Estetik ve sigara

Feronnia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2012
72
5
98
İzmir
Merhabalar
Önümüzdeki hafta meme küçültme ameliyetı için doktora randevusuna gidecegim. Pandemi öncesi gittigimde doktorum 1 ay sigara içmemi ve öyle gelmemi söyledi. (sigara içene ameliyat yapmıyormuş) Ama ben 1 haftadir icmiyorum. Doktora 1 aydır içmiyorum desem benim sigarayı yeni bıraktığımı tahlillerden falan anlarmı

Sigarayi bırakmanızı ne için istiyor diye hiç sormadiniz, arastirmadiniz mi? Sigara kullananlarin dikişleri tutmuyor. Boyle bir sorumsuzlugu nasil yapıyorsunuz anlamıyorum. Sanki öğretmenden gizli bir sey yapıyor gibi buraya sormuşsunuz anlar mi diye. Sanki doktor size ceza verecek. Iyiliginiz icin yasak koymus. Dürüst olun, dogruyu söyleyin.

Yokkk anlamaz malesef ben öncesi ve sonrası hep içtim sorun olmadı iyileşme süreci sigarasız tabiki daha iyi olur ancak ben bırakamadım şimdiden geçmiş olsun

Sezaryan ameliyatı oldum iki kere hiç böyle birşey duymadım dikiş tutmadığını

Yokkk anlamaz malesef ben öncesi ve sonrası hep içtim sorun olmadı iyileşme süreci sigarasız tabiki daha iyi olur ancak ben bırakamadım şimdiden geçmiş olsun
Tatlı dil ne güzel birşey teşekkür ederim cevabınız için 1 haftayı geçti içmiyorum umarım benimde sizinki gibi sorunsuz gecer

Ben ameliyattan 1 ay önce bıraktım ama çok fazla içen biri değildim günde 2 3 tane bazen hiç içmediğimde oluyordu bıraktım o gün bu gündür 2 bucuk Aydır içmiyorum insallah tekrar başlamam ama iyileşme sürecim çok temiz ve şükür sağlıklı geçti dikişlerim çok temiz duruyodu ilk açtıgından itibaren dilerim sizde bırakırsınız

Sezaryan ameliyatı oldum iki kere hiç böyle birşey duymadım dikiş tutmadığını
Meme estetiğinde boyle bir durum söz konusu. Ben de olmak istediğim için biliyorum. Memeyle sezaryenin farki ne bilemiyorum ama doktorlar bu sebeple birakmaniz gerek diyor.

Sigara , ameliyat esnasında verilen anesteziyi de etkiliyor

Meme estetiğinde boyle bir durum söz konusu. Ben de olmak istediğim için biliyorum. Memeyle sezaryenin farki ne bilemiyorum ama doktorlar bu sebeple birakmaniz gerek diyor.
Nikotin, kan dolaşımını engeller

Sigara içenler, apandisit ameliyatından sonra gayet kolay iyileşirken kozmetik cerrahi işlemlerinden sonra iyileşme geniş ölçüde dolaşımın sağlıklı olmasına bağlı olduğu için süreç tamamen farklı ilerlemektedir. Göğüs büyütme, küçültme ya da dikleştirme ameliyatlarında deri gerildiğinde, kesildiğinde ve tekrar dikildiğinde,kaslar ve dokular oksijen bakımından zengin sağlıklı kan dolaşımına ihtiyaç duyar. Oysa nikotin damarları daraltır. Başka bir deyişle kan damarlarının kan akışını kesecek şekilde daralmasına neden olur.

Böyle bir yazı buldum baya etkiliyormus konu sahibi dikkat li olmakta fayda var . 25 yıl içmiş biri olarak hiç faydasını görmedim zararın dan başka.. bırakınca anlıyor insan . umarım sizde bu vesileyle bırakırsınız

Bahaneyle bende tamamen kurtulurum insallah

Tatlı dil ne güzel birşey teşekkür ederim cevabınız için 1 haftayı geçti içmiyorum umarım benimde sizinki gibi sorunsuz gecer
Çokkk guzel belki bu vesile ile sigarayı komple birakabilirsinbende sigara da irade malesef sıfırgogus operasyonumu 2015 te hallettim çok şükür mennunum yakın zamanda Revizyon Rinoplasti olacağım umarım bu defa sigaraya ara verebilirim güzel düşün güzel olacaktir iyi haberlerini bekliyorum

Ben meme ameliyatliyim ve ciddi sigara tiryakisiyim. Efsane guzel dikislere sahibim ve ameliyattan 1 hafta sonra ise baslamistim

Eşimin kolu kesildi. Doktor kesinlikle sigara içmeyeceksin dedi. Eşim bağımlı olduğu için uyamadı. Dikişleri tuttu ama kolu tam kaynamadı.
Babam böbrek nakli oldu. Doktor kesinlikle sigara içmeyeceksin dedi.
sigara iyileştirme sürecini yavaşlatıyor. Kimse de bunun aksini iddia edemez.

Kanaman olabilir içme !!!!!

Ben meme ameliyatliyim ve ciddi sigara tiryakisiyim. Efsane guzel dikislere sahibim ve ameliyattan 1 hafta sonra ise baslamistim
Şanslısın o zaman. Etrafımda ameliyat olacak insanlar var. Hepsine ayni sey soylendi doktorlari tarafindan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…