11 ay sonra birden ödem ortaya çıkmaz aksine ödem ilk 6 ayda yoğun olur cilt yapısına göre değişir. 11 ay sonra birden ödem belirmez ,bence ödemler inmiş ve gerçek ortaya cıkmış. Orda çıkıntı bıraktığını düşünüyorum. Ödem inince alt iskelet daha belirgin olarak deriye yapıştığı için pürüzü belli eder. Başka bir doktora gidip gösterin objektif yorum yapacaktirMerhaba, günün birinde buraya üye olacağım aklıma hiç gelmemişti. Burun estetigi oldum ve 11.aya kadar herşey normaldi. Ama 11.ayda birden kemik cikintisi belirdi. Bildiginiz kemerdoktorum ödem dedi ve ödem iğnesi verdi.Gececek mi hic umudum yok. Basina gelen var mi, ayni duruma düşenler var mi? Yazin nolur
Fotograf atarsanız daha sağlıklı olabilirMerhaba, günün birinde buraya üye olacağım aklıma hiç gelmemişti. Burun estetigi oldum ve 11.aya kadar herşey normaldi. Ama 11.ayda birden kemik cikintisi belirdi. Bildiginiz kemerdoktorum ödem dedi ve ödem iğnesi verdi.Gececek mi hic umudum yok. Basina gelen var mi, ayni duruma düşenler var mi? Yazin nolur
Tecrübeli arkadaslar daha doğru yorum yaparlar ama soldaki foto farklı, sağdaki farklı. İnsallah ödemdir. Tekrardan geçmiş olsunGrip oldugum gunun ertesi gunu farkettim, bu ilk gune ait, suan burun ucum biraz daha inik ve kemik daha belirgindi biraz daha indi. Nasil anlatacagimi bilmiyorum
evet dualarımda minminmin'in burnu umarım çok güzel olur diyecegim emin olabilirsiniz normal de bu cuma hutbesinde savaş, kıtlık, ekonomik kriz gibi konular vardı ama hocayla konuştuk ve bu daha önemli dedi tüm cemaat minminmin'in burnu inşallah güzel olur kemik çıkmaz
Birde 4 ayda kemik cikintisi bazen normal karsilanabiliyor ve cogu insanda kemik kaybolabiliyor. 1 yil tamamlamadan kotu dusunmeyin derim mesajinizi tekrar okuyunca farkettimAmeliyatta kemik kırılmışmıydı? Benzer durum bende oldu .Benim çok ciddi bir kemik problemim yoktu bu sebeple doktorum kemiğe işlem yapmamıştı ama hafif bir kemik çıkıntısı bende de meydana geldi bu kemiği kırmadığından kaynaklı oldu kırdığında iki kaşımın ortası çukur olduğu için burnun çok öne ineceğini söyledi çok ta tecrübeli doktoruma güveniyorum yalnız beni kemik rahatsız ettiği için o bölgeye dolgu yaptı kafaya çok taktım sizin de fotoda çok göze batan bir kemik yok aslında ben ameliyat olalı 4 ay oldu.