Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm merhaba sanırım yumurtlama donemındesın o yüzden yuksek çıkmış benmde 284 te klomen kullanmıştımKızlar bugün hastanedeyim şuan estradiol hormonum 1100 çıktı bu ne dmek oluyor normalde regl iken baktıklarında 30-40 çıkardı ? P tesi aşılama yapılacak bugün kontrole geldim daha dr görünmedim
Ay bi an panik oldum evet kuzum yumurtlama dönemindeyim bi progesteron bide e2 bakmışlar progesteron ne oluyor ki acaba klomen kullandım geçen hafta bende bide şu climara banttan yapıştırdım 2 gün önce başladım bugün kan vermeye gelcem diye dr takma demişti takmadım o dane onu da bilmiyorumCanm merhaba sanırım yumurtlama donemındesın o yüzden yuksek çıkmış benmde 284 te klomen kullanmıştım
Sennki daha da yüksek yumurtlama donemı yuksekıyor dıye biliyorum ama yanlış olmaısn doktora danış
Progesteron ve estradiole yumurtlama donemınde bakılıyor canm bende aynı sekılde oldu bugun gittim yumurta buyuklugune baktı sonra bu değerlere baktı öğleden sonra gidip gostercem prosgesteron genelde yumurtlaöa donemınden once düşük çıkabiliyor dıye biliyorum o kaç çıkmışAy bi an panik oldum evet kuzum yumurtlama dönemindeyim bi progesteron bide e2 bakmışlar progesteron ne oluyor ki acaba klomen kullandım geçen hafta bende bide şu climara banttan yapıştırdım 2 gün önce başladım bugün kan vermeye gelcem diye dr takma demişti takmadım o dane onu da bilmiyorum![]()
0,75 çıktı bende canım benimde yumurtalarıma bakcak 2 gün önce 16,18 mm di p tesi aşılama dedi kasığım ağrıyor ama sağ taraf özellikle batma var yumurtalardan sanırımProgesteron ve estradiole yumurtlama donemınde bakılıyor canm bende aynı sekılde oldu bugun gittim yumurta buyuklugune baktı sonra bu değerlere baktı öğleden sonra gidip gostercem prosgesteron genelde yumurtlaöa donemınden once düşük çıkabiliyor dıye biliyorum o kaç çıkmış
Bence degerlerin gayet guzel canm benımde 0.64 sanırım benm yumurtalarda bugun 10-12 ydi daha büyümesi lazım0,75 çıktı bende canım benimde yumurtalarıma bakcak 2 gün önce 16,18 mm di p tesi aşılama dedi kasığım ağrıyor ama sağ taraf özellikle batma var yumurtalardan sanırım
Sen klomenden sonraki ilk gittiğinde mi o boyuttaydı yumurtaların0,75 çıktı bende canım benimde yumurtalarıma bakcak 2 gün önce 16,18 mm di p tesi aşılama dedi kasığım ağrıyor ama sağ taraf özellikle batma var yumurtalardan sanırım
Kuzum bilmiyorum ki vuracaklarmı şimdi gidiyorum 13.30 da giricem dr yanına çatlatsınlar ya ben bekleyememBence degerlerin gayet guzel canm benımde 0.64 sanırım benm yumurtalarda bugun 10-12 ydi daha büyümesi lazım
Seninki gayet guzel buyuklukte bence
İnşallah asılamn tutar
Yumrtan çatlayacak ya o yüzden agrın var çatlatma iğnesi olacak mısın kendi çatlamasını mı bekleyeceksınız
Ben adetin 3. Günü başladım canım biteli 1 hafta olcak klomen bugün adetimin 14 günüSen klomenden sonraki ilk gittiğinde mi o boyuttaydı yumurtaların
Yoksa sonradan da gittin mi
Klomene adetinı 2-3 gunu mu başladın adetın 5.gunu mu
İnşallah seninde tutar kuzum benim inşallahhBence degerlerin gayet guzel canm benımde 0.64 sanırım benm yumurtalarda bugun 10-12 ydi daha büyümesi lazım
Seninki gayet guzel buyuklukte bence
İnşallah asılamn tutar
Yumrtan çatlayacak ya o yüzden agrın var çatlatma iğnesi olacak mısın kendi çatlamasını mı bekleyeceksınız
Nerdeyse aynı zamanlar yaa ikimizindeBen adetin 3. Günü başladım canım biteli 1 hafta olcak klomen bugün adetimin 14 günü
Vururlar bence canm genelde aşılamadan once vuruluyor ama belki kendide çatlayabilir ilk aşılaman mı seninKuzum bilmiyorum ki vuracaklarmı şimdi gidiyorum 13.30 da giricem dr yanına çatlatsınlar ya ben bekleyemem![]()
Beni de haberdar et canım merak ederim aynı dönemlerdeyizKuzum bilmiyorum ki vuracaklarmı şimdi gidiyorum 13.30 da giricem dr yanına çatlatsınlar ya ben bekleyemem![]()
Valla benim adetim evlendiğimden beri kısa sürmeye başladıNerdeyse aynı zamanlar yaa ikimizindeklomen adetini kesti mi kuzum su gibi akıntı yaptı mı bende oyle seyler yaptı da
Geçm yıl da kullanmıştım ama hatırlayamıyorum
Yarın akşam 10.30 da vurcam iğneyi p tesi sabah da gitcem kuzuVururlar bence canm genelde aşılamadan once vuruluyor ama belki kendide çatlayabilir ilk aşılaman mı senin
Aaa bende ankaraValla benim adetim evlendiğimden beri kısa sürmeye başladıhiç bişi anlayamadım o yüzden aynıymış gerçekten kız sen hangi şehirde gidiyosun ben şehir hastanesi bende böyle beyaz bi akıntı yaptı ya işemiş gibiyim hep
![]()
Ooo çok güzel inşallah olumlu sonuçlar alırısn alırızYarın akşam 10.30 da vurcam iğneyi p tesi sabah da gitcem kuzu21 mm olmuş benimki inşallah tutar ya
Canım senin ilk kontrolün ne zamandı ilk kontrolde yumurta büyüklüğü kaç çıktı0,75 çıktı bende canım benimde yumurtalarıma bakcak 2 gün önce 16,18 mm di p tesi aşılama dedi kasığım ağrıyor ama sağ taraf özellikle batma var yumurtalardan sanırım
Kuzumm inşallahh güzel sonuçlar alırız sen hangi hastaneye gidiyosunCanım senin ilk kontrolün ne zamandı ilk kontrolde yumurta büyüklüğü kaç çıktı
İnşallah canm ankara sehir hastanesi benımKuzumm inşallahh güzel sonuçlar alırız sen hangi hastaneye gidiyosunbenim kontrolüm adetin 10. Günü idi yumurtam 16,18 mm çıktı kuzumm