öncelikle ameliyat olalı 1 ay oldu.Lütfen gözünüzü korkutmayın.Ben inanılmaz korkarak girdim ameliyata.Evet ameliyattan sonra biraz sancılı bir 4 saat geçirdim.Daha sonrasında hızla iyileşme sürecine girdim.Görmüş olduğum örnekler ve anlatılanların benimle alakası yok arkadaşlar.LÜTFEN DOKTORUNUZA İNANIN VE AMELİYATI olmayanlardanda yorum almayın.Kafanızı meşgul etmekten ve korkutmaktan başka işe yaramaz.Benim ameliyatım korktuğum gibi olmadı.DOKTORUM İNANILMAZ İYİYDİ VE AÇIKLAYICIYDI.Beni direnler sıktı.1 hafta sonra direnlerim çıktı ve inanılmaz özgürleştim.8.gün gülmeye başladım.12.günden sonra tam dik ayaktaydım.Yatakta pozisyon alma,gülememe,hapşıramama gibi komik engelerim oldu sadece.Çünkü bu ameliyat sadece deride çalışılarak yapılıyor.Tam bir terzi işi gibi
Sezeryan ameliyatı kadar ağır değil.Kaslarımızı sadece toparladıkları için gülemiyoruz kısa bir süre okadar.Kas kesisi yok o daha ağır ve ağrılı,sancılı bence.Şuan sorsalar tekrar olurmusun diye hiç düşünmeden kendimi tekrar aynı doktorumun ellerine teslim ederim.Bu ameliyatda doktorun eli bence çok önemli.Görmüş olduğum örneklede ameliyat izlerinin ve süreçlerinin benimle hiç bir ilgisi yoktu.Bana bu sonucu ve güzelliği sağlayan PROF.DR UFUK BİLKAYA sonsuz teşekkür ederim.