S sabihan Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2024 13 3 1 37 Dün 16:39 Konu Sahibi Konu Sahibi sabihan #1 Selam arkadaşlar pazartesi günü yumurta toplamam var. E nabızdan baktım kan sonucuma. Estradiol 1056 çıkmış Progesteron 1.34 sizce ne olur
Selam arkadaşlar pazartesi günü yumurta toplamam var. E nabızdan baktım kan sonucuma. Estradiol 1056 çıkmış Progesteron 1.34 sizce ne olur
M Mucizembenimleolsun Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ocak 2017 20 5 86 Dün 19:01 Konu Sahibi Konu Sahibi sabihan #2 sabihan .!.: Selam arkadaşlar pazartesi günü yumurta toplamam var. E nabızdan baktım kan sonucuma. Estradiol 1056 çıkmış Progesteron 1.34 sizce ne olur Genişletmek için tıkla... 5 tane olgun yumurtanız var demek, hayırlısı olsun hepsi güzelce döllensin inşallah
sabihan .!.: Selam arkadaşlar pazartesi günü yumurta toplamam var. E nabızdan baktım kan sonucuma. Estradiol 1056 çıkmış Progesteron 1.34 sizce ne olur Genişletmek için tıkla... 5 tane olgun yumurtanız var demek, hayırlısı olsun hepsi güzelce döllensin inşallah
S sabihan Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2024 13 3 1 37 Dün 19:53 Konu Sahibi Konu Sahibi sabihan #3 Mucizembenimleolsun .!.: 5 tane olgun yumurtanız var demek, hayırlısı olsun hepsi güzelce döllensin inşallah Genişletmek için tıkla... Amin inşallah çok sevindim hiç bilmediğim şeyler. çok teşekkür ederim cevap için
Mucizembenimleolsun .!.: 5 tane olgun yumurtanız var demek, hayırlısı olsun hepsi güzelce döllensin inşallah Genişletmek için tıkla... Amin inşallah çok sevindim hiç bilmediğim şeyler. çok teşekkür ederim cevap için
simlumina Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2024 714 421 18 31 Dün 20:53 Konu Sahibi Konu Sahibi sabihan #4 Merhaba, opudan iki gun once 1329 du e2 degerim. 8 toplandi ama 7 tanesi olgundu ve isleme alinabildi.
Merhaba, opudan iki gun once 1329 du e2 degerim. 8 toplandi ama 7 tanesi olgundu ve isleme alinabildi.
S sabihan Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2024 13 3 1 37 Dün 21:16 Konu Sahibi Konu Sahibi sabihan #5 simlumina .!.: Merhaba, opudan iki gun once 1329 du e2 degerim. 8 toplandi ama 7 tanesi olgundu ve isleme alinabildi. Genişletmek için tıkla... Progesteron değeriniz neydi önemli olan oymuş
simlumina .!.: Merhaba, opudan iki gun once 1329 du e2 degerim. 8 toplandi ama 7 tanesi olgundu ve isleme alinabildi. Genişletmek için tıkla... Progesteron değeriniz neydi önemli olan oymuş
simlumina Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2024 714 421 18 31 Dün 21:27 Konu Sahibi Konu Sahibi sabihan #6 sabihan .!.: Progesteron değeriniz neydi önemli olan oymuş Genişletmek için tıkla... Taze transfer olmayacagim icin doktorum kanda progesterona baktirmadi bile benim. Taze olacaksaniz onemli progesteron
sabihan .!.: Progesteron değeriniz neydi önemli olan oymuş Genişletmek için tıkla... Taze transfer olmayacagim icin doktorum kanda progesterona baktirmadi bile benim. Taze olacaksaniz onemli progesteron
S sabihan Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2024 13 3 1 37 Dün 23:05 Konu Sahibi Konu Sahibi sabihan #7 simlumina .!.: Taze transfer olmayacagim icin doktorum kanda progesterona baktirmadi bile benim. Taze olacaksaniz onemli progesteron Genişletmek için tıkla... Tazemi olacak hiç bilmiyorum. Öncesinde söylüyorlarmı bana bilgi verilmedi sadece pazartesi toplaman var denildi bugün saat 22 çatlatma iğnesi yaptım
simlumina .!.: Taze transfer olmayacagim icin doktorum kanda progesterona baktirmadi bile benim. Taze olacaksaniz onemli progesteron Genişletmek için tıkla... Tazemi olacak hiç bilmiyorum. Öncesinde söylüyorlarmı bana bilgi verilmedi sadece pazartesi toplaman var denildi bugün saat 22 çatlatma iğnesi yaptım
B balblue Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Ekim 2024 10 3 1 36 Dün 23:08 Konu Sahibi Konu Sahibi sabihan #8 sabihan .!.: Tazemi olacak hiç bilmiyorum. Öncesinde söylüyorlarmı bana bilgi verilmedi sadece pazartesi toplaman var denildi bugün saat 22 çatlatma iğnesi yaptım Genişletmek için tıkla... Taze transfer için progesteron 1,5 un altında olması isteniyor
sabihan .!.: Tazemi olacak hiç bilmiyorum. Öncesinde söylüyorlarmı bana bilgi verilmedi sadece pazartesi toplaman var denildi bugün saat 22 çatlatma iğnesi yaptım Genişletmek için tıkla... Taze transfer için progesteron 1,5 un altında olması isteniyor
S sabihan Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2024 13 3 1 37 Dün 23:12 Konu Sahibi Konu Sahibi sabihan #9 O halde taze olmayacak benim cuma günü kan verdim e nabızda progesteron 1.34 görünüyor şimdi anladım çok teşekkür ederim
O halde taze olmayacak benim cuma günü kan verdim e nabızda progesteron 1.34 görünüyor şimdi anladım çok teşekkür ederim
simlumina Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2024 714 421 18 31 Dün 23:20 Konu Sahibi Konu Sahibi sabihan #10 sabihan .!.: Tazemi olacak hiç bilmiyorum. Öncesinde söylüyorlarmı bana bilgi verilmedi sadece pazartesi toplaman var denildi bugün saat 22 çatlatma iğnesi yaptım Genişletmek için tıkla... Ben tedaviye baslarken belliydi donmus transfer yapilacagi evet, hem genetik baktirdigimiz icin hem de rahmin dinlenmesini daha uygun buldugu icin doktorum guzel gecsin opunuz insallah, saglikli embriyolariniz olussun
sabihan .!.: Tazemi olacak hiç bilmiyorum. Öncesinde söylüyorlarmı bana bilgi verilmedi sadece pazartesi toplaman var denildi bugün saat 22 çatlatma iğnesi yaptım Genişletmek için tıkla... Ben tedaviye baslarken belliydi donmus transfer yapilacagi evet, hem genetik baktirdigimiz icin hem de rahmin dinlenmesini daha uygun buldugu icin doktorum guzel gecsin opunuz insallah, saglikli embriyolariniz olussun
S sabihan Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2024 13 3 1 37 Bugün 00:26 Konu Sahibi Konu Sahibi sabihan #11 Amin. Çok teşekkür ederim ☺