece adet döngüsü değişebilir diyorYani adet olunmaz mı kullanınca
- 20 Şubat 2022
- 4.697
- 1
- 2.884
- 63
Doktorunuz verdigine gore olunuyomus demekki ben olmuyom estrofemle adet belki sizin süreciniz farklidirYani adet olunmaz mı kullanınca
Doktorunuz verdigine gore olunuyomus demekki ben olmuyom estrofemle adet belki sizin süreciniz a