Estetik öncesi tahlil ve mamografi

soncare

Guru
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2008
301
87
arkadaşlar merhaba yakın zamanda ameliyatım var. Özel hastanede ameliyat olacağım Sormak istediğim bir sürü tahlil ve mamografi istendi. Bunları ben yaptıracakmışım doğal olarak anlaştığımız ücretin dışında bir ücret. Sizde de bu şekilde mi oldu ? Siz mi karşıladınız ücretlerinizi öğrenebilir miyim yoksa ameliyat olacağınız gün hastanede mi yapıldı bunlar ? Ben ayrıca ücret ödememem gerektiğini düşünmemiştim açıkçası

Meme ultrasyon benim doktorumda istedi ben kendim yaptırdım. Birde tam kan sayım istiyorlar Onur'a kendin yaptırıyorsun ücrete dahil değil. Hastanede yapılan tahliller başka

Yaşınız kaç neden mamografi istendi. Ben ameliyattan önce genel cerrahada meme muayenesi oldum 40 yaşından sonra mamografi çektir dedi

Meme ultrasyon benim doktorumda istedi ben kendim yaptırdım. Birde tam kan sayım istiyorlar Onur'a kendin yaptırıyorsun ücrete dahil değil. Hastanede yapılan tahliller başka
Merhaba teşekkür ederim cevabınız için. Benim tam kan sayımı dışında da başka tahliller verdiler :/
Yaşınız kaç neden mamografi istendi. Ben ameliyattan önce genel cerrahada meme muayenesi oldum 40 yaşından sonra mamografi çektir dedi
Yaşım 24 estetikten önce isteniyor genelde yaşımla ilgili bir durum değil

Biliyorum estetikten önce isteniyor benden ultrasyon istendi yani yaşın çok küçük bence ultrasyonla baktır bir sorun olmadığı sürece mamografi 40 yaldan önce önerilmiyor cnm tabi karar senin. Ben fikrimi paylaşmak istedim hayırlı olsun

Biliyorum estetikten önce isteniyor benden ultrasyon istendi yani yaşın çok küçük bence ultrasyonla baktır bir sorun olmadığı sürece mamografi 40 yaldan önce önerilmiyor cnm tabi karar senin. Ben fikrimi paylaşmak istedim hayırlı olsun
Anladım teşekkür ederim bunu doktorumla görüşeyim.

Can'ım ben de meme ultrasonu çektirmiştim ameliyattan önce. Bi tıp merkezinde 70,80 lira gibi bi paraya çektirmiştim. Ama diğer tahliller ameliyattan 1,2 gün önce ameliyat olacağım hastanede yapıldı. Onlara hiç bi ücret ödemedim.

Ben mammografi cektirmedim iki ameliyatimda da.meme ultrasonu cekildi ve kan tahlilleri yapildi.ucret ödemedim

Tüm kan tahlillerim ameliyat olduğum hastanede yatıştan hemen sonra yapıldı. Sonuçlar çıkınca değerlendirilip ameliyat oluyorsun..Ayrıca ücret ödemedim. Hastanede yapılmayan tahlil varsa onlar laboratuarlara götürüp yaptırıyorlar.
Benim fibrokistlerim vardı. Daha öncesi ultrason çekilmiştim zaten,doktoruma göstermiştim. Mamografi 40 yaş ALTI yapılması sakıncalı. Özel hastanelerde genel cerrah,varsa meme cerrahisi ultrasona yönlendirir. Devlet hastaneside çekiyor aslında. S soncare

arzum77 arzum77 , adan adan bilgiler için teşekkürler kızlar bunları söyliyeyim bakalım ne diyecek son dakika bunlar yüzünden sinir olup vazgeçmek istemiyorum ama bu tarz şeylere de biraz gıcık oluyorum açıkçası. Baştan görüşülmüş anlaşılmış neticede sonradan bu tarz şeyler çıkartmaları ilginç bir de başka hastanede yapılan tahliller ameliyat olacağım hastanede nasıl kabul edilir bilemiyorum.

Asistanın yanlış ifadesiymiş ultrason çekilecek. Diğer tahliller de ücretten düşülecekmiş ameliyat olacağım hastanede yaptıracağım. 300-325-350 cc deneyecek bakalım çok zayıfım (43kilo) o yüzden fazlası üstten çok şiş durabilir dedi. Doğal istediğimi söyledim zaten :)

Sevgili S soncare ameliyat oldunuz mu kilolarımız birbirine yakın boyunuz kaç cm acaba ve kaç cc takıldı size yanıtlarsanız sevinirim.

Asistanın yanlış ifadesiymiş ultrason çekilecek. Diğer tahliller de ücretten düşülecekmiş ameliyat olacağım hastanede yaptıracağım. 300-325-350 cc deneyecek bakalım çok zayıfım (43kilo) o yüzden fazlası üstten çok şiş durabilir dedi. Doğal istediğimi söyledim zaten :)
Sanırım görüştüğümüz dr ve hastane aynı ameliyat oldun mu nasıl geçti bilgilendirebilirmisiniz beni

Bendende istemedi mamografi veya rontgen.. ameliyat sabahi kan alindi sadece sonuclari degerlendirilip ameliyata girdim ucret de odemedim

Bende özellikle sordum herşeyi burda biz yapıyoruz sizden herhangi bişey istemiyoruz dediler. Birgün önce aricaz dediler. Mamografiyi sırdum bana da yaşı söylediler aynı şekilde erkenmiş henüz onun için

Bende özellikle sordum herşeyi burda biz yapıyoruz sizden herhangi bişey istemiyoruz dediler. Birgün önce aricaz dediler. Mamografiyi sırdum bana da yaşı söylediler aynı şekilde erkenmiş henüz onun için
Ben de bunu düşünüyordum ne lazımsa önceden yaptırayım hem paradan hem zamandan tasarruf olur diye amaaaaa sevgili kk arkadaşım bunu da zaten cevaplamış iyi ki sormamışım :)))

X