Ooo maşallah maşallah kisss seninki iyice belli bende ole belli belirsize seviniyorum sen gobek at bence[/QUONasipinş yanılmıyorumdur ...
Canım ben iki kere test yaptım 6.gün 7.gün yani bugün ilk test hassas testi biraz pahalı olan bugün yapığım test ucuz olanlardan ikisinde de çift gördümucuz olnada bugun biraz daha silikti hassas olanda tam çıktı bilemiyorum canım Rabbim gönlümüze göre versin bu mübarek günde...Ooo maşallah maşallah kisss seninki iyice belli bende ole belli belirsize seviniyorum sen gobek at bence
Çok belirgin olan hassas test dün yaptım yani 6. gün silik çıkan bugün o test ucuz olan test işin aslı bende şaşırmış durumdayım...Hangi testi once yaptin
Cok tesekkur ederim canimda hala korkuyorum beni kandiriyormu acaba diye bir saat sonra testi tekrarliycam bakalim nolucakCanım maşallah diyim öncelikle.İnşallah hamissindir,inanki aklimdaydin hep.Hatta hamile haberini alacağımızi başından beri hissediyorum.İnşallah öyledir. Rabbim bu mübarek gecede sesimizi duysun inşallah.Teto bence sen de baya hamilesin maşallah, inşallah gönlünüzce olsun hersey.Rabbim hepimizin kucağıni sağlıklı, hayırlı evlatlarla doldursun.
Canım çok silikte olsa görülüyor inş Rabbim boş çevirmez inş herşey istediğin yönde ilerler bebişlerimizi kucağımıza alırızzzzz Rabbim duy sesimizi nerede bekleyen varsa boş çevirme AllahımmmBuda 8. Gun testim 4 saatlik idrarimlaEki Görüntüle 1725631
Canım inş tek umudum dua etmek Rabbim bilsin her nerede varsa boş çevirmesin inş...Canım maşallah diyim öncelikle.İnşallah hamissindir,inanki aklimdaydin hep.Hatta hamile haberini alacağımızi başından beri hissediyorum.İnşallah öyledir. Rabbim bu mübarek gecede sesimizi duysun inşallah.Teto bence sen de baya hamilesin maşallah, inşallah gönlünüzce olsun hersey.Rabbim hepimizin kucağıni sağlıklı, hayırlı evlatlarla doldursun.
Hb. canım evet yaptım yeni yaptım ucuz testten silik te olsa çift çizgiyi gördüm...Hosgeldin canim sen yaptinmi bugun test
Hadi insallah insallahHb. canım evet yaptım yeni yaptım ucuz testten silik te olsa çift çizgiyi gördüm...
Bilmem sanırım ilaçlardan sabah kalkınca hafif bir mide bulantısı transferden sonra acayip iştahım açıldı her gün ananas yiyorum tutunmasına yardım ediyormuş rahime kan gitmesini sağlıyormuş bi de bende kan pırtılaşması va her gün iğne yapıyorum oksapar kuru dut yedim bol bol ttunsun diye şimdilik böyle nasip bakalımNe hissediyorsun belirtti varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?