Merhaba. Yaklaşık bir buçuk ay önce hem deviasyon hem de estetik ameliyat oldum. Kalın derili olduğumu söyledi dr. Ameliyattan sonra 15. Gün sol burun ucunda çentik, çukur ya da gölge gibi bişey oluşmaya başladı. 2 gün sonra sol burun kanadının bittiği yerde sağa göre frklı bir çukur oluşmya başlafı ama bu daha farklı. Sanki sağ tarafla sol taraf farklı şekilde gibi bir görüntü oluştu. Ama burun kanadı çok şiş. Neyse bir kaç gün sonra da sağ burun ucunda sol kadar olmasada yassılık ya da çentik oluşmaya başladı. Anlıyacağınız iki burun ucu da çentik görüntüde ve sol tarafda sağdan farklı bir şişlik ya da çukurluk var. Şimdi böyle sakin sakin yazdığıma bakmayın tüm bunlar oluşurken kafayı yemek üzere idim drumu her değişiklikte mesajla bilgilendirdim o da bunların ödemden dolayı olduğunu herkesin farklı tepkiler verebildiğini söyledi. 2 ayrı dr a mıayeneye gittim. Biri çok kaldırdığı için olduğunu diğeri de kalın deride burun ucunun ekstra desteklenmesi gerektiğini söyledi. 45 gündür internette yaramadığım site kalmadı ama bu konuda eşi benzeri bir konu hiç görmedim. Ne olur başına gelen duyan biken varsa paylaşın. Bu çentikler de ne? Hadi sol tarafım şişlikten olabilir gibi ki çok inanmasamda öyke olsun. Ama burun ucundaki çentiklerin hiç de normal olmadığını düşünüyorum. Geçeceğini de sanmıyorum.onca ameliyat olan var herkesin başka başka sorunları var ama böylesini ben göremedim.
Fotoğraf atamıyorum neden anlamadım. Telefondan yükleyemediğimi sanıyorsum iş yerinde bilgisayardan denedim o da olmadı. Özelden de gönderemiyorum. Enteresan bişey. Özelden farklı iletişim verirseniz atarım