Estetik sonrası kemik aylar sonra kemik çıkıntısı

minminmin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2022
10
0
29
Merhaba, günün birinde buraya üye olacağım aklıma hiç gelmemişti. Burun estetigi oldum ve 11.aya kadar herşey normaldi. Ama 11.ayda birden kemik cikintisi belirdi. Bildiginiz kemer doktorum ödem dedi ve ödem iğnesi verdi.Gececek mi hic umudum yok. Basina gelen var mi, ayni duruma düşenler var mi? Yazin nolur

11 ay sonra birden ödem ortaya çıkmaz aksine ödem ilk 6 ayda yoğun olur cilt yapısına göre değişir. 11 ay sonra birden ödem belirmez ,bence ödemler inmiş ve gerçek ortaya cıkmış. Orda çıkıntı bıraktığını düşünüyorum. Ödem inince alt iskelet daha belirgin olarak deriye yapıştığı için pürüzü belli eder. Başka bir doktora gidip gösterin objektif yorum yapacaktir

Fotograf atarsanız daha sağlıklı olabilir

Grip oldugum gunun ertesi gunu farkettim, bu ilk gune ait, suan burun ucum biraz daha inik ve kemik daha belirgindi biraz daha indi. Nasil anlatacagimi bilmiyorum

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-03-23-52-56-1.png
    295,1 KB · Görüntüleme: 676
Grip oldugum gunun ertesi gunu farkettim, bu ilk gune ait, suan burun ucum biraz daha inik ve kemik daha belirgindi biraz daha indi. Nasil anlatacagimi bilmiyorum
Tecrübeli arkadaslar daha doğru yorum yaparlar ama soldaki foto farklı, sağdaki farklı. İnsallah ödemdir. Tekrardan geçmiş olsun

evet dualarımda minminmin'in burnu umarım çok güzel olur diyecegim emin olabilirsiniz normal de bu cuma hutbesinde savaş, kıtlık, ekonomik kriz gibi konular vardı ama hocayla konuştuk ve bu daha önemli dedi tüm cemaat minminmin'in burnu inşallah güzel olur kemik çıkmaz dedik

Allahu teala dualarimiza kota mi koydu? Inancimi bilmezsiniz, dis gorunusumu bilmezsiniz, neciyim bilmezsiniz aldigim parayi verdigim sadakayi bayramlarda ettigim yardimlari bilmezsiniz bu kadar bilmezligin icinde bu hadsizlik neden? Kötü kalbinizi her yana savurmak zorunda değilsiniz.

Hanımlar lütfen tartışmayın, eminim dünyada yaşananlara herkes üzülüyordur ama aynı zamanda nefes alıp vermeye, yemek yemeye, günlük sorunlarımızla boğuşmaya devam ediyoruz.

Tamda bu sorundan dolayı geçen hafta olduğum 2. Ameliyat. Doktorumun hatasıydı iyi törpülememişti ve 1 yıldan sonra çıkıntı gözüktü burun ucum düştü nefes sorunum başladı. Doktora git ve muayene ol burun sırtın mı çöktü iyimi törpülenmedi öğren canım bazen insanın kemik yapısından dolayıda zamanla böyle ortaya çıkabiliyor. Bilemiyorum. Doktorunla görüşmelisin başka yolu yok

Evet ücret ödedim. Yani kemik kırılmadı bende törpüleme kaldırılma burun toparlama işlemi yapıldı. İlkine göre daha iyi toparlandım ama kişiye görede değişir tabi

Ameliyatta kemik kırılmışmıydı? Benzer durum bende oldu .Benim çok ciddi bir kemik problemim yoktu bu sebeple doktorum kemiğe işlem yapmamıştı ama hafif bir kemik çıkıntısı bende de meydana geldi bu kemiği kırmadığından kaynaklı oldu kırdığında iki kaşımın ortası çukur olduğu için burnun çok öne ineceğini söyledi çok ta tecrübeli doktoruma güveniyorum yalnız beni kemik rahatsız ettiği için o bölgeye dolgu yaptı kafaya çok taktım sizin de fotoda çok göze batan bir kemik yok aslında ben ameliyat olalı 4 ay oldu.

Ben doktoruma sadece kemikten rahatsiz oldugumu söyledim. Oda bana burun ucunda düşük kaldiralim dedi kabul ettim. Ameliyattan 11 ay sonra grip oldum burun ucum şişti ertesi gun kemik belirdi. Fotografta görünenden daha cikintiliydi ama indi. Ödem dedi Ödem iğnesi verdi. 1 ay sonta gel dedi. 1 martta igneyi oldum. Bana beklemek düştü. Ameliyat olmusken keske kemigide torpuletseydiniz. Burnunuz kuculunce kemik ortaya cikmis sizdede, dolgunuz eridikce dolgu mu yaptiracaksiniz? Kemigim gitmezse benim sonumda oyle gorunuyor. Doktorum hatasini kabul eder mi tekrar ameliyat yapar mi ucret ister mi bilemiyorum. Nisanda ameliyat olmustum. Onumuzdeki temmuzda dugunum var. Ne yapacagim bilemiyorum. Sizin icinde üzüldüm şimdi

Birde 4 ayda kemik cikintisi bazen normal karsilanabiliyor ve cogu insanda kemik kaybolabiliyor. 1 yil tamamlamadan kotu dusunmeyin derim mesajinizi tekrar okuyunca farkettim

Merhaba ben de 1 buçuk ay önce burun ameliyatı oldum sizin dediğiniz gibi burnumun sağ tarafında kemik cıkıntısı var burun sırtım içe çökük gibi duruyor önden baya kötü bi görüntüsü var bilmeyen asla estetikli bi burun demez bildiğin sorunlu bi burun geçer mi sizce normal mi çok korkuyorum böyle kalacak yada dahada bozulacak diye doktorum çok egoist biri suan bu söylediklerimin hiç birini kabul etmiyor eskisinden iyi diyip duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…