estetik oldum 9 ay oldu hala burun ucum şiş duruyor

mavilibisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
20
21
88
29
Arkadaşlar ben bu burun ucundaki şişliği nasıl geçirebilirim aranızda benimle aynı durumda olanlar varmı?birkaç bişey araştırdım ilk önce ödem geçirici iğneler kortizonuymuş oda bide 2.bi deri inceltme ameliyatı ? Yardım edin lütfen

kortizon tam olarak ödem geçirici değil deriyi inceltiyor yara dokusu oluşmuşsa onları çözebiliyor ama çok riskleri var bazı doktorlar önermiyor doktorunla konuşsana? . 9 ay uzun bir süre olsada burun ucun hala şiş olabilir bence 1.5 sene dolmasını bekle bişey yapma daha iner kendi o

Burnum çok kötü ya psikolojimi bozuyor
çok kötü ya

Benimde 20 aylık halen ucu taş gibi şiş zaten duzelmesinede çok beklemiyorum malum iyi doktor değildi doktorum .1.5 yılda maç geçer.

Benimde 20 aylık halen ucu taş gibi şiş zaten duzelmesinede çok beklemiyorum malum iyi doktor değildi doktorum .1.5 yılda maç geçer.
Benim doktorumda iyi değildi ya devlette yaptırdım öncekine göre iyi kemiği falan alındı dümdüz oldu ama ucu çok kötü görünüyor napmak lazım geçermiki senin 20 ay olmuş 20.aya kadar küçülme devam ettimi yoksa durdumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…