5 tane olgun yumurtanız var demek, hayırlısı olsun hepsi güzelce döllensin inşallahSelam arkadaşlar pazartesi günü yumurta toplamam var. E nabızdan baktım kan sonucuma. Estradiol 1056 çıkmış Progesteron 1.34 sizce ne olur
Amin inşallah çok sevindim hiç bilmediğim şeyler. çok teşekkür ederim cevap için5 tane olgun yumurtanız var demek, hayırlısı olsun hepsi güzelce döllensin inşallah
Progesteron değeriniz neydi önemli olan oymuşMerhaba, opudan iki gun once 1329 du e2 degerim. 8 toplandi ama 7 tanesi olgundu ve isleme alinabildi.
Taze transfer olmayacagim icin doktorum kanda progesterona baktirmadi bile benim. Taze olacaksaniz onemli progesteronProgesteron değeriniz neydi önemli olan oymuş
Tazemi olacak hiç bilmiyorum. Öncesinde söylüyorlarmı bana bilgi verilmedi sadece pazartesi toplaman var denildi bugün saat 22 çatlatma iğnesi yaptımTaze transfer olmayacagim icin doktorum kanda progesterona baktirmadi bile benim. Taze olacaksaniz onemli progesteron
Taze transfer için progesteron 1,5 un altında olması isteniyorTazemi olacak hiç bilmiyorum. Öncesinde söylüyorlarmı bana bilgi verilmedi sadece pazartesi toplaman var denildi bugün saat 22 çatlatma iğnesi yaptım
Ben tedaviye baslarken belliydi donmus transfer yapilacagi evet, hem genetik baktirdigimiz icin hem de rahmin dinlenmesini daha uygun buldugu icin doktorumTazemi olacak hiç bilmiyorum. Öncesinde söylüyorlarmı bana bilgi verilmedi sadece pazartesi toplaman var denildi bugün saat 22 çatlatma iğnesi yaptım
Gecmis olsun, yumurta kalitesi artirici takviyeler kullanmis miydiniz? Kullanip 1-2 ay sonra yine denersinizAz önce çıktım yumurta toplamadan. 5 yumurtam toplandı ama boş çıkmış transfer gerçekleşmiycekmiş
Benimde öleydi ama toplama öncesi e2 baktılar düşük gelince toplama olmadı bendenAz önce çıktım yumurta toplamadan. 5 yumurtam toplandı ama boş çıkmış transfer gerçekleşmiycekmiş
Vitamin filan kullanmış mıydın cnm öncesinde incir filan yada takviye tarzıAz önce çıktım yumurta toplamadan. 5 yumurtam toplandı ama boş çıkmış transfer gerçekleşmiycekmiş
Ooo neler kullanmadımki benim düşüncem bunlar tedaviyi yanlış yaptı.. Çok iyi beslendim takviye kulllandım paketli gıdayı evime sokmadım buna rağmenGecmis olsun, yumurta kalitesi artirici takviyeler kullanmis miydiniz? Kullanip 1-2 ay sonra yine denersiniz
Saglikli evlatlar nasip etsin Allahim
Kullanmazmıyım incir hurma takviye sağlıklı şeyler yedim hepVitamin filan kullanmış mıydın cnm öncesinde incir filan yada takviye tarzı
Benim e2 çok iyiydi 5 yumurta yapıyor buna rağmen hepsi boş çıkmış embriyoloğun hatası diye düşünüyorum ben. Hastanede süleymaniye kadın doğum önermiyorum kimseye. Bahçeciye gidicemBenimde öleydi ama toplama öncesi e2 baktılar düşük gelince toplama olmadı benden
Arkadaşlar benm opu oldu nasip olurfa embriyolarım 5. Güne giderse perşembe transfr planlanıyor progestoren hiç bakılmadı bana e2 bakıldı yine bugün istediler ana progestoren değer neyi gösteriyor ne zaman isteniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?