How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Estetik

Glshkmc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
18
1
1
30
Kizlar bagdem goz estetigi yaptiranlar varmi. Gercekden yaptirmak istiyorum cok uzun zamandir arastrdm ama yaptiran arkdrin resimleri varmi gormek istiyorum. :)

Badem göz demek istediniz sanırım. Çok zenginseniz en iyi doktorlara yaptırabilirseniz yaptırın. Ama şahsen ben cesaret edemezdim. Göz bu başka bişeye benzemez.

Gozunuzle ne zorunuz var acaba. Cok hassas bi organ. Hadi kör olursaniz? Ben 4 yil once burnumdan ameliyat oldum. Burun kemigim kirikti ama. Doktor seklinde de degisiklik yapalim dedi. Ben de salak gibi tamam dedim. Cok pismanim. Ucu b..k gibi oldu. Simdi tekrar cesaret edemiyorum ucunu duzelttirmeye. Ameliyat demek risk demek.

Şahsi karariniza saygı duyarım ama bence ne gerek var dedirtti konu bana

Ay kızlar ilk defamı duyuyorsunuz badem göz ameliyatını, göz çevresine yapılan bir işlem ne alaka kör olmak hem parası olan istedigini yaptırır ne var yani :110:

Bibiciğim estetiğin her türlüsüne dikkat etmek lazım, malum göz de hassas. Burnuna 1 düşünüyorsan göze 2 düşüneceksin. :)

Gozunuzle ne zorunuz var acaba. Cok hassas bi organ. Hadi kör olursaniz? Ben 4 yil once burnumdan ameliyat oldum. Burun kemigim kirikti ama. Doktor seklinde de degisiklik yapalim dedi. Ben de salak gibi tamam dedim. Cok pismanim. Ucu b..k gibi oldu. Simdi tekrar cesaret edemiyorum ucunu duzelttirmeye. Ameliyat demek risk demek.
Boyle bir durumda doktor cok onemli ama

Back