- 25 Ekim 2021
- 12
- 2
- 16
- Konu Sahibi Angelleyes
Ben burun ameliyatı oldum 5 yıl kadar önce ve inanın çok zor bir ameliyat bana fazla mı narkoz verilmisti bilmiyorum ama 3 gün kan kusmuştum ameliyattan sonra hastanede kaldığım gece iki kaşık çorba yediysem geri çıkarıyordum ve peşine kan kusuyordum. Herneyse revizyon isteyenler bu zorlukları tekrar yaşamayı göze alıyorsunuz bu yüzden ameliyat olacağınız doktor mümkünse profesör olsun alanında uzman ve sosyal medyada ünlü olmasın. Ben zamanında burnum küçükken kıkırdağı sanırım kırılıp kaynadı 18e girmeden 1-2 Ay once yaptırdım ama aceleye geldi. Burun ucuma hic dokunulmamisti topaç gibi burnumun ucu ama uzakta bakinca yandan guzel. Burnumun sağ tarafı içe dogru hafif basık kaldı ameliyat hatası sanırım ama bunu doktora soyledigimde bisey yok demisti ben bariz var dediğimde darbe almissindir diyip gecistirmisti.Ve nefes alma problemimim yokken yaklaşık 3 yıldır burun etlerim büyüdü sağ taraf neredeyse hic nefes alamıyorum bir daha ameliyat olursam revizyonu becerebilecek çok daha kıdemli bir doktora yaptırırım.