ESTROFEM KULLANANLAR TÜP BEBEK SÜRECİ

nok53

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2023
130
113
23
İstanbul
Merhaba tüp bebek tedavisi görüyorum. Transfer için bekliyorum bu süreçte rahim kalınlığı için Estrofem kullanıyorum. Adetimden sonra 10. Günüm kahverengi lekelenmem var. Çok da az sayılmaz ama aşırı da değil. Doktora sormaya çekiniyorum transferi erteler diye ödüm kopuyor.. bu süreçte Estrofem kullanıp ara kanama yaşayan var mı?

Merhaba tüp bebek tedavisi görüyorum. Transfer için bekliyorum bu süreçte rahim kalınlığı için Estrofem kullanıyorum. Adetimden sonra 10. Günüm kahverengi lekelenmem var. Çok da az sayılmaz ama aşırı da değil. Doktora sormaya çekiniyorum transferi erteler diye ödüm kopuyor.. bu süreçte Estrofem kullanıp ara kanama yaşayan var mı?
Böyle birseyi doktorundan saklama canım bir aksilik varsa erkenden ortaya çıksın ki sonrası kötü olmasın

Estrofem akıntı yapıyor bende kullandım ama kahverengi bir lekem olmadı. Farklı bi durum olabilir doktorun sana en doğrusunu söyler.

Bence doktorunuza söyleyin mutlaka ben hiç böyle bir etki görmedim

Ben de aynisini yasadim, doktorum hic sorun etmedi, transfer gunune kadar ara kanamam oldu , transfer yapildi ve o an kesildi cok enteresan , ama ben coraspirin de kullaniyordum
Transferden sonra doktorum onu birak dedi, ama sen yine de doktorasor muhakkak , hem neden cekiniyorsun bunlar normal seyler

Merhaba doktoruna sor cekinme bilgisi olsun herhangi bir durum varsa ona göre tedbir alır. Buarada bende kullanıyorum hatta 3 tane birden içiyorum ama herhangi bir ara kanamam lekelenmem yok.

Transfer öncesi başladım kullanmaya transferden sonrada kullanmaya devam ediyorum,ilaçla ilgili bir durum olduğunu düşünmüyorum çünkü hamileliğin 14.haftasina kadar doktor uygun görürse kullanılıyor.ara lekelenmeler normal diye biliyorum,transferden 3 gün önce tekrar muayene olmuştum ben.

Sordun mu bu arada
Teşekkür ederim herkese bende günde 3 tane kullanıyorum ve sürekli akıntım ve kanamam var. Transferim sürekli aksiliklerle ertelendi o yüzden sormaya çok korktum beni de anlayın yoksa normal şeyler olduğunu sormak gerektiğini de biliyorum..
Sordum bu arada doktorum gayet normal dedi teşekkür ederim herkese

Teşekkür ederim herkese bende günde 3 tane kullanıyorum ve sürekli akıntım ve kanamam var. Transferim sürekli aksiliklerle ertelendi o yüzden sormaya çok korktum beni de anlayın yoksa normal şeyler olduğunu sormak gerektiğini de biliyorum..
Sordum bu arada doktorum gayet normal dedi teşekkür ederim herkese
Ne demek önemli olan senin sağlığın

Uzun süredir kullanıyorum hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. Doktorunuzu bilgilendirin bu durumla ilgili, zaten siz kontrole gidince rahim istenilen kalınlığa ulaşmaz veya doktor rahiminizi beğenmez ise transferinizi erteler .

Estrofem akıntı yapıyor bende kullandım ama kahverengi bir lekem olmadı. Farklı bi durum olabilir doktorun sana en doğrusunu söyler.
Merhaba bende yaklaşık on güldür kullanıyorum tüp bebek tramsfer öncesi ama bende sarımsı akıntı oluyor sizin akıntınız berrak mıydı çok korkuyorum enfeksiyonsa diye ertelensin istemiyorum transferimi

Merhaba bende yaklaşık on güldür kullanıyorum tüp bebek tramsfer öncesi ama bende sarımsı akıntı oluyor sizin akıntınız berrak mıydı çok korkuyorum enfeksiyonsa diye ertelensin istemiyorum transferimi
Merhabalar, nacizane tavsiyem, doktorunuz etkileyecek bir durum değilse transferinizi zaten ertelemez. Ama belki transferin başarısını düşüren birşeyse emin olun transfer süreci ve sonrasındaki bekleme oldukça stresli, ertelensin ama o bekleme anında acaba bu durum olumsuz etkiledimi düşüncesi kafanızda olmasın. Ben olsam mutlaka doktoruma söylerdim, ve transferimi etkileyecek en ufak bir durum varsa ertelenmesini tercih ederdim, ki ben 40 yaşındayım, zamana karşı yarışıyorum. Bu süreçte en önemli şeyin sabır olduğunu düşünüyorum...

Yok sarımsıydı benimde içiniz rahat olsun progesteron hormon testiniz 1dek küçükse sorun yok

böyle bir şeyi saklamayın belki tutunacak embriyolar bu kanama yüzünden tutunmayacak belki beklememek daha iyidir. ben transferden bir gün öncesine kadar kullanmamam gereken bir ilacı kullanmışım ve eskaza fark edip söyledim. erteledi doktor transferi elimizde iki dondurulmuş embriyo vardı az kalsın doktora söylemesek belki de boşa transfer olacak ziyan olacaktı. lütfen şeffaf olun sizde 🙏🏻
inşallaj sizinki transferi engelleyecek bir şey değildir

Back
X