Esteworld Hastanesi'nde Dr. Volkan Serdar Otrakçı

mena333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar,
Yıllardır, kadınlar klbünü takip ediyorum. Göğüs büyütme ameliyatim için Cesaret alıyorum, bilgileniyorum. Kader birliği yuvasi gibi. İyi ki varsiniz..Üye olur olmaz konu açmış gibi olacağim ama yillardir aranizdan birisiyim aslinda ben, yorumlari okudum takip ettim.. Derken artik ameliyat olmaya karar verdim, sırf ameliyat bütçesini biriktirmek için ek işe başladim. Ve tahminlerime göre nisan sonu ameliyatimi olabileceğim. Fakat Size bir sorum olacak, Esteworld hastanesinde leventte bir indirim yapiliyor. 500 tl kapora verdim, ameliyat olalili 5.900 daha ödeyeceğim. Orada olan doktorlardan Volkan Serdar Otrakçı ile görüştüm. Kendisi genç bir doktor. Bana güven de veriyor. Fakat yillardir tüm bilgileri internetten aldiğim için ne bu hastane ile ilgili ne de doktor ile ilgili hiç bir hasta yorumu bulamadim. Ve endişeniyorum. Lütfen bana yardimci olabilir misiniz?

merhaba bende olacam araştırıyorum yıllardır bekledim şimdide bi endişe sardı bende ya hasan fındık yada estevord hastanesinde oluyum dedim ama orda tam bi doktor bulamadım yani esteword de şu doktor iyi diyen kimseyi bulamadım hasan fındık 10 bin istiyomuş şuanki ücreti çok fazla geldi napacağımı bilmiyorum bende sanada kolay gelsin

Merhaba
Konulari okursaniz bir cok kisi esteworld da ameliyat oldu ben dahil canim
Dk hakan gence
Dr kamran efendioglu
Dr bulent tekerekoglu
Ve daha bir cok doktor

Benim doktorum kamran beydi arkadasim da kamran beye oldu

Simdi dogru soylemek gerekir cok guzel lux temiz bir yer cok cana yakin ve cok iyi davrandilar bana
Hatta bir gun daha kalmak istedim kaldim tek kurus odemedim bunu icin
Ama benim ameliyatim iyilesme sureme de laf edemem her sey guzel
Benim sadece sorun kendimle bana doktor diklestirmeyi onerdiginde ben kabul etmedim bir cok doktor zaten bana diklestirme onermisti..ben kabul etmedigim icin kamran bey benim dediklerimi yapti ve protez koydu sadece benim memeyi doldurmak icin buyuk protez koymus tabi ben biliyordum buyuk olacagini ama bu kadar degil ...
Buna ragmen kamran bey biraz kendi kafasina gore haraket ediyor iyi yonden tabi ama ozellikle birsey istiyorsanoz bunu bastira bastira soylemeniz gerek

Merhaba SeraParis, çok teşekkür ederim. Doğru söylüyorsun, bence hepimiz ne istediğimizi öncelikle kendimiz bilmeliyiz. Daha sonrasında doktor ile anlaşmak çok önemli. Bence büyük olsun bu arada daha güzel kendini kötü hissetme :))
Hastane baya lux, Serdar Bey'de çok bilgili sabirli bi doktor. Fakat burada hiç hastasina denk gelmedim, merak ediyorum..

Bana ilk basta asistani volkan beyi onermisti cok iyimis meme buyutmede benim doktorun da adi gecmiyordu burda ama bir cok hastasi var ve herkes bUraya gelipte yazmiyor ki bizim gibi

Doğru söylüyorsun tatlim, çok teşekkür ederim, içimi rahatlattin.. Ameliyatimi da anlatacağım bana nasıl yardımcı oldu ise burada ki yorumlar, bende başka kızların hayatlarini kolaylaştirmak istiyorum :)

Rica ederim canim burasi zaten yardim amacli bir forum bana cok yardimci olan oldu
Yardim destek guzel dostluklar bile oluyor

canım bu hastanenin ortalama fiyatı senin dediğin gibi mi? eğer öyleyse bende düşünücem bütçem en fazla 6

Bence bir görüşün. Ben kısıtlı süreli indirimden faydalanıyorum, o da tesadüf eseri oldu.. Diğer görüştüğüm doktorlar gibi 800-900 lira muane ücreti olmayan( çünkü diğer görüştüklerim de o parayi boşa saçıyorsunuz, ameliyat olsaniz da olmasaniz da o para yaniyor) bir kurum olduğu için ben ilk orası ile görüştüm.

Ben bu cuma günü Allahin izniyle Dr. Volkan Otrakciya ameliyat oluyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun

Arkadaşım doktorumuz ayni, bende çarşamba günü oluyorum Allah'ın izni ile.. Merak edersen beklerim.. :) Doktor sana hangi cc ve hangi yöntemi uyguluyor? (kas sütü ya da kas altı? ) güven erdi değilmi sana da?

Arkadaşım doktorumuz ayni, bende çarşamba günü oluyorum Allah'ın izni ile.. Merak edersen beklerim.. :) Doktor sana hangi cc ve hangi yöntemi uyguluyor? (kas sütü ya da kas altı? ) güven erdi değilmi sana da?
Teşekkür ederim inşallah sorunsuz atlatatiriz. Ben oncesinde muayene olamadim. Sehir dışında universte okuyorum ara tatilde bi dra muayene olmuştum ama ameliyatim için orasini istemedim. Bana 275 cc yuvarlak high profil gogus alti kesisiyle kas altina olur dedi. Cuma günü biraz daha erken gidip Volkan beyle detayli gorusecem. Oncesinde diger drun uygun gördüklerini soylucem. Kendi beklentilerimi resimlerle kendimi ifade etmeye calisacam.inşallah sonuçtan memnun kaliriz. Sana hangi boyut ve yöntemi uygun gördü

canım merhaba bende esteworld hastanesinde oldum fakat doktorum farklı benim ameiyatımı Bülent Tekerekoğlu yaptı.senin doktorunun bilemiyorum doğal olarak ama hastaneden ilgilerinden ben çok memnun kaldım umarım seninde herşey dilediğin gibi olur geçmiş olsun şimdiden :)

Oncelikle geçmiş olsun canim nasilsin. İnşallah cok agrilarin yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…