Estrofem ve idrar testi

Ooo maşallah maşallah kisss seninki iyice belli bende ole belli belirsize seviniyorum sen gobek at bence
Canım ben iki kere test yaptım 6.gün 7.gün yani bugün ilk test hassas testi biraz pahalı olan bugün yapığım test ucuz olanlardan ikisinde de çift gördümucuz olnada bugun biraz daha silikti hassas olanda tam çıktı bilemiyorum canım Rabbim gönlümüze göre versin bu mübarek günde...

Insallah canim insallah hakkında hayirlisi olsun
yarin olsun bakalim testler ne cikacak

Canım maşallah diyim öncelikle.İnşallah hamissindir,inanki aklimdaydin hep.Hatta hamile haberini alacağımızi başından beri hissediyorum.İnşallah öyledir. Rabbim bu mübarek gecede sesimizi duysun inşallah. Teto bence sen de baya hamilesin maşallah, inşallah gönlünüzce olsun hersey.Rabbim hepimizin kucağıni sağlıklı, hayırlı evlatlarla doldursun.

Cok tesekkur ederim canimda hala korkuyorum beni kandiriyormu acaba diye bir saat sonra testi tekrarliycam bakalim nolucak

Canım inş tek umudum dua etmek Rabbim bilsin her nerede varsa boş çevirmesin inş...

Cuma günü 10. gün olacak benim 2 embriyo belki çıkar diye kana baktırcam

Eklentiler

• WIN_20151223_16_38_15_Pro.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 41
  • WIN_20151223_16_38_15_Pro.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 33
Ne hissediyorsun belirtti varmi
Bilmem sanırım ilaçlardan sabah kalkınca hafif bir mide bulantısı transferden sonra acayip iştahım açıldı her gün ananas yiyorum tutunmasına yardım ediyormuş rahime kan gitmesini sağlıyormuş bi de bende kan pırtılaşması va her gün iğne yapıyorum oksapar kuru dut yedim bol bol ttunsun diye şimdilik böyle nasip bakalım

Ara sıra kasıklarımda ve belimde hafif ağrılar var kendimi yormuyorum ev işi yapmıyorum uzanmıyorm hiç bir şey kaldırmıyorum ağır ya da hafif yine nasip bilemiyorum günler geçmiyor sanki sende nasıl belirtiler var???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…