• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estrofem kullanan varmı kızlar

Kumsal6161

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
105
38
13
34
Selam kızlar nasip olursa mart ayında transferim olacak, dondurulmuş embrio, suan estrofem kullanıyorum günde 3 tane bir tanede decavit kullanıyorum, bende aşırı iştah kapanması oldu hic bisey yiyesim gelmio mide bulantısı da yapıyor bu sekılde yan etki yapan oldumu.

Selamlar,
Ben de bir muddettir kullaniyorum, Cumartesi transferim var. Asiri degil ama bir istah kapanmasi yapti. Benim gunde 4 adet estrofem, hafif mide bulantim da oldu. Boyle yan etikeleri var tabiiki. Eger cok bunalirsaniz, ferahlamak icin laktozsuz kefir oneririm. Hem kalsiyum ve protein olur ve embriyo yerlesmesi icin faydali olur, hem de ferahlatir sizi. Bebeginizi saglik ve huzurla kucaginiza almanizi dilerim :)

Mrb. Ben de 1.5 senedir 2.cocugu istiyorum olmadi levotiron 25 kullaniyodum ilk cocugumdan beri . Doktora gittm hormon testin de tiroid ilacini degistirdi euthyrox 50 verdi bi de ostrojen biraz dusmus dedi estrofem verdi adetin 4.gununden beri kullandim 10 martta adet olmam lazimdi sancilarim sisliklerim oldu ama adet olmadim. İlac biteli de 6 gun oldu. Toplam 13 gun gecikmis oldum test yapmaya cesaret edemiyorum yine negatif cikar diye. Bana bi akil verin sizde ilac yuzunden midir bu durum?

Selam kızlar nasip olursa mart ayında transferim olacak, dondurulmuş embrio, suan estrofem kullanıyorum günde 3 tane bir tanede decavit kullanıyorum, bende aşırı iştah kapanması oldu hic bisey yiyesim gelmio mide bulantısı da yapıyor bu sekılde yan etki yapan oldumu.
Bende felaket bulanti,iştahsizlik yapti,maffoldum🤢🤢ve daha 5 gunum var,umarim devam etmem ve dozu azaltir.

Bu sitede estrofem adını o kadar duydum ki.. düşünüyorum şimdi doktorum bana neden hiç bu ilacı vermedi?

Transfer öncesi vermedi, transferden sonra da duymadım adını.. neden acaba?

Bu sitede estrofem adını o kadar duydum ki.. düşünüyorum şimdi doktorum bana neden hiç bu ilacı vermedi?

Transfer öncesi vermedi, transferden sonra da duymadım adını.. neden acaba?
Cok cok nadir bulunan bi ilac artık hep ona eşdeger ilacları veriyolarmış, ben sıfırdan tekrar başladım tüp bebeğe yine estrofem alın dendi ama artık o olmadıgı icin klimen verdiler belkı sızede vermişlerdir adı farklıdır

Back
X