• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estrofem hakkında...

Sağol canım birinci değerin 361 ikinci degerim965 oldu üç kat artmış değişik geldi senin değerlerin nasil

Sana çift mi transfer ettik dedi:KK16: yok deyince değerin çok iyi dedi yorum yapmadı evhamlandim sağlıklı olsun başka bilseler çıkmasın da Senin de değerlerin iyi masaallah ınş keseyi de görürüz 22sinde gidiyorum sen?

:KK71:
Sana çift mi transfer ettik dedi:KK16: yok deyince değerin çok iyi dedi yorum yapmadı evhamlandim sağlıklı olsun başka bilseler çıkmasın da Senin de değerlerin iyi masaallah ınş keseyi de görürüz 22sinde gidiyorum sen?
sevindim canım o zaman doktor iyi demişse iyidir.Allah korusun inşallah sağlıklı sıhhatli doğururuz. benimde 2 taneydi ama tek tutmuş galiba değil mi.seninkine göre baya düşük çünkü.ayın 10 unda ultrason dediler bana ama daha görünmez mi acaba bilemedim şimdi.22 sinde sen bence kalp atışınıda duyarsın.dur bakalım ben bi gideyim görünürse sana haber veririm.sende erken gidersin

Yok ben bir yerde okudum hcg degeri bunyeye göre farklılık gösteriyormuş kaç tane tuttuğu bu nedenle belli olmaz bence. Sen bu görün bana da haber ver mutlu haberlerini bekliyorum ayın onu demisse doğrudur bana direk üç hafta sonra dedi ondan 22si dedim

Herhangi bir şey söylemedi doktor ama ben yine ver cem rahat edemicem herhalde canım dün biraz yapınca bel ağrım oldu endiselendim biraz. Senin nasıl gidiyor

Herhangi bir şey söylemedi doktor ama ben yine ver cem rahat edemicem herhalde canım dün biraz yapınca bel ağrım oldu endiselendim biraz. Senin nasıl gidiyor
Bana tekrar kan vermene gerek yok dediler 10 unda ultrason kontrolü dediler.bel ağrısından korkma ama ben hiç iş yapmiyorum şuaralar.sende yapma canim boşver.hiç değilse şu tehlikeli zamanları bir geçirmemiz lazım.zaten acayip halsizim kolumu kaldıramiyorum sürekli uyumak istiyorum.

Canım ben de yapmiycam bişey ınş ☺☺☺ bana da üstüne başa başa yetmişine randevu verdiler ve bu kese kontrolü için ücret eriyorlarmis gebe old için sen de ücret verecek misin???

Bende kullanıyorum estrofem . Şu Günler'de daha iyi ama ilk kullanmaya başladığım zamanlar mide ve Göğüs şikayetleri çok oldu .Mide bulantısı, yanması ,Göğüslerime hiç dokunamıyordum o derece idi.Şuan daha iyi neyseki midem ,göğüslerimde yine hassas ama o derece değil.Maalesef her ilaç ayrı bir işkence :( clexane,Progestan iğneleri.Delik deşiğim resmen.Kalçalarımdan zor oturuyorum yatıyorum.Ne yapalım katlıyoruz Meleklerimize kavuşmak için ;) Rabbim Emeklerimizi Boşa çıkarmasın inşallah.

Canım ben de yapmiycam bişey ınş ☺☺☺ bana da üstüne başa başa yetmişine randevu verdiler ve bu kese kontrolü için ücret eriyorlarmis gebe old için sen de ücret verecek misin???
Artık tüp bebek hastası olmadığın için yani hamiş olduğun için ;) muayene ücreti alıcaklardır büyük ihtimal.Şahsen bende hep öyle olmuştu önceki gebeliklerim de.Çevremdekilerde de öyle oldu.

Kızlar bu estrofemi ne zaman bıraktırıyorlar kullanımı? Bu Günler'de çarpıntı gibi Birşeyler olmaya başladıda bende bilmiyorum psikolojik belkide ama rahatsız ediyor garip birşey :KK43: bu ilçamı yapıyor acaba bilemedim neden .

Kızlar bu estrofemi ne zaman bıraktırıyorlar kullanımı? Bu Günler'de çarpıntı gibi Birşeyler olmaya başladıda bende bilmiyorum psikolojik belkide ama rahatsız ediyor garip birşey :KK43: bu ilçamı yapıyor acaba bilemedim neden .
keseyi görünce sanırım kendini çok dinleme neye çalış devam ederse sorardım bu dktora

Kızlar genelde kalp atışı duyulduktan sonra bıraktırıyor doktorlar estrofemi. Ben öyle bırakmıştım.

Back
X