• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Estradiol e2

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

neys

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2021
132
50
18
25
Adetim ilk defa 20 gun geçtiğinde sokturucu ile adet oldum. 2. Gununde test sonuclarim soyle
Estradiol e2 24
Lh 13.47
Fsh 8.03
Prolaktik 16
Normal mi sizce?

Adetim ilk defa 20 gun geçtiğinde sokturucu ile adet oldum. 2. Gununde test sonuclarim soyle
Estradiol e2 24
Lh 13.47
Fsh 8.03
Prolaktik 16
Normal mi sizce?
LH FSH'tan yuksek pcos unuz var muhtemelen. Adet duzensizliginiz var mi? Estradiolunuz dusuk benim de oyle. Gerisi iyi. Ama artık FSH basli basina yumurtalik rezervi hakkinda bilgi vermeye yetmiyor. Rezervi ogrenmek istiyorsaniz anti mullerian hormonunuza baktirmanizi tavsiye ederim.

LH FSH'tan yuksek pcos unuz var muhtemelen. Adet duzensizliginiz var mi? Estradiolunuz dusuk benim de oyle. Gerisi iyi. Ama artık FSH basli basina yumurtalik rezervi hakkinda bilgi vermeye yetmiyor. Rezervi ogrenmek istiyorsaniz anti mullerian hormonunuza baktirmanizi tavsiye ederim.
Doktot pcos olmadigini söyledi, adetlerim genel olarak duzenli. Fakat 2 aydir yumurtlama gormedim ovulasyon testinde

Doktot pcos olmadigini söyledi, adetlerim genel olarak duzenli. Fakat 2 aydir yumurtlama gormedim ovulasyon testinde
Benim de lh 12 FSH 6 sizinkine benziyor ben ovulasyon testinde yumurtlama gördüm aslında ama yumurtlama değilmiş galiba yumurta takibi yapılınca büyümediği ortaya çıktı. Ben de lh yi düşürmek istiyorum bunun için bitkisel yapılabilecek birşey var mı onu araştırıyorum.

Back