Estrofem aç karnına içilir mi

Tabiki dış gebelik herkes için olabilir. Benim ilk transferim negatif oldu siz en azından bir şekildede hamile olmuşsunuz. İnsan bazen dış gebelik veya kimyasala bile ihtiyaç duyuyor tamamen negatif olmasındansa..

Tabiki dış gebelik herkes için olabilir. Benim ilk transferim negatif oldu siz en azından bir şekildede hamile olmuşsunuz. İnsan bazen dış gebelik veya kimyasala bile ihtiyaç duyuyor tamamen negatif olmasındansa..
Hayır hayır hiç ihtiyaç duymayın... Kötüyü çağırma, iyi düşün iyi olsun benim tüp bebek öncesinde bir tane de doğal yollardan oluşmuş bir gebeliğim var erken doğum oldu 22. haftada... Kötü tecrübeler tabi umut fakirin ekmeği

Yani sizin yaşadıklarınızda gerçekten çok zormuş ama negatifi görüş hiç gebelik olmamasıda çok zor. Mesela ben ilk transferimin negatif olduğunu öğrenince keşke hamile kalsaydımda en azından kimyasal olsaydı bile demiştim. İşte çaresizlik çok kötü ama tabi benimkisi doğru bir düşünce değik önemli olan hayırlısı olması

Yok yok öyle deme sen, hayırlı zamanda hayırlı şekilde olsun de ben sadece olsun da nasıl olursa olsun demiştim dibini yaşadım resmen, herkes için hayırlı zamanda hayırlı şekilde olsun dilerim

Yok yok öyle deme sen, hayırlı zamanda hayırlı şekilde olsun de ben sadece olsun da nasıl olursa olsun demiştim dibini yaşadım resmen, herkes için hayırlı zamanda hayırlı şekilde olsun dilerim
Tabikide doğru şekilde dua etmek önemli en hayırlısı en kolay şekilde nasip olsun hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…