Yokkk anlamazMerhabalar
Önümüzdeki hafta meme küçültme ameliyetı için doktora randevusuna gidecegim. Pandemi öncesi gittigimde doktorum 1 ay sigara içmemi ve öyle gelmemi söyledi. (sigara içene ameliyat yapmıyormuş) Ama ben 1 haftadir icmiyorum. Doktora 1 aydır içmiyorum desem benim sigarayı yeni bıraktığımı tahlillerden falan anlarmı
Sezaryan ameliyatı oldum iki kere hiç böyle birşey duymadım dikiş tutmadığınıSigarayi bırakmanızı ne için istiyor diye hiç sormadiniz, arastirmadiniz mi? Sigara kullananlarin dikişleri tutmuyor. Boyle bir sorumsuzlugu nasil yapıyorsunuz anlamıyorum. Sanki öğretmenden gizli bir sey yapıyor gibi buraya sormuşsunuz anlar mi diye. Sanki doktor size ceza verecek. Iyiliginiz icin yasak koymus. Dürüst olun, dogruyu söyleyin.
Tatlı dil ne güzel birşeyYokkk anlamazmalesef ben öncesi ve sonrası hep içtim sorun olmadı iyileşme süreci sigarasız tabiki daha iyi olur ancak ben bırakamadım şimdiden geçmiş olsun
Meme estetiğinde boyle bir durum söz konusu. Ben de olmak istediğim için biliyorum. Memeyle sezaryenin farki ne bilemiyorum ama doktorlar bu sebeple birakmaniz gerek diyor.Sezaryan ameliyatı oldum iki kere hiç böyle birşey duymadım dikiş tutmadığını
Nikotin, kan dolaşımını engellerMeme estetiğinde boyle bir durum söz konusu. Ben de olmak istediğim için biliyorum. Memeyle sezaryenin farki ne bilemiyorum ama doktorlar bu sebeple birakmaniz gerek diyor.
Bahaneyle bende tamamen kurtulurum insallahNikotin, kan dolaşımını engeller
Sigara içenler, apandisit ameliyatından sonra gayet kolay iyileşirken kozmetik cerrahi işlemlerinden sonra iyileşme geniş ölçüde dolaşımın sağlıklı olmasına bağlı olduğu için süreç tamamen farklı ilerlemektedir. Göğüs büyütme, küçültme ya da dikleştirme ameliyatlarında deri gerildiğinde, kesildiğinde ve tekrar dikildiğinde,kaslar ve dokular oksijen bakımından zengin sağlıklı kan dolaşımına ihtiyaç duyar. Oysa nikotin damarları daraltır. Başka bir deyişle kan damarlarının kan akışını kesecek şekilde daralmasına neden olur.
Böyle bir yazı buldum baya etkiliyormus konu sahibi dikkat li olmakta fayda var . 25 yıl içmiş biri olarak hiç faydasını görmedim zararın dan başka.. bırakınca anlıyor insan . umarım sizde bu vesileyle bırakırsınız
Bahaneyle bende tamamen kurtulurum insallahÇok zor biliyorum keşke kolay olsa.
Merhabalar
Önümüzdeki hafta meme küçültme ameliyetı için doktora randevusuna gidecegim. Pandemi öncesi gittigimde doktorum 1 ay sigara içmemi ve öyle gelmemi söyledi. (sigara içene ameliyat yapmıyormuş) Ama ben 1 haftadir icmiyorum. Doktora 1 aydır içmiyorum desem benim sigarayı yeni bıraktığımı tahlillerden falan anlarmı
Ameliyattan önce bırakmam lazımdı bırakamadım o geceye kadar içtim sonrasında bir aydan fazla içmedim karnım temiz kapandı meme sorun cıkardı yani içip sorun yaşamayan da var tabii ama bu sizin kararınız. Temiz kapanan yara ve estetik meme veya revizyon dikişli meme, ikisi de sizin memeniz olacak ve siz sececeksiniz hangisi.
Çokkk guzel belki bu vesile ile sigarayı komple birakabilirsinTatlı dil ne güzel birşeyteşekkür ederim cevabınız için 1 haftayı geçti içmiyorum umarım benimde sizinki gibi sorunsuz gecer
Ben meme ameliyatliyim ve ciddi sigara tiryakisiyim. Efsane guzel dikislere sahibim ve ameliyattan 1 hafta sonra ise baslamistimMeme estetiğinde boyle bir durum söz konusu. Ben de olmak istediğim için biliyorum. Memeyle sezaryenin farki ne bilemiyorum ama doktorlar bu sebeple birakmaniz gerek diyor.
Kanaman olabilir içme !!!!!Merhabalar
Şanslısın o zaman.Ben meme ameliyatliyim ve ciddi sigara tiryakisiyim. Efsane guzel dikislere sahibim ve ameliyattan 1 hafta sonra ise baslamistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?