- 28 Aralık 2014
- 306
- 131
- 23
Canim dün gidebildim doktora.çok şükür keseyi gördük.biri tutmuş.insallah kalp atislarinida 24unde duyariz senin durumun nasil.ben rapor aldim çalisamiyorum cok yorgun hissediyorumayliiiiin ne yaptın canım merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim dün gidebildim doktora.çok şükür keseyi gördük.biri tutmuş.insallah kalp atislarinida 24unde duyariz senin durumun nasil.ben rapor aldim çalisamiyorum cok yorgun hissediyorumayliiiiin ne yaptın canım merak ettim
Okadar korktumki yok diye.daha çok küçük minnoşum zor göründü kesesi.sende hem keseyi hemde kalp atislarini gorursun canim bekle sabret.insan çok stres oluyor vallaMasallah şükür. Ben bekliyorum ayın yetmişine randevum çalışmıyorum ben de. Bilmiyorum umarım ben de kese gorurum
faltasi canım naptın bugün randevun vardı.bebişini gördün mü nasıl geçti kontrolAynen az kaldı... sabir
oooyy maşallah yerim o küçük kalbini çok sevindim canım gözün aydın.sizede dinletti mi.biz pazartesi gideceğiz.inşallah bizde duyarız.çok endişeliyiiiiiim.ya gelişmemişse diye.seninle transfer günümüz aynıydı değil mi.ayın 10 unda gitmiştimya ben o zaman banada 4+4 haftalık demiştiGördüm canım çok şükür kalbini de duyduk 6hafta 6 günlük sen naptin
yok canım ben aynı doktoruma gitmiyorum.ben şuan çanakkaledeyim.doktorum ankarada.çanakkalede özel bir hastaneye gidiyorum.sonuçları telefonda bildiriyorum.estrofeme devam ediyor musun sen.kalp atışları duyulunca kestiriyorlarmış galibaSagol canimm.. cok guzel bir his... Herhalde bizim genellikle hemen hemen aynı. Bir de vajinal ultrason çok netti ve kalp atışı için öyle yaptı sanırım 12. Haftaya kadar bir sakıncası yok dedi doktorum. Gelişmiştir allahın izniyle endişe etme. Sen aynı tup bebek doktoruna mi gidiyorsun hep öyle mi devam edeceksin?