How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Estetik

Boyle bir durumda doktor cok onemli ama
Benim doktor ozel hastanede gorev yapan ayni zamanda plastik cerrahi alaninda doçentti. Ameliyat yaptigi diger hastalarin fotolarini gosterdiginde ikna olmustum. Ama şans işte. Benim ki kötü oldu. Bence iyi dusunun

Herkesin estetiğine kimse karışamaz
Lakin göz çok hassas
Benim sağlık açısından yaptırmam gereken bir operasyon var gözümden
Ben bile şu anda rahatsızlık vermiyor diye cesaret edip yaptırmıyorum.
İyi araştırılması lazım :KK66:

Herkesin estetiğine kimse karışamaz
Lakin göz çok hassas
Benim sağlık açısından yaptırmam gereken bir operasyon var gözümden
Ben bile şu anda rahatsızlık vermiyor diye cesaret edip yaptırmıyorum.
İyi araştırılması lazım :KK66:
Hic skntı yasayan gormedim. Acikcasi ama estetik olrk tek istedgim sey bu :dua:

konuyu takipteyim. benim de gözlerim büyük ama şöyle güzel badem gibi bir göz isterdim. babamı ikna edersem yaza düşünüyorum.

Google da çok ça foto var araştırabilirsin bunun gibi ;)

Eklentiler

• images.jpg
    images.jpg
    21,6 KB · Görüntüleme: 68
benim de gözlerim çok büyük daha dün araştırdım badem göz aneliyatını bugün konusu açılmış bu evrenin bana gönderdiği bir mesaj mı acabaa :KK53::KK53::KK53:

Gözlerinizde neyi beğenmiyosunuz?

Gözkapağınız mı düşük? Çekik göz müsünüz nedir yani

Yüzümde dokunmayacağım tekyer gözlerim insanın tüm ifadesini değiştirir vücutta herşey değişiyo bakışlar değişmiyo ama estetikle değişir

Çene burun yanak neysede gözlerinizle oynamayın

Cok iyi doktor lazim ..cok gererse kapatamazsan gozunu...ufff aman negatiflerdeyim su an :)
Cok cok iyi arastir doktorunu...

Kizlar bagdem goz estetigi yaptiranlar varmi. Gercekden yaptirmak istiyorum cok uzun zamandir arastrdm ama yaptiran arkdrin resimleri varmi gormek istiyorum. :)

Kızlar badem göz estetiği yaptıran var mı?Gerçekten yaptırmak istiyorum çok uzun zamandır.Araştırdım ama yaptıran arkadaşların resimleri var mı, görmek istiyorum.:)

Nacizane önerim kendi göz estetiginiz kadar bizim göz estetiğimizi de önemseyin lütfen.:KK66:

Back