• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Estradiol hormonu yüksek ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa orda da mı yapılıyor bu işlemler siz niye o taraftasınız🤔
Bana doktor foliküllerin iyi yönde dedi hiçbir şey yapmana gerek yok Pazartesi gel bakıcaz yine dedi
Kuzum geçen seneden beri randevuyla başladm oraya gidiyorum kuzum sizin tarafta da işlem gördüm hsg falan orda çekildim çok ağır bir işlem oldu benim için 😂 oh hadi bakalım haberleşelim kuzumm😍😍😍

Kuzum geçen seneden beri randevuyla başladm oraya gidiyorum kuzum sizin tarafta da işlem gördüm hsg falan orda çekildim çok ağır bir işlem oldu benim için 😂 oh hadi bakalım haberleşelim kuzumm😍😍😍
Aynen canm haberleşelim burdan
Senin bi sebebi oldugu için mi o bölümdesin yani
Ben hep infertiliteye gititim tahlılerimde orda oldu
Sorma ya hsg çok zordu bana da bide bana tüplerin açık dediler ona rağmen zordu Allah kapalı olanlara yardım etsin

Sorma ya hsg çok zordu bana da bide bana tüplerin açık dediler ona rağmen zordu Allah kapalı olanlara yardım etsin
Bende hafif tıkanıklık var dedi dr ama geçti yok kuzum geçen sene bir tanıdığımız önerdi dr u da tanıyormuş o şekilde gittim ben 🥰 orasıda infertilite farkı nedir diğer taraftan bende bilmiyorum 1-2-3 -4 o kısımda hsg çekilceğiö zaman gittim

Yarın akşam vurcam iğneyi bir de sorma işten de erken çıkmam lazım yoksa serviste vurmam gerekiyor iğneyi yada işyerinde dayanamam 😂😂

Bende hafif tıkanıklık var dedi dr ama geçti yok kuzum geçen sene bir tanıdığımız önerdi dr u da tanıyormuş o şekilde gittim ben 🥰 orasıda infertilite farkı nedir diğer taraftan bende bilmiyorum 1-2-3 -4 o kısımda hsg çekilceğiö zaman gittim
Anladım canım

Back
X