Bana ilk basta asistani volkan beyi onermisti cok iyimis meme buyutmede benim doktorun da adi gecmiyordu burda ama bir cok hastasi var ve herkes bUraya gelipte yazmiyor ki bizim gibiMerhaba SeraParis, çok teşekkür ederim. Doğru söylüyorsun, bence hepimiz ne istediğimizi öncelikle kendimiz bilmeliyiz. Daha sonrasında doktor ile anlaşmak çok önemli. Bence büyük olsun bu arada daha güzel kendini kötü hissetme :))
Hastane baya lux, Serdar Bey'de çok bilgili sabirli bi doktor. Fakat burada hiç hastasina denk gelmedim, merak ediyorum..
Rica ederim canim burasi zaten yardim amacli bir forum bana cok yardimci olan olduDoğru söylüyorsun tatlim, çok teşekkür ederim, içimi rahatlattin.. Ameliyatimi da anlatacağım bana nasıl yardımcı oldu ise burada ki yorumlar, bende başka kızların hayatlarini kolaylaştirmak istiyorum :)
Merhaba Arkadaşlar,
Yıllardır, kadınlar klbünü takip ediyorum. Göğüs büyütme ameliyatim için Cesaret alıyorum, bilgileniyorum. Kader birliği yuvasi gibi. İyi ki varsiniz..Üye olur olmaz konu açmış gibi olacağim ama yillardir aranizdan birisiyim aslinda ben, yorumlari okudum takip ettim.. Derken artik ameliyat olmaya karar verdim, sırf ameliyat bütçesini biriktirmek için ek işe başladim. Ve tahminlerime göre nisan sonu ameliyatimi olabileceğim. Fakat Size bir sorum olacak, Esteworld hastanesinde leventte bir indirim yapiliyor. 500 tl kapora verdim, ameliyat olalili 5.900 daha ödeyeceğim. Orada olan doktorlardan Volkan Serdar Otrakçı ile görüştüm. Kendisi genç bir doktor. Bana güven de veriyor. Fakat yillardir tüm bilgileri internetten aldiğim için ne bu hastane ile ilgili ne de doktor ile ilgili hiç bir hasta yorumu bulamadim. Ve endişeniyorum. Lütfen bana yardimci olabilir misiniz?
Ben bu cuma günü Allahin izniyle Dr. Volkan Otrakciya ameliyat oluyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun
Teşekkür ederim inşallah sorunsuz atlatatiriz. Ben oncesinde muayene olamadim. Sehir dışında universte okuyorum ara tatilde bi dra muayene olmuştum ama ameliyatim için orasini istemedim. Bana 275 cc yuvarlak high profil gogus alti kesisiyle kas altina olur dedi. Cuma günü biraz daha erken gidip Volkan beyle detayli gorusecem. Oncesinde diger drun uygun gördüklerini soylucem. Kendi beklentilerimi resimlerle kendimi ifade etmeye calisacam.inşallah sonuçtan memnun kaliriz. Sana hangi boyut ve yöntemi uygun gördüArkadaşım doktorumuz ayni, bende çarşamba günü oluyorum Allah'ın izni ile.. Merak edersen beklerim.. :) Doktor sana hangi cc ve hangi yöntemi uyguluyor? (kas sütü ya da kas altı? ) güven erdi değilmi sana da?
canım bu hastanenin ortalama fiyatı senin dediğin gibi mi? eğer öyleyse bende düşünücem bütçem en fazla 6
Oncelikle geçmiş olsun canim nasilsin. İnşallah cok agrilarin yokturArkadaşım doktorumuz ayni, bende çarşamba günü oluyorum Allah'ın izni ile.. Merak edersen beklerim.. :) Doktor sana hangi cc ve hangi yöntemi uyguluyor? (kas sütü ya da kas altı? ) güven erdi değilmi sana da?
mena amelıyat olmussundur merak edıyorum canım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?