Estetik yaptırmak bağımlılık yapıyor mu?

Bigjetplane

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2019
862
572
103
Merhaba herkese,
Ya benim çok merak ettiğim bir konu var. Estetiğe karşı son zamanlarda inanılmaz bir ilgi var hepimiz biliyoruz ki. Botoks, dolgu, germe işlemleri vs. Ben şuana kadar sadece kaş arama botoks yaptırdım, 30 yaşındayım. Yakın zamanda bulunduğum yerde bir doktordan randevu aldım botoks için, bir de yüzüme gereken işlemleri söylemesini isteyeceğim, belki dolgu da yaptırırım.
Bu tarz işlemlere de çok meraklıyım, yüzümü güzel buluyorum ama yine de dudak dolgusu, çene dolgusu vs çok meraklıyım böyle işlemlere.
Bi başlarsam hep devamı gelir mi? Yaptıranlarda nasıl oldu? Pişman olduğunuz oldu mu? Çevremde soracağım pek kimse yok o yüzden merak ediyorum yorumlarınızı.

Bi kere yaptırınca devamı gelir canım..

Merhaba bende senin gibi çok ilgiliyim bu konuya ve bende bunu dahada tetikleyen instagram filtreleri ve ordaki yüzler oldu.Yüzümde şuan 1,5 sene öncesine ait dudak dolgusu dışında hiçbir şey yok.Botox yaptırmayı düşünüyorum iki gözümü eşitlemek için bu işe yarar mı sence? dr para kazanmak amaçlıysa bir sürü işlem önerebilir benim dudağımı yaptırdığım dr sormadığım halde mimin çok yapıyorsun alnına botoks lazim falan demişti bence gerek yok çünkü ben 8 yaşındaykende alnım o biçimdeydi düşmedim o lafına açıkcası 26 yaşındayım bu arada

İki gözünü eşitlemek derken tam anlayamadım? Bende de var mesela o hatta birçok kişi farkediyor kaşımın biri daha düşük dolayısıyla bi gözüm hafif daha kapalı duruyor, botoksla halledilebilirmiş ben onu da isteyeceğim doktordan. Yani botoksa çok masum bakıyorum ben aslında yüzü pek değiştiren bir şey değil. Umarım yanılmıyorumdur Dudak dolgusu nasıl peki pişman mısın?

Biri büyk biri kücük çıkıyor fotoğraflarda ama gerçekten belirgin farkla özgüven düşüklüğü yaratıyor foto çekesim gelmiyor.Dudak dolgusundan memnunum üst dudağım alt dudağa göre inceydi dolgunlaştırdı 1 ml yaptırdım.tamamen eski haline dönene kadar yaptırmayı düşünmüyorum

Bagimlilik yapar bence bende şu an daha yaptirmadan yaptirdigim ve yaptirabilecegim şeylerin hayalini kuruyorken bu işin içine girenleri gerçekten düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…