- 17 Şubat 2021
- 977
- 346
- 18
Klomen bittikten ıkı gun sonra mı oluyorKuzumm inşallahh güzel sonuçlar alırız sen hangi hastaneye gidiyosunbenim kontrolüm adetin 10. Günü idi yumurtam 16,18 mm çıktı kuzumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klomen bittikten ıkı gun sonra mı oluyorKuzumm inşallahh güzel sonuçlar alırız sen hangi hastaneye gidiyosunbenim kontrolüm adetin 10. Günü idi yumurtam 16,18 mm çıktı kuzumm
Benimde şehir hastanesi kız hangi drKlomen bittikten ıkı gun sonra mı oluyor
Adetin 3.günü başladım klomene içinde 10 adet vardı 8. Gün bitti ilaç 10. Gün bakıldığında 16,18 16,5 böyle yumurtalar varmışKlomen bittikten ıkı gun sonra mı oluyor
Bugün biz birbirmzi gördük galiba aahahİnşallah canm ankara sehir hastanesi benım
Gunde ıkı mi içtin bir miAdetin 3.günü başladım klomene içinde 10 adet vardı 8. Gün bitti ilaç 10. Gün bakıldığında 16,18 16,5 böyle yumurtalar varmış![]()
Bende bunu düşünüyorum sabah ordaydım öğledem sonradaBugün biz birbirmzi gördük galiba aahah![]()
Eceydi sanırım doktorBende bunu düşünüyorum sabah ordaydım öğledem sonradaay adını bilmiyorum da infertilite 4 heradlde oda olarak
Kuzum günde 2 sabah bi akşamBende bunu düşünüyorum sabah ordaydım öğledem sonradaay adını bilmiyorum da infertilite 4 heradlde oda olarak
Ben diğer taraftaydım kuzumBende bunu düşünüyorum sabah ordaydım öğledem sonradaay adını bilmiyorum da infertilite 4 heradlde oda olarak
Gunde ıkı mi içtin bir mi
O yüzden seninki hemen daha büyük olmuş ben günde bir kullandım kuzumKuzum günde 2 sabah bi akşam benim dr um nafiye hoca
Aaa orda da mı yapılıyor bu işlemler siz niye o taraftasınızBen diğer taraftaydım kuzumüreme teknikler tarafında sana ne dedi dr naptın peki
Kuzum geçen seneden beri randevuyla başladm oraya gidiyorum kuzum sizin tarafta da işlem gördüm hsg falan orda çekildim çok ağır bir işlem oldu benim içinAaa orda da mı yapılıyor bu işlemler siz niye o taraftasınız
Bana doktor foliküllerin iyi yönde dedi hiçbir şey yapmana gerek yok Pazartesi gel bakıcaz yine dedi
Aynen canm haberleşelim burdanKuzum geçen seneden beri randevuyla başladm oraya gidiyorum kuzum sizin tarafta da işlem gördüm hsg falan orda çekildim çok ağır bir işlem oldu benim içinoh hadi bakalım haberleşelim kuzumm
![]()
Bende hafif tıkanıklık var dedi dr ama geçti yok kuzum geçen sene bir tanıdığımız önerdi dr u da tanıyormuş o şekilde gittim benAynen canm haberleşelim burdan
Senin bi sebebi oldugu için mi o bölümdesin yani
Ben hep infertiliteye gititim tahlılerimde orda oldu
Sorma ya hsg çok zordu bana da bide bana tüplerin açık dediler ona rağmen zordu Allah kapalı olanlara yardım etsin
Yarın akşam vurcam iğneyi bir de sorma işten de erken çıkmam lazım yoksa serviste vurmam gerekiyor iğneyi yada işyerinde dayanamamAynen canm haberleşelim burdan
Senin bi sebebi oldugu için mi o bölümdesin yani
Ben hep infertiliteye gititim tahlılerimde orda oldu
Sorma ya hsg çok zordu bana da bide bana tüplerin açık dediler ona rağmen zordu Allah kapalı olanlara yardım etsin
Anladım canımBende hafif tıkanıklık var dedi dr ama geçti yok kuzum geçen sene bir tanıdığımız önerdi dr u da tanıyormuş o şekilde gittim benorasıda infertilite farkı nedir diğer taraftan bende bilmiyorum 1-2-3 -4 o kısımda hsg çekilceğiö zaman gittim
Aaa hadi hayırlısı bakalım saat verdiler miYarın akşam vurcam iğneyi bir de sorma işten de erken çıkmam lazım yoksa serviste vurmam gerekiyor iğneyi yada işyerinde dayanamam![]()
Saat 19 30 da kuzumAaa hadi hayırlısı bakalım saat verdiler mi
Hadi bakalım hayırlısı benı de haberdar et merak ederimSaat 19 30 da kuzum![]()
mutlaka haber vereceğim canım benimHadi bakalım hayırlısı benı de haberdar et merak ederim![]()