• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Estradiol hormonu yüksek ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mrsbride

👶🏻❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2019
820
558
33
Kızlar bugün hastanedeyim şuan estradiol hormonum 1100 çıktı bu ne dmek oluyor normalde regl iken baktıklarında 30-40 çıkardı ? P tesi aşılama yapılacak bugün kontrole geldim daha dr görünmedim

Kızlar bugün hastanedeyim şuan estradiol hormonum 1100 çıktı bu ne dmek oluyor normalde regl iken baktıklarında 30-40 çıkardı ? P tesi aşılama yapılacak bugün kontrole geldim daha dr görünmedim
Canm merhaba sanırım yumurtlama donemındesın o yüzden yuksek çıkmış benmde 284 te klomen kullanmıştım
Sennki daha da yüksek yumurtlama donemı yuksekıyor dıye biliyorum ama yanlış olmaısn doktora danış

Canm merhaba sanırım yumurtlama donemındesın o yüzden yuksek çıkmış benmde 284 te klomen kullanmıştım
Sennki daha da yüksek yumurtlama donemı yuksekıyor dıye biliyorum ama yanlış olmaısn doktora danış
Ay bi an panik oldum evet kuzum yumurtlama dönemindeyim bi progesteron bide e2 bakmışlar progesteron ne oluyor ki acaba klomen kullandım geçen hafta bende bide şu climara banttan yapıştırdım 2 gün önce başladım bugün kan vermeye gelcem diye dr takma demişti takmadım o dane onu da bilmiyorum 😄

Ay bi an panik oldum evet kuzum yumurtlama dönemindeyim bi progesteron bide e2 bakmışlar progesteron ne oluyor ki acaba klomen kullandım geçen hafta bende bide şu climara banttan yapıştırdım 2 gün önce başladım bugün kan vermeye gelcem diye dr takma demişti takmadım o dane onu da bilmiyorum 😄
Progesteron ve estradiole yumurtlama donemınde bakılıyor canm bende aynı sekılde oldu bugun gittim yumurta buyuklugune baktı sonra bu değerlere baktı öğleden sonra gidip gostercem prosgesteron genelde yumurtlaöa donemınden once düşük çıkabiliyor dıye biliyorum o kaç çıkmış

Progesteron ve estradiole yumurtlama donemınde bakılıyor canm bende aynı sekılde oldu bugun gittim yumurta buyuklugune baktı sonra bu değerlere baktı öğleden sonra gidip gostercem prosgesteron genelde yumurtlaöa donemınden once düşük çıkabiliyor dıye biliyorum o kaç çıkmış
0,75 çıktı bende canım benimde yumurtalarıma bakcak 2 gün önce 16,18 mm di p tesi aşılama dedi kasığım ağrıyor ama sağ taraf özellikle batma var yumurtalardan sanırım

0,75 çıktı bende canım benimde yumurtalarıma bakcak 2 gün önce 16,18 mm di p tesi aşılama dedi kasığım ağrıyor ama sağ taraf özellikle batma var yumurtalardan sanırım
Bence degerlerin gayet guzel canm benımde 0.64 sanırım benm yumurtalarda bugun 10-12 ydi daha büyümesi lazım
Seninki gayet guzel buyuklukte bence
İnşallah asılamn tutar
Yumrtan çatlayacak ya o yüzden agrın var çatlatma iğnesi olacak mısın kendi çatlamasını mı bekleyeceksınız

Sen klomenden sonraki ilk gittiğinde mi o boyuttaydı yumurtaların
Yoksa sonradan da gittin mi
Klomene adetinı 2-3 gunu mu başladın adetın 5.gunu mu

Bence degerlerin gayet guzel canm benımde 0.64 sanırım benm yumurtalarda bugun 10-12 ydi daha büyümesi lazım
İnşallah asılamn tutar
Yumrtan çatlayacak ya o yüzden agrın var çatlatma iğnesi olacak mısın kendi çatlamasını mı bekleyeceksınız
Kuzum bilmiyorum ki vuracaklarmı şimdi gidiyorum 13.30 da giricem dr yanına çatlatsınlar ya ben bekleyemem 😅

Sen klomenden sonraki ilk gittiğinde mi o boyuttaydı yumurtaların
Yoksa sonradan da gittin mi
Klomene adetinı 2-3 gunu mu başladın adetın 5.gunu mu
Ben adetin 3. Günü başladım canım biteli 1 hafta olcak klomen bugün adetimin 14 günü

İnşallah asılamn tutar
İnşallah seninde tutar kuzum benim inşallahh🌺🌺🌺

Nerdeyse aynı zamanlar yaa ikimizinde 😂 klomen adetini kesti mi kuzum su gibi akıntı yaptı mı bende oyle seyler yaptı da
Geçm yıl da kullanmıştım ama hatırlayamıyorum
Valla benim adetim evlendiğimden beri kısa sürmeye başladı 😂 hiç bişi anlayamadım o yüzden aynıymış gerçekten kız sen hangi şehirde gidiyosun ben şehir hastanesi bende böyle beyaz bi akıntı yaptı ya işemiş gibiyim hep 😂😂😂

Vururlar bence canm genelde aşılamadan once vuruluyor ama belki kendide çatlayabilir ilk aşılaman mı senin
Yarın akşam 10.30 da vurcam iğneyi p tesi sabah da gitcem kuzu 😍😍😍 21 mm olmuş benimki inşallah tutar ya

Canım senin ilk kontrolün ne zamandı ilk kontrolde yumurta büyüklüğü kaç çıktı
Kuzumm inşallahh güzel sonuçlar alırız sen hangi hastaneye gidiyosun 😁 benim kontrolüm adetin 10. Günü idi yumurtam 16,18 mm çıktı kuzumm

Back
X