• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik sonrası burun ucu şişliği

pembekediii

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2020
31
6
16
Merhabalar, ben 2 kasım günü ameliyat oldum yani 1. Ayım bitmek üzere ve burun ucum çok şiş hiç memnun değilim. Günlerdir burada okumadığım konu kalmadı bununla alakalı ama moralim çok bozuluyor ince deriliyim çok zor bir burnum yoktu ve eski burnum daha keskin hatlardaydı şu an o kadar yuvarlak ki sivrilse ne kadar sivrilebilir diye düşünüyorum. Ameliyat olmuş arkadaşlar 1 ay ve 6. Ay-1. Yıl sonuçlarını falan atabilir mi benim gibilere de fikir olur ne kadar indiği şekillendiğiyle alakalı :( Gerçekten zarifleşiyor mu burun ucu zamanla ?

İlk aylardaki şişlik ve kabalık muhakkak azalıyor
Ben ince ve zarif bir burun ucu istemiştim göstermiştim, ameliyat fotoğrafında da burun ucum öyle ama şu an hiç alakası yok o fotoğrafla açıkcası doktorun şop yapmış olabileceğinden korkuyorum. çevremde ameliyat olan herkesin 1. Ayında ameliyat fotoğrafına az buçuk benzer haldeydi burunları ama benim gerçekten gram alakası yok asla aynı burun değil gibi, kalın derili olsam ödemlere bağlayacağım ama ince derinin 1 ayı kalın derinin 3 ayı diyor doktorlar 1. Ayında artık ucu böyleyse ameliyat fotoğrafındaki haline kadar sivrilebilmes imkansız gibi geliyor :(

Ben ince ve zarif bir burun ucu istemiştim göstermiştim, ameliyat fotoğrafında da burun ucum öyle ama şu an hiç alakası yok o fotoğrafla açıkcası doktorun şop yapmış olabileceğinden korkuyorum. çevremde ameliyat olan herkesin 1. Ayında ameliyat fotoğrafına az buçuk benzer haldeydi burunları ama benim gerçekten gram alakası yok asla aynı burun değil gibi, kalın derili olsam ödemlere bağlayacağım ama ince derinin 1 ayı kalın derinin 3 ayı diyor doktorlar 1. Ayında artık ucu böyleyse ameliyat fotoğrafındaki haline kadar sivrilebilmes imkansız gibi geliyor :KK43:
Ameliyathane fotoğrafındaki gibi olacağını ben de düşünmüyorum ama ince derilisiniz diye hemen iyileşecek demek değil. 1 ay cidden kısa bir süre. Umarım istediğiniz gibi olur

Merhabalar, ben 2 kasım günü ameliyat oldum yani 1. Ayım bitmek üzere ve burun ucum çok şiş hiç memnun değilim. Günlerdir burada okumadığım konu kalmadı bununla alakalı ama moralim çok bozuluyor ince deriliyim çok zor bir burnum yoktu ve eski burnum daha keskin hatlardaydı şu an o kadar yuvarlak ki sivrilse ne kadar sivrilebilir diye düşünüyorum. Ameliyat olmuş arkadaşlar 1 ay ve 6. Ay-1. Yıl sonuçlarını falan atabilir mi benim gibilere de fikir olur ne kadar indiği şekillendiğiyle alakalı :KK43: Gerçekten zarifleşiyor mu burun ucu zamanla ?
Benim de ameliyatımın üstünden 2 ay geçti ama burun ucum çok büyük kaldı sanki :(( gerci ben kalın deriliyim dediğiniz gibi fark ediyordur belki nasıl su an burnunuz ?

Konuyu açtığımdan beri 5 gün geçti yani şu an 33. Gündeyim sanırım hala aynı bir değişim yok zaten beş günde değişmez tabi ama bende umudumu kestim yusyuvarlak iğrenç bir burun ucum var değişse ne kadar değişecek bu saatten sonra asla istememiştim bunu

Fotoğraf çekinmek istemiyorum dışarı adım atmak istemiyorum öyle pişmanım ki ameliyat olduğuma, doktorunda bir hastasını şoplayıp attığını gördüm baya yamuktu kabak gibi ortadaydı yarım saat sonra hemen sildi fotoyu anlayan birileri söyledi galiba %90 ameliyat fotoğraflarına da şop yapıyor benimki de şoplu bende saf gibi neden böyle değil nasıl bu kadar şişebilir diye düşünüp duruyordum :))) pek bilindik bir isim değil ayrıca kbb doktoru o yüzden ameliyattan önce fotoğraflara şop yapmış olabileceği aklıma gelmemişti bende çok güvenerek ameliyat olmuştum
Benim de ameliyatımın üstünden 2 ay geçti ama burun ucum çok büyük kaldı sanki :KK43:( gerci ben kalın deriliyim dediğiniz gibi fark ediyordur belki nasıl su an burnunuz ?

Fotoğraf çekinmek istemiyorum dışarı adım atmak istemiyorum öyle pişmanım ki ameliyat olduğuma, doktorunda bir hastasını şoplayıp attığını gördüm baya yamuktu kabak gibi ortadaydı yarım saat sonra hemen sildi fotoyu anlayan birileri söyledi galiba %90 ameliyat fotoğraflarına da şop yapıyor benimki de şoplu bende saf gibi neden böyle değil nasıl bu kadar şişebilir diye düşünüp duruyordum :))) pek bilindik bir isim değil ayrıca kbb doktoru o yüzden ameliyattan önce fotoğraflara şop yapmış olabileceği aklıma gelmemişti bende çok güvenerek ameliyat olmuştum
Lütfen canınızı sıkmayın. Her ameliyatta riskler oluyor. En kötü revizyonu düşünürüz. Biz çok dikkat ediyoruz ama kimsenin o kadar fark ettiğini sanmıyorum bile. Tabi bu sizi teselli etmez farkındayım ben de çok memnun sayılmam su an bir şey değişmedi sanki ama bekliyorum. Siz de bekleyin ben Bi yerden sonra bakmayı düşünmeyi bıraktım. Düzeleceğine inanıyorum sadece. Sadece deri değil burda ameliyat süresi yapılan işlemler bissuru faktör oluyor. Bu yüzden belki burunlarımız süper olacaktır :) ki istediğimiz gibi olmazsa bile bunun çareleri var eminim güzel bir kadın olduğunuza umarım çok daha fazla oturup içinize siner

Sabah maydonoz suyu iç limonlu birde burnuna Hafif hafif masaj yap birde yürüyüş yapmayı ihmal etme benimde 90 gün oldu bunlar çok işe yarıyor

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ❤️ Burada birinin fotoğrafını gördüm burun sırtı ince derili ucu kalın derili olduğu için 1. Senesinde bile inmemiş sizin dediğiniz iğneden yaptırmış ve değişim şaka gibi çok kibarlaşmış burun ucu, bende bu hafta doktora gideceğim gittiğimde sorucam zararı var mı ne zaman yapılır vs gibi soruları 🥺 öğrendiklerimi durumu yazarım buraya gene
Lütfen canınızı sıkmayın. Her ameliyatta riskler oluyor. En kötü revizyonu düşünürüz. Biz çok dikkat ediyoruz ama kimsenin o kadar fark ettiğini sanmıyorum bile. Tabi bu sizi teselli etmez farkındayım ben de çok memnun sayılmam su an bir şey değişmedi sanki ama bekliyorum. Siz de bekleyin ben Bi yerden sonra bakmayı düşünmeyi bıraktım. Düzeleceğine inanıyorum sadece. Sadece deri değil burda ameliyat süresi yapılan işlemler bissuru faktör oluyor. Bu yüzden belki burunlarımız süper olacaktır :) ki istediğimiz gibi olmazsa bile bunun çareleri var eminim güzel bir kadın olduğunuza umarım çok daha fazla oturup içinize siner

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ❤️ Burada birinin fotoğrafını gördüm burun sırtı ince derili ucu kalın derili olduğu için 1. Senesinde bile inmemiş sizin dediğiniz iğneden yaptırmış ve değişim şaka gibi çok kibarlaşmış burun ucu, bende bu hafta doktora gideceğim gittiğimde sorucam zararı var mı ne zaman yapılır vs gibi soruları 🥺 öğrendiklerimi durumu yazarım buraya gene
Bildiğim kadarıyla kortizon iğnesi yapıyorlar. O da bağışıklık sistemini baskılıyor. Belki şu dönemde daha riskli olabilir malım virüs de var bağışıklık önemli ama birkaç ay sonra yaptırırız eğer doktorlarımız da uygun görürse Çok da basit bir olaymış ondan sıkmayalım canımızı 😂 sorduğunuzda güncellerseniz burayı ben de çok memnun olurum ben doktoruma kontrole gidemedim de bu ay 😂

Merhabalar, ben 2 kasım günü ameliyat oldum yani 1. Ayım bitmek üzere ve burun ucum çok şiş hiç memnun değilim. Günlerdir burada okumadığım konu kalmadı bununla alakalı ama moralim çok bozuluyor ince deriliyim çok zor bir burnum yoktu ve eski burnum daha keskin hatlardaydı şu an o kadar yuvarlak ki sivrilse ne kadar sivrilebilir diye düşünüyorum. Ameliyat olmuş arkadaşlar 1 ay ve 6. Ay-1. Yıl sonuçlarını falan atabilir mi benim gibilere de fikir olur ne kadar indiği şekillendiğiyle alakalı :KK43: Gerçekten zarifleşiyor mu burun ucu zamanla ?
benim de iki ayım bitti aynı sıkıntı var yani burnum şekil olarak güzel oldu zaten kötü deildi normalde de ama burnum çok şişko üstekik ameliyathane fotoların da benim de öyle değil.. yıllar önce ameliyat olan arkadaşım gülüyo bana 1 senede o kadar değişecekki inanamayacaksın benim de böyleydi diyor ama insanın içi rahat etmiyor. güncel değişiklikleri paylaşırsak çok sevinirim🙏🏼 geçmiş olsun çok🌺

benim de iki ayım bitti aynı sıkıntı var yani burnum şekil olarak güzel oldu zaten kötü deildi normalde de ama burnum çok şişko üstekik ameliyathane fotoların da benim de öyle değil.. yıllar önce ameliyat olan arkadaşım gülüyo bana 1 senede o kadar değişecekki inanamayacaksın benim de böyleydi diyor ama insanın içi rahat etmiyor. güncel değişiklikleri paylaşırsak çok sevinirim🙏🏼 geçmiş olsun çok🌺
Ya burnum önden bakınca kocamandı biraz daha indiğini farkediyorum son zamanlarda uzun bir süre geçmemesine rağmen başlığı açalı ama burun ucumda bariz bir top var kondurulmuş gibi orası ne kadar değişir iner pek çözemiyorum. hem yandan hem önden pek memnun değilim önden gene idare eder ama yandan sarkık gibi burnum maalesef :( pek fazla değişeceğine de umudum yok açıkcası

Ya burnum önden bakınca kocamandı biraz daha indiğini farkediyorum son zamanlarda uzun bir süre geçmemesine rağmen başlığı açalı ama burun ucumda bariz bir top var kondurulmuş gibi orası ne kadar değişir iner pek çözemiyorum. hem yandan hem önden pek memnun değilim önden gene idare eder ama yandan sarkık gibi burnum maalesef :KK43: pek fazla değişeceğine de umudum yok açıkcası
ben de merakla sonuçlarınızı bekliyorum. Benim de 13. Gün çok fazla ödem var.

Benim 12. günüm burnumun sol tarafı şiş sağ inik yamuk duruyor bu yüzden sizce düzelir mi sizin burnunuz nasıl
Benim 2 ay olacak bir hafta sonra kendi adıma buna cevap vereyim ara ara asimetriler oluyordu hele 12. Günde falan baya burnum şişti yüksek ihtimalle kafanızı yatarken ne tarafa çevirdiyseniz oraya toplanıyordur sıkmayın canınızı ödemden kaynaklıdır diye düşünüyorum ben çoğu insanda oluyor çünkü

ben de merakla sonuçlarınızı bekliyorum. Benim de 13. Gün çok fazla ödem var.
Yaa benim 13. Gün olan halime göre falan aşırı düzeldi 1.5-2 ayda 2 kasımda ameliyat olmuştum haftaya 2. Ayım bitecek bandajları da 10. Günümde çıkartmıştım o kadar kötüydüüü ki anlatamam 1. Ay biterken daha yeni o garip yüz ifadem geçti benim avatar gibi bakıyordum gözlerim falan çok komikti :( bi an öyle kalıcam sanmıştım şu an yüksek ihtimalle sizin de çok gariptir yüz ifadeniz ben ettim siz etmeyin aman canınızı sıkmayın o buruna bakıp 1. Aydan önce cidden çok kötü oluyor çünkü

Doktoruma da hala gidemedim maalesef kortizon iğnesini soramadım onu merak eden arkadaşlar olduysa, gittiğimde güncel durumu doktorumun söylediklerini buraya yazarım :)

Yaa benim 13. Gün olan halime göre falan aşırı düzeldi 1.5-2 ayda 2 kasımda ameliyat olmuştum haftaya 2. Ayım bitecek bandajları da 10. Günümde çıkartmıştım o kadar kötüydüüü ki anlatamam 1. Ay biterken daha yeni o garip yüz ifadem geçti benim avatar gibi bakıyordum gözlerim falan çok komikti :KK43: bi an öyle kalıcam sanmıştım şu an yüksek ihtimalle sizin de çok gariptir yüz ifadeniz ben ettim siz etmeyin aman canınızı sıkmayın o buruna bakıp 1. Aydan önce cidden çok kötü oluyor çünkü
Burnumda ki ödem çok net anlaşılıyor o yüzden canımı sıkmıyorum. Yandan bakınca daha iyi ama önden dikdörtgen şeklinde resmen

Back
X