Estrofem kullanımı

dombili_xl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
3.346
8.787
158
İstanbul
Merhaba, 27 Ekim’de geçirdiğim ameliyat sonrası doktorum sabah 2, akşam 2 doz olmak üzere Estrofem verdi, bu günlerde boynum ve kollarımda kaşıntı, yüzümde ve sırtımda da sivilce gibi kabarıklıklar çıkmaya başladı. Yarın kontrolde doktora sormadan önce benzer sıkıntılar yaşayan oldu mu bilgi almak istedim. Bir de B12 değerim sınırda çıkınca takviye yazılmıştı, bir hafta kullandım ama kaşıntı devam edince onu kestim.

Şimdiden teşekkürler.

benım bıldıgım kan pıhtılasma oranını arttırıyor ve elde ayaklarda uyusmalar meydana gelıyor ve bu durumda acile gidilmesini onerıyor doktorlar. günde 4 tane fazla bence.

her bünye farklıdır. bekletmeden doktora danışırsanız iyi olur. bir şey çıkmayabilir ama tedbirli olmakta fayda var. ihmal etmeyin lütfen.

Ameliyat sonrası ne amaçla verdi size sormadınız mı
Ameliyat sonrası rahim duvarlarının kalınlaşması ve rahmin genişletilmesine fayda sağlamak amacıyla verildi, ameliyatı da rahmin şekil bozukluğunun giderilmesi için histeroskopi yolu ile oldum, yarın da balon uygulaması ve kontrol için randevumda ilacın yan etkisinden şüphelendiğim konusunu görüşeceğim, gitmeden önce benzer tecrübesi olan olup olmadığını öğrenmek istedim.

Yorum ve cevaplar için ayrıca teşekkürler.

evet rahim kalınlastırıyo ama 4 tane bana fazla geldi. ben bile iki tane kullanırken arada uyusmalar oluyodu ama 3 ay kullandım hamıle kalmadan önce ve kaldıktan sonra

Merhaba, 6 haftalık estrofem ve 2 haftalık primolut kullanımını tamamladım, şimdi adetimi bekliyorum. Kaşıntı ile ilgili de sanıyorum B12 takviyesi tetiklemişti, onu kesince normale döndü. Okuyan olursa yanlış bilgi vermemek adına açıklamak istedim.

evet rahim kalınlastırıyo ama 4 tane bana fazla geldi. ben bile iki tane kullanırken arada uyusmalar oluyodu ama 3 ay kullandım hamıle kalmadan önce ve kaldıktan sonra

Kızlar doktorum bana da estrofem verdi bu şekilde kalınlaştı mı Rahmi'n benim rahim zarı ince o yüzden gebe kalamıyorum

Gunde 2 kez sabah aksam bı tane kullandım. 3 mm den 8 mm e yukseldı. 13 gunde

Ay ne güzel inşallah benim de kalınlaşır cnm bana bide bu ilaç bitikten sonra tarlusal verdi estrofem bitikten sonra kontrole gel dedi işte inşallah benim de kalınlaşır

İlacın yan etkisi hakkında dr un bir şey söylemiş miydi ?
Estrofem kullanırken kan sulandırıcı kullanmış mıydın

İlacın yan etkisi hakkında dr un bir şey söylemiş miydi ?
Estrofem kullanırken kan sulandırıcı kullanmış mıydın
Merhaba, ben o sırada Benexol de kullanıyordum, sanırım o alerji yapmıştı bana, onu kesince düzelmişti. Onun dışında doktor kalab süre zaten az kalmış, bitirmen gerekli demişti. Kan sulandırıcı vermemişlerdi o zaman ama hamilelikten sonra coraspin verdiler, kilo artışı biraz daha olduktan sonra da iğne kullanma ihtimalim var. Size de yan etki mi yaptı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…