- 12 Şubat 2012
- 391
- 271
- 323
Bana kalırsa tamamen gereksiz bir istek. Zaten estetik operasyon talebiyle gelen kişinin ruh sağlığının normal olması absürt. Ha bazısı takıntılarını günlük yaşamına aksettirecek yapıdadır daha zayıftır, bazısıysa insanlara hissettirmez.
Estetik cerrahi zaten kişisel zaaflarımızdan faydalanarak ayakta duran bir SEKTÖR. (Rekonstrüktif cerrahiyi ayrı tutuyorum) Kendiyle barışık biri böyle bir ameliyata girer mi? Peki kendiyle barışık olmayan birinin ruh sağlığı yerinde olabilir mi?
Ama gel gelelim ki Benim Bedenim Benim Kararım! Yaptırdım pişman değilim, yine olsun yine yaptırırım.
Sahsen iki ay once cene estetigi aldim ama rapor fln istemedi benden 2 hafta sonrada abim enim doktoruma burun estetigi oldu ki kendisini cok cok basarili buluyorum sadece ameliyattan sonra abim icin bize tramva gecirmesin yeter dedi ben bile cene estetiginde 2 gun bunalima girdim sadece alt cenenin 6mm ile geri alinmasi ile bile cok farkli bir yuz sekli oldu bende 27 yil ayni surata bak sonra 2 gun gecsin bambaska bi surat gorunce ne yalan diyim cok bunalima girmistim simdi ise cok begeniyorum yuzumu ama abimde olmadi bunalim.. Ama dedigim gibi bizden rapor fln istemedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?