Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kor olan olmamis bna denk gelirse artik bilemiyorum.Kör olmayın da yaptırıcam diye.
Kizlar bagdem goz estetigi yaptiranlar varmi. Gercekden yaptirmak istiyorum cok uzun zamandir arastrdm ama yaptiran arkdrin resimleri varmi gormek istiyorum. :)
Kor olan olmamis bna denk gelirse artik bilemiyorum.
Fazlasi ile evet :))Diğer her şey tam mı?
Ozur dilerim yeni uye oldum. :)
Estetik bölümüne açsaydınız keşke
Kizlar bagdem goz estetigi yaptiranlar varmi. Gercekden yaptirmak istiyorum cok uzun zamandir arastrdm ama yaptiran arkdrin resimleri varmi gormek istiyorum. :)
Çok konuşuldu mu bilmiyorum ama hani bütün organlarim tam saglikliyim diye dedimCokmu konusuldu.
Ay kızlar ilk defamı duyuyorsunuz badem göz ameliyatını, göz çevresine yapılan bir işlem ne alaka kör olmak hem parası olan istedigini yaptırır ne var yani
Doktorunuzdan Türkçe dil eklentisi de isteyin.
Boyle bir durumda doktor cok onemli amaGozunuzle ne zorunuz var acaba. Cok hassas bi organ. Hadi kör olursaniz? Ben 4 yil once burnumdan ameliyat oldum. Burun kemigim kirikti ama. Doktor seklinde de degisiklik yapalim dedi. Ben de salak gibi tamam dedim. Cok pismanim. Ucu b..k gibi oldu. Simdi tekrar cesaret edemiyorum ucunu duzelttirmeye. Ameliyat demek risk demek.
Öyle de gene de beni ilgilendirmez yani :) hele bütün organlarım yerinde ne gerek var demek konu sahibi gerek görüyor demek ki damar onun kan onunBibiciğim estetiğin her türlüsüne dikkat etmek lazım, malum göz de hassas. Burnuna 1 düşünüyorsan göze 2 düşüneceksin. :)