Merhabalar öncelikle gecmis olsun. Karin germe olmadigim icin yorum yapamiycam. Ama 31 Martta meme diklestirme oldum. 2 ay oldu ve suan önceki yasantmin aynisini sürdürüyorum. Benim ameliyat sonrasi dönemim cok iyi gecti evet hafif agrilarim oldu ama dayanilmiycak gibi degildi. memeler asiri gergin ve sis oluyor sanki patliycakmis gibi ve sanki insana hic düzelmiycekmis gibi geliyor ama 1 haftadan sonra oldukca rahatlamaya basliyorsunuz. Hatta ben 1 hafta sonra istanbul turuna cikmistim Gün gectikce daha da iyi oluyorsunuz. Benim suan gayet yumusak oldular silikon hic yokmus gibi ilk baslarda kücücük oldu derken simdi sekil aldikca bomba gibi oldular, gögsümü gere gere geziyorum Suan tek sorunum hala yatagima gecememis olmam doktor artik sorun olmaz dedi ama bir gün yatagim da yattim artik nasil serildiysem sabah gögüslerimin agrisiyla uyandim 3 ay yüzüstü yatmak yasak oldugu icin korkuyorum azcik deli yatarim da onun icin hala oturma odasinda daracik koltukta yatiyorum. 3 ay olsun sporcu sütyenini cikarayim o zaman yatagima gecmeyi düsünüyorum. Umuyorum Sizde en kisa zamanda normal yasantiniza geri dönersiniz.
Bana sporcu sutyeni degil de meme korsesi verildi 2 ay kullanacagim. Dikislerim iceriden ve I seklinde. Dr hic iz kalmayacagini soyledi ama inanmak cok zor simdiki halini gordukce. Acaba memedeki sisliklerde karin germe gibi 6 ay sonra mi tamamen inecek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.