Arkadaşlar merhabalar açtığım kaçıncı konu bilmiyorum 3 ayım doldu 4. Aya giriyorum ama burnumun sağ tarafında kemiğim var önden çok belli kemerli duruyor zaman geçtikçe düzelir dedi doktorum ama orda olan kemik nasıl kaybolur ki ? Böyle bir şey yaşayan var mı kemer zamanla geçiyor mu bastırarak masaj yap dedi ama hiçbir işe yaramıyor o kadar sert ki o kemik revizyon olan var mı kemik sorunu yaşayıp ? Teşekkürler
Kemik sandığınız şey ödem olmasın, çünkü ben de oldum ve kemik sanıp doktora gittiğim bile oldu fakat aynı şekilde masajla geçeceğini söyledi, şuan 1,5 sene oldu ben olalı merak etmeyin geçiyor ama masajı aksatmamalısınız
Kemik sandığınız şey ödem olmasın, çünkü ben de oldum ve kemik sanıp doktora gittiğim bile oldu fakat aynı şekilde masajla geçeceğini söyledi, şuan 1,5 sene oldu ben olalı merak etmeyin geçiyor ama masajı aksatmamalısınız
merhaba bende de aynı durum var özelden fotoğraf atabilir misinz ben de atayım hatta isterseniz, 8 ay oldu ama artık kafama takmaktan mahvoldum.Törpületmeye ya da revizyona da cesaret edemiyorum. İlk 2 ay hiçbir şey yoktu 4.aydan itibaren çarpraz açıdan belirginleşti masaj da yaptım 2 ay ama yok pes ettim artık geçmiycek galiba