estrofem ve klomen bende kullanıyorum gebelik testi negatif inşallah çok ağrım olmaz benimdeeğer ben gibi bi durum yaşan olurda diye son durumu yazayım dedim. estrofemi bıraktıktan 7 gün sonra adet oldum. ve 8 gün boyunca adet olana kadar ara ara adet sancisi cektim özellikle geceleri. sanirim estrofem rahmimi cok kalinlastirdigi için oldu bu ağrılar. adetim de son yumurtlamami baz alirsak sadece 1 gün gecikmeyle gelmiş oldu
cnm ben günde 3 tane kullandim, rahim bayaga kalinlasti ondan sanirim daha adet olmadan ağrılarım başladıestrofem ve klomen bende kullanıyorum gebelik testi negatif inşallah çok ağrım olmaz benimde
benim günde bir tane bat 18 şubatcnm ben günde 3 tane kullandim, rahim bayaga kalinlasti ondan sanirim daha adet olmadan ağrılarım başladısenin bat ne zaman?
sen az iciyormussun sana fazla ağrı yapmaz o zaman bence. hem testi de erken yapmışsın belki sonradan pozitif olur umutsuz olmabenim günde bir tane bat 18 şubat
bilmiyorum canım ya 9.günde yaptım testi sanki böyle kendimi kandırıyormuş gibi oldum kafamı yastığa bi koydum gözümden yaşlar akmaya başladısen az iciyormussun sana fazla ağrı yapmaz o zaman bence. hem testi de erken yapmışsın belki sonradan pozitif olur umutsuz olma
idrar testleri adet gecikmesinden önce doğru olmayabiliyor. ben 1 kere hamile kaldim adetim 2 gün geçmişti beta hgc 10 çıktı idrar testi yapsam kesin negatif çıkardıbilmiyorum canım ya 9.günde yaptım testi sanki böyle kendimi kandırıyormuş gibi oldum kafamı yastığa bi koydum gözümden yaşlar akmaya başladı
Ben hiç hamile kalmadım ya 2 senedir istiyoruzidrar testleri adet gecikmesinden önce doğru olmayabiliyor. ben 1 kere hamile kaldim adetim 2 gün geçmişti beta hgc 10 çıktı idrar testi yapsam kesin negatif çıkardı
benimkide malesef kimyasal gebelik olduBen hiç hamile kalmadım ya 2 senedir istiyoruzinşallah öyledir yine de bakalım beklicez bikaç gün daha
bizim de aynı canım ya Rabbim verir inşallah hayırlısı ilebenimkide malesef kimyasal gebelik oldu2 sene olcak bizimde cocuk isteyeli
insallah cnmbizim de aynı canım ya Rabbim verir inşallah hayırlısı ile
Ben sadece estrofem kullanıcam, bu ay adetim 12 gün gecikti, dr östrojen eksikliği var dedi, onu verdi, kullanırken hamile kalan var mı acaba??adetin birinci günü başla dedi,bugün başladım, korkuyorum yaE noldu kizlar sonra merak ettm gebe kaldniz mi bnde ayni ilaclari kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?