- 19 Ağustos 2024
- 44
- 18
- 3
- 26
Estradiolu az çok tahmin ediyorum da progesteronu tutturamıyorumSelam arkadaşlar pazartesi günü yumurta toplamam var. E nabızdan baktım kan sonucuma. Estradiol 1056 çıkmış Progesteron 1.34 sizce ne olur
O zaman bencede hastane kaynaklıdır hani döllenip 5.güne gitmese neyse hiç döllenmemesi çok saçma olmuş boş olsa e2 yüksek çıkmazdı zaten e2 de baya iyi çıkmışKullanmazmıyım incir hurma takviye sağlıklı şeyler yedim hep
Kızlar bilgisi olan yokmuuArkadaşlar benm opu oldu nasip olurfa embriyolarım 5. Güne giderse perşembe transfr planlanıyor progestoren hiç bakılmadı bana e2 bakıldı yine bugün istediler ana progestoren değer neyi gösteriyor ne zaman isteniyor
O zaman bencede hastane kaynaklıdır hani döllenip 5.güne gitmese neyse hiç döllenmemesi çok saçma olmuş boş olsa e2 yüksek çıkmazdı zaten e2 de baya iyi çıkmışKullanmazmıyım incir hurma takviye sağlıklı şeyler yedim hep
Transfer öncesi isteniyor embriyonun rahme tutunması için bakılan bi değermiş 1 in altında olması lazımmışKızlar bilgisi olan yokmuu
Hemen öncesimi bakılıyor acaba canm bigün önce falan mı şehir dışından gidicezya yani oraya gidip bakıldığında 1 in üzer çıkarsa iptalmi oluyorTransfer öncesi isteniyor embriyonun rahme tutunması için bakılan bi değermiş 1 in altında olması lazımmış
Bir gün öncesindede bakılır ama bu doktordan doktara değişiyor benim doktorum 0 lı rakamlar istiyor bazı doktorlar 25 olunca bile yapıyor cnm senin doktoruna bağlı yaniHemen öncesimi bakılıyor acaba canm bigün önce falan mı şehir dışından gidicezya yani oraya gidip bakıldığında 1 in üzer çıkarsa iptalmi oluyor
Devlet hastanesi olduğu için hafta sonuna denk geldi. Hafta sonu gidemiyorsun hastaneye. cuma baktılar pazartesi çağırdılar. Bu rakam konularınıda hiç anlamadım zaten birşey ya nettir ya yokturBir gün öncesindede bakılır ama bu doktordan doktara değişiyor benim doktorum 0 lı rakamlar istiyor bazı doktorlar 25 olunca bile yapıyor cnm senin doktoruna bağlı yani
Benim doktorum 1 in üstü olursa tüp bebek başarısız olur diyip genelde yumurtaları dondurup diğer ay değer düşerse transfer yapıyor cnm rahim iç zarını gösteriyor bu değerDevlet hastanesi olduğu için hafta sonuna denk geldi. Hafta sonu gidemiyorsun hastaneye. cuma baktılar pazartesi çağırdılar. Bu rakam konularınıda hiç anlamadım zaten birşey ya nettir ya yoktur
Anladım canm bu değerin anlamı ne acabaBir gün öncesindede bakılır ama bu doktordan doktara değişiyor benim doktorum 0 lı rakamlar istiyor bazı doktorlar 25 olunca bile yapıyor cnm senin doktoruna bağlı yani
Rahim iç zarını gösteriyor bu değer cnm embriyonun rahme tutunması için yaniAnladım canm bu değerin anlamı ne acaba
Başkalarınada 1 in üstünde yapılmış hatta hamilede kalmış hangisi doğru aklım karıştı vallaBenim doktorum 1 in üstü olursa tüp bebek başarısız olur diyip genelde yumurtaları dondurup diğer ay değer düşerse transfer yapıyor cnm rahim iç zarını gösteriyor bu değer
Dedim ya canım herkesin dediği başka her doktor başka şey sölüyor sen doktoruna güven sonuçta senin süreci o biliyor bildiğim kadarı ile sadece taze transferde önem veriyorlar donmuş transferde çok önemli görmüyorlarBaşkalarınada 1 in üstünde yapılmış hatta hamilede kalmış hangisi doğru aklım karıştı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?