Estetik uzmanı kadın

Fu ska

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2018
24
12
38
Merhaba estetik uzmanı işinde başarılı bayan bir doktor önerisi istiyorum....acaba böyle tecrübesi olan memnun kalmış olan birileri fikirlerini yazıp bana yardımcı olabilir mi ? Estetik uzmanları sanki hep erkek hiç bayan yokmuş gibi heryerden erkek doktor çıkıyor...birde karın gerdirme ameliyatı olan ve memnuniyeti, sıkıntıları olanlarda yazabilir mi?

Merhaba estetik uzmanı işinde başarılı bayan bir doktor önerisi istiyorum....acaba böyle tecrübesi olan memnun kalmış olan birileri fikirlerini yazıp bana yardımcı olabilir mi ? Estetik uzmanları sanki hep erkek hiç bayan yokmuş gibi heryerden erkek doktor çıkıyor...birde karın gerdirme ameliyatı olan ve memnuniyeti, sıkıntıları olanlarda yazabilir mi?

erkek doktorun nesi var ki?
alanında iyi olsun yeter cinsiyet şartı tuhaf.

Bir sıkıntı yok da, buda benim tercihim, gelip fikir vermedikten sonra bir hışımla yargılamaya da gerek yok diye düşünüyorum teşekkürler

fikir verecek bir durum yok kadın estetik doktoru istersiniz ama alanında kötü çıkarsa ne olacak?
işinde iyi olsun diye o sebeple belirttim bu estetik işi şakaya gelmez.
önce alanında ehil olmasına bakın. biz erkek doktora gidiyoruz diye bişey oluyor mu?

fikir verecek bir durum yok kadın estetik doktoru istersiniz ama alanında kötü çıkarsa ne olacak?
işinde iyi olsun diye o sebeple belirttim bu estetik işi şakaya gelmez.
önce alanında ehil olmasına bakın. biz erkek doktora gidiyoruz diye bişey oluyor mu?
Hâlâ neden erkek doktora giden kötü oluyor diye fikir beyan etmişim gibi cevap veriyorsunuz ? İsteyen istediği doktora gider ..isteyen erkek doktora isteyen bayana...ben böyle bir ameliyat olacaksam öncelikle bayan doktorları araştırıp öğrenmek isterim ... Erkek doktor her yanda fazlasıyla var... İçimden estetik doktoru diye geçirsem Google karşıma hemen erkek bir estetik uzmanı çıkarıyor onun için bende bayanlar hakkında fikir edinmek istedim ... Kimseyi yargılamak için açmadım bu konuyu ,dediğim gibi isteyen istediği doktora gider

Doktor kadın olsa bile ameliyata tek başına girmiyor ki, bir ekibi var. Anestezisti, hemşiresi, yardımcı doktorları... Yani görünürde doktor kadın da olsa derdiniz erkeklerin sizi görecek olmasiysa zaten ekipteki erkekler sizi gorecektir
isteyen istediği doktoru tercih edebilir yani bu tür bir cevap verme yarışına girmek yerine tecrübeniz varsa cevap verin yoksa bu kadar tantanaya gerek yok zannımca...

Prof dr başak kandi var, ama kendisinin uzmanlık alanına giriyor mu bilmiyorum karın germe.
Güzellikle alakalı cihaz zayıflama, botoks, ip askı vs gibi şeyler yapıyor ama bir araştırın.

Vallahi linc yemeye raziyim ben erkek doktoru tercih ederim..ustelik kendim de muhafazakar oldugum halde..erkek doktorlar daha basarili

Vallahi linc yemeye raziyim ben erkek doktoru tercih ederim..ustelik kendim de muhafazakar oldugum halde..erkek doktorlar daha basarili
zahmet edip cevap yazmışsınız teşekkürler de şu anda alakasız bir şekilde linç edilmeye çalışılan benim sorduğum soru hakkında sadece bir kişi cevap verme tenezzülünde bulunmuş geri kalan sizde dahil neden erkek değilde bayan doktor dediğimi sorguluyorsunuz... Zaten her yerde erkek doktorların reklamı dönüyor bende bayan doktorlar hakkında bilgi almak istedim...belki de ameliyat olmaya karar verdiğimde tercihim erkek doktor olacaktır ... anlamadığım neden böyle bir savunmaya geçildi

Prof Dr Derya Özçelik arkadaşımın arkadaşı olmuştu, ve uzak akrabamın ameliyat olduğu ismini yeni duyduğum Doktor Aylin Karanlık. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Prof Dr Derya Özçelik arkadaşımın arkadaşı olmuştu, ve uzak akrabamın ameliyat olduğu ismini yeni duyduğum Doktor Aylin Karanlık. Hayırlısı olsun hakkınızda.
Teşekkür ederim araştıracağım... Memnun kalmışlar mı acaba

Kızları okutmuyorlar sanırım, ondan her yerden erkek doktor çıkıyor..
:ıslık:

Konuyu yanlış yere açmışsınız. Kazen Kazen bununla ilgili bir yazı paylaşmıştı sayfasında. Okumanızı tavsiye ederim

Bende genelde kadın doktor tercih ediyorum, özellikle bazı branşlarda. Çünkü iletişimde ve muayene esnasında daha rahat oluyorum. Bunu yanlış yere çekmek nasıl bi kafa anlamadım, yorumlara hayret ettim.

Bende genelde kadın doktor tercih ediyorum, özellikle bazı branşlarda. Çünkü iletişimde ve muayene esnasında daha rahat oluyorum. Bunu yanlış yere çekmek nasıl bi kafa anlamadım, yorumlara hayret ettim.
Aynen muayene esnasında rahat olur insan sonuçta bir ameliyat ile iş bitmiyor öncesinde var muayene sonrasında var , dediğim gibi güvenilir olması açısından emin olmadığım birine sırf kadın diye gidip bıçak altına yatmam tabi ki bir iki lafla karar verilecek bir konu da değil bu... Sorduğum soru haricinde her türlü yargılamayı da gördüm... teşekkür ederim fikriniz için

Kızları okutmuyorlar sanırım, ondan her yerden erkek doktor çıkıyor..
:ıslık:
Oh lafı soktunuzz mutlu oldunuz ne mutlu bana birinin mutluluğuna vesile oldum...bu taş bana da ne biliyorsunuz kız çocukların okumasına karşı durduğumu bilip bilmeden yargılamayın bence

Konuyu yanlış yere açmışsınız. Kazen Kazen bununla ilgili bir yazı paylaşmıştı sayfasında. Okumanızı tavsiye ederim
[/QUOT
Buraların acemisiyim farkında bile değildim konuyu yanlış yere açtığımdan 🙄 bilgilendirme için teşekkürler o dediğiniz sayfayı da bulamayacağım büyük bir ihtimal

Oh lafı soktunuzz mutlu oldunuz ne mutlu bana birinin mutluluğuna vesile oldum...bu taş bana da ne biliyorsunuz kız çocukların okumasına karşı durduğumu bilip bilmeden yargılamayın bence

Konuyu BDV'ye açmışsınız, nereden bileyim ?ben derdiniz bu sandım..

Back