Benim doktor ozel hastanede gorev yapan ayni zamanda plastik cerrahi alaninda doçentti. Ameliyat yaptigi diger hastalarin fotolarini gosterdiginde ikna olmustum. Ama şans işte. Benim ki kötü oldu. Bence iyi dusununBoyle bir durumda doktor cok onemli ama
Ben ilk defa duyuyorum bu ameliyati. Goz icin estetik ameliyatina ihtiyac duymadigim icin galibaAy kızlar ilk defamı duyuyorsunuz badem göz ameliyatını, göz çevresine yapılan bir işlem ne alaka kör olmak hem parası olan istedigini yaptırır ne var yani
Hic skntı yasayan gormedim. Acikcasi ama estetik olrk tek istedgim sey buHerkesin estetiğine kimse karışamaz
Lakin göz çok hassas
Benim sağlık açısından yaptırmam gereken bir operasyon var gözümden
Ben bile şu anda rahatsızlık vermiyor diye cesaret edip yaptırmıyorum.
İyi araştırılması lazım
Kizlar bagdem goz estetigi yaptiranlar varmi. Gercekden yaptirmak istiyorum cok uzun zamandir arastrdm ama yaptiran arkdrin resimleri varmi gormek istiyorum. :)
Sanslisn ozamanbenim de gözlerim çok büyük daha dün araştırdım badem göz aneliyatını bugün konusu açılmış bu evrenin bana gönderdiği bir mesaj mı acabaa
Benimde ihtiyacım yok hatta bana göre en güzel yerim gözlerim ama ben biliyorumBen ilk defa duyuyorum bu ameliyati. Goz icin estetik ameliyatina ihtiyac duymadigim icin galiba
Sünnet ne alaka anlamadim.Benimde ihtiyacım yok hatta bana göre en güzel yerim gözlerim ama ben biliyorum
Sünnetede ihtiyacımız yok ama biliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?