• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estrofem hakkında...

Masallah şükür. Ben bekliyorum ayın yetmişine randevum çalışmıyorum ben de. Bilmiyorum umarım ben de kese gorurum

Masallah şükür. Ben bekliyorum ayın yetmişine randevum çalışmıyorum ben de. Bilmiyorum umarım ben de kese gorurum
Okadar korktumki yok diye.daha çok küçük minnoşum zor göründü kesesi.sende hem keseyi hemde kalp atislarini gorursun canim bekle sabret.insan çok stres oluyor valla

Gördüm canım çok şükür kalbini de duyduk 6hafta 6 günlük sen naptin
oooyy maşallah yerim o küçük kalbini çok sevindim canım gözün aydın.sizede dinletti mi.biz pazartesi gideceğiz.inşallah bizde duyarız.çok endişeliyiiiiiim.ya gelişmemişse diye.seninle transfer günümüz aynıydı değil mi.ayın 10 unda gitmiştimya ben o zaman banada 4+4 haftalık demişti

Sagol canimm.. cok guzel bir his... Herhalde bizim genellikle hemen hemen aynı. Bir de vajinal ultrason çok netti ve kalp atışı için öyle yaptı sanırım 12. Haftaya kadar bir sakıncası yok dedi doktorum. Gelişmiştir allahın izniyle endişe etme. Sen aynı tup bebek doktoruna mi gidiyorsun hep öyle mi devam edeceksin?

Sagol canimm.. cok guzel bir his... Herhalde bizim genellikle hemen hemen aynı. Bir de vajinal ultrason çok netti ve kalp atışı için öyle yaptı sanırım 12. Haftaya kadar bir sakıncası yok dedi doktorum. Gelişmiştir allahın izniyle endişe etme. Sen aynı tup bebek doktoruna mi gidiyorsun hep öyle mi devam edeceksin?
yok canım ben aynı doktoruma gitmiyorum.ben şuan çanakkaledeyim.doktorum ankarada.çanakkalede özel bir hastaneye gidiyorum.sonuçları telefonda bildiriyorum.estrofeme devam ediyor musun sen.kalp atışları duyulunca kestiriyorlarmış galiba

Sekiz gün kadar azaltarak devam ediyor mesela ilk dört gün iki sonraki dört gün bir sonra daha kullanımdan tam sekizinci haftada bitmiş olcak

Arkadaşlar uzun protokol tüp bebek tedavisine başladık ilk adetten sonra esrtofem kullandım 10 gün önce bıraktım dr adet olunca gel dedi adet günüm geçti dün idrar testi yaptım negatif bir haftadır adet olacakmışım gibi ağrılarım var ve sürekli şeffaf su gibi bişey geliyor aniden akıyor hissediyorum gidip bakıyorum adet diye yok bişey bir kaç gündür de midem bulanıyor bütün bunları estrofem yapar mı yada bir mucize hamilemiyim

Back
X