Esteworld Hastanesi'nde Dr. Volkan Serdar Otrakçı

Kızlar Boğaziçi hastanesi ve Esteworld arasında kalmıştım fiyatları uygun diye.. Boğaziçi inanılmaz ilgisizdi.. Eledim onları.. En son fiyat 5500 aldım Volkan Beyden o da çok geldi gerçi..
Siz nereleri veya kimleri önerirsiniz başka 4500-5000 arası

volkan beye salı günü burun ameliyatı olacağım hayırlısı inşallah iyi bir karar vermişimdir,

Kızlar Boğaziçi hastanesi ve Esteworld arasında kalmıştım fiyatları uygun diye.. Boğaziçi inanılmaz ilgisizdi.. Eledim onları.. En son fiyat 5500 aldım Volkan Beyden o da çok geldi gerçi..
Siz nereleri veya kimleri önerirsiniz başka 4500-5000 arası
canım bende o fiyat aralığında düşünüyorum henüz muayeneye gitmeidm ama dediğin iki yer var kafamda..naptın başka bi yer bulabildin mi sen ve ne aman olucaksın ben ağustos gibi..

Merhaba Arkadaşlar,
Yıllardır, kadınlar klbünü takip ediyorum. Göğüs büyütme ameliyatim için Cesaret alıyorum, bilgileniyorum. Kader birliği yuvasi gibi. İyi ki varsiniz..Üye olur olmaz konu açmış gibi olacağim ama yillardir aranizdan birisiyim aslinda ben, yorumlari okudum takip ettim.. Derken artik ameliyat olmaya karar verdim, sırf ameliyat bütçesini biriktirmek için ek işe başladim. Ve tahminlerime göre nisan sonu ameliyatimi olabileceğim. Fakat Size bir sorum olacak, Esteworld hastanesinde leventte bir indirim yapiliyor. 500 tl kapora verdim, ameliyat olalili 5.900 daha ödeyeceğim. Orada olan doktorlardan Volkan Serdar Otrakçı ile görüştüm. Kendisi genç bir doktor. Bana güven de veriyor. Fakat yillardir tüm bilgileri internetten aldiğim için ne bu hastane ile ilgili ne de doktor ile ilgili hiç bir hasta yorumu bulamadim. Ve endişeniyorum. Lütfen bana yardimci olabilir misiniz?[/QUOTE

merhaba bende ameliyat olmayı düşünüyorum oldunuz mu acaba nasıl geçti?

Esteworld volkan beye göğüs ameliyatı olan varsa lütfen bana nasıl geçtiğini yazabilirmi ctesi ameliyat günüm sizlerden bilgi bekliyorum :KK17:

Arkadaşım doktorumuz ayni, bende çarşamba günü oluyorum Allah'ın izni ile.. Merak edersen beklerim.. :) Doktor sana hangi cc ve hangi yöntemi uyguluyor? (kas sütü ya da kas altı? ) güven erdi değilmi sana da?
Merhabalar volkan beye ameliyat oldunuz sanırım nasıl memnunmusunuz bende olucam merak içindeyim bu yüzden bilgi verirseniz sevinirim :KK54:

merhaba bende 5 gün sonra volkan beye kombine burun ve meme ameliyatı olacağım çok korkuyırum kötü yorum yok volkan beyle ilgili ama iyi yorumda göremedim ameliyattanda korkuyorum zaten ptesi tekrar görüşmeye gideceğim bilmiyorum napacam korkuyorum sadece pişman olmaktan

merhaba bende 5 gün sonra volkan beye kombine burun ve meme ameliyatı olacağım çok korkuyırum kötü yorum yok volkan beyle ilgili ama iyi yorumda göremedim ameliyattanda korkuyorum zaten ptesi tekrar görüşmeye gideceğim bilmiyorum napacam korkuyorum sadece pişman olmaktan
Merhaba ben burun ,yanlarımı aldırdım ve yüzüme kendi yağımı enjekte ettirdim.şükür sorun yaşamadım Ağrı sızı olmadı desem yalan olmaz çok rahat bir ameliyat sormak istediklerini rahatça sor çünkü sabırla cevap veriyor şeker asistanı Kevser de herzaman herkonuda yardımcı oluyor ben zaten konu açmıştım Volkan beyle alakalı orda tüm ayrıntıları yazdım

Merhaba ben burun ,yanlarımı aldırdım ve yüzüme kendi yağımı enjekte ettirdim.şükür sorun yaşamadım Ağrı sızı olmadı desem yalan olmaz çok rahat bir ameliyat sormak istediklerini rahatça sor çünkü sabırla cevap veriyor şeker asistanı Kevser de herzaman herkonuda yardımcı oluyor ben zaten konu açmıştım Volkan beyle alakalı orda tüm ayrıntıları yazdım
çok teşekkür ederim arkadaşım inş benimde öyle rahat geçer ameliyattan birgün önce görüşmeye gideceğim soracağım aklımdakileri...kombine olması biraz zorlayacak ama iki kere ameliyat olmaktansa bi defada çıkması daha mantıklı biraz sıkacam dişimi artık yapacak bişi yok...burun konusunda da istediğm gibi olur mu bilmiyorum foto götürsem faydası olur mu doktor beye ne istediğimi anlatmam için bilemedim...

çok teşekkür ederim arkadaşım inş benimde öyle rahat geçer ameliyattan birgün önce görüşmeye gideceğim soracağım aklımdakileri...kombine olması biraz zorlayacak ama iki kere ameliyat olmaktansa bi defada çıkması daha mantıklı biraz sıkacam dişimi artık yapacak bişi yok...burun konusunda da istediğm gibi olur mu bilmiyorum foto götürsem faydası olur mu doktor beye ne istediğimi anlatmam için bilemedim...

Foto vs inanma senin hayalindeki belki senin için uygun olmaz herkesin yüz yapısı farklı o yüzden ben doğal istedim bir Allah'ın kulu ameliyat olmuşun demiyor fakat son derece doğal ve düZgün oldu sen volkan beye Elif Eğilmez selamı var de

Foto vs inanma senin hayalindeki belki senin için uygun olmaz herkesin yüz yapısı farklı o yüzden ben doğal istedim bir Allah'ın kulu ameliyat olmuşun demiyor fakat son derece doğal ve düZgün oldu sen volkan beye Elif Eğilmez selamı var de
volkan beyde öyle söyledi zaten yüzüne en uygun doğal burnu yapacağım dedi...tamam salı gideceğim son görüşmeye söylerim selamını :))

Merhabalar volkan beye ameliyat oldunuz sanırım nasıl memnunmusunuz bende olucam merak içindeyim bu yüzden bilgi verirseniz sevinirim :KK54:
Merhaba ben hem göğüs büyütme hemde kepçe kulak estetiğini aynı anda yaptırdım ameliyattan sonra hiç problem yaşamadım çok memnunum tam istediğim gibi oldular volkan bey gerçekten işinde başarılı kimse estetik olduğunu anlamıyor bile.Darısı başınıza inşallah

Merhaba herkese:)
Kendinizde kusur olarak gördüğünüz her ne varsa Etiler Esteworld' e gitmenizi tüm samimiyetimle öneririm. Ama oraya gitmişken Op. Dr. Volkan Serdar Otrakçı'ya uğramayı sakın ihmal etmeyin. Çünkü sizi bekleyen bir samimiyet, içtenlik, güven bulacaksınız. Ben burun estetiği yaptırmak istiyordum burnumda Kemerim vardı. Volkan beyle görüşmeye gittiğimde bana süreci çok güzel anlattı ve bir anda karar verdim. Oysaki ilk kez görüşmeye gittim ama kötü ihtimalleri hiç düşünmedim bile. Zaten Esteworlde gittiğinizde o kadar sıcak bir ortam karşılıyor ki sizi anlatılmaz yaşanır:) 1 hafta önce ameliyatı oldum. Ne tek bir ağrı, ne tampon olmasına rağmen nefes almakta zorluk , ne de yemek yemede güçlük hiçbir ihtimali yaşamadım. Bu şaheserin sahibi ise Volkan Beydir. Dün sargılarım çıktı ve inanılmaz derecede doğal, efsane bir burna sahip oldum. burnumu gören arkadaşlarım hala inanamıyor bu şekilde doğal ve mükemmel olmasına:) Volkan bey tam da dediğini yapan bir doktor. Size baştan Nasıl burun yapacağını söylüyor ve siz ona güveniyorsunuz. Kimi doktorlar vardır dediği şekilde yapmaz ve sizi demoralize eder. O sahneyi Volkan beyde yaşamayacaksınız tüm samimiyetimle buna inanın :) Bana bir daha ameliyat olur Musun deseler olurum o hastane ve o doktorda:). Tüm ilgisiyle, size verdiği güvenle, yaptığı mükemmel durumlarla ,sonrasında size yaşattığı mutlulukla önerebileceğim tek doktor "Op. Dr. Volkan Serdar Otrakçı" dır. Üstelik uzmanlık alanları cok fazla :) tek bir şüpheniz kalmasın Volkan Bey hakkında genç ve cok tecrübeli bir doktor. Siz de olun ve sizde Mutlu olun:) tüm içtenliğimle yazdığım bu mesaja güvenin...

X