• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhabalar öncelikle gecmis olsun. Karin germe olmadigim icin yorum yapamiycam. Ama 31 Martta meme diklestirme oldum. 2 ay oldu ve suan önceki yasantmin aynisini sürdürüyorum. Benim ameliyat sonrasi dönemim cok iyi gecti evet hafif agrilarim oldu ama dayanilmiycak gibi degildi. memeler asiri gergin ve sis oluyor sanki patliycakmis gibi ve sanki insana hic düzelmiycekmis gibi geliyor ama 1 haftadan sonra oldukca rahatlamaya basliyorsunuz. Hatta ben 1 hafta sonra istanbul turuna cikmistim :1: Gün gectikce daha da iyi oluyorsunuz. Benim suan gayet yumusak oldular silikon hic yokmus gibi ilk baslarda kücücük oldu derken simdi sekil aldikca bomba gibi oldular, gögsümü gere gere geziyorum :1: Suan tek sorunum hala yatagima gecememis olmam doktor artik sorun olmaz dedi ama bir gün yatagim da yattim artik nasil serildiysem sabah gögüslerimin agrisiyla uyandim :1: 3 ay yüzüstü yatmak yasak oldugu icin korkuyorum azcik deli yatarim da onun icin hala oturma odasinda daracik koltukta yatiyorum. 3 ay olsun sporcu sütyenini cikarayim o zaman yatagima gecmeyi düsünüyorum. Umuyorum Sizde en kisa zamanda normal yasantiniza geri dönersiniz.

Bana sporcu sutyeni degil de meme korsesi verildi 2 ay kullanacagim. Dikislerim iceriden ve I seklinde. Dr hic iz kalmayacagini soyledi ama inanmak cok zor simdiki halini gordukce. Acaba memedeki sisliklerde karin germe gibi 6 ay sonra mi tamamen inecek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlim benim operasyon kismetse eylulde olacak. Dr la subat ayinda gorusmustum karin germe+sirt, simit, gobek ve basen lipo olacak 10.000 gibi bi butce ayarladim. Agustos 15 den sonra tekrar drla gorusup net tarihi belirleyecegiz.

üfffffffffff.......... bayağı bir operasyon varmış...

inşallah çok başarılı bir ameliyat olur...

fiyat güzelmiş...:34:

Evet cnm memnunum çok şükür.. Can kopal izmirde oldum.. Albümüm kapalı ekleyeyim bakıp silersin sonra :)
Merhaba... Ben ameliyat olalı bu hafta sonu üç hafta olacak ama başka ameliyat olanların karın germe sonucu fotolarını görmedim sitede yeniyim bazı arkadaşlar fotoğraflarıma bakın diyorlar fakat ben göremiyorum. Kendi karnımla kıyaslama yapmak için bana yardımcı olurmusunuz... Şimdiden teşekkür ederim. ❤️

Merhaba... Ben ameliyat olalı bu hafta sonu üç hafta olacak ama başka ameliyat olanların karın germe sonucu fotolarını görmedim sitede yeniyim bazı arkadaşlar fotoğraflarıma bakın diyorlar fakat ben göremiyorum. Kendi karnımla kıyaslama yapmak için bana yardımcı olurmusunuz... Şimdiden teşekkür ederim. ❤️

Izmada senin ameliyatini cok merak ediyorum dr.unu da gerçi ben can kopal ve ebru durmus arasında kaldim..ama sende cok uygun fiyata olmuşsun izmirde 3.500 liraya anca burun yaptiriliyor nasil karin gerdirdin sasilacak sey dogrusu .. eger senin icin uygunsa resimlerini bende gormek isterim

tatlım... XL den S bedene mi....:53:

inanamıyorum...:53:

tutmayın beni lipo yaptırıcam... :62:

herşeye sarkıyom zaten.. :60:

Yemin ederim bak abartı deil.. Dolabım koooomple değişti.. Komplexim olmadan mayo giyip yüZeyim defim, ne mayosu bikinini haIzırla desi dr.. Hazırlmasım tabi, inanmadım çünkü.. Şimdi al al doyamıyorum.. Sarısı isteyen herkezin başına, öz güven gibisi yok:nazar:

Bu sitede çok yeniyim ve çok uğraştım foto yükleyemiyorum.foto yüklemiş arkadaşların bile fotolarını göremiyorum.Benim ameliyatım hastane yeni kurulduğu için kampanyalı fiyatı bu kısa sonra değişecek dediler.Bence bir görüş eğer İzmir'li isen Dr.Mehmet KAYA ile bence bir görüş.

Sen nerde kime oldun.. Daha yenisin, şişlik vars normaldir.. Fotonekle istersen beraber bakalım.. Ekledim seni bakabilirsin :)

Sen nerde kime oldun.. Daha yenisin, şişlik vars normaldir.. Fotonekle istersen beraber bakalım.. Ekledim seni bakabilirsin :)

Ben Dr Mehmet Kaya 3 hafta olacak bu hafta sonu daha şişlik var ama benim karnım çok çatlak ve sarkıktı çatlaklarım göbek deliğinin çok üzerinde olduğu için gerilse bile yinede çatlaklar kaldı.Yan taraflarıma lipo yapıldı onlar hala şiş ve ağrı var.

Bana sporcu sutyeni degil de meme korsesi verildi 2 ay kullanacagim. Dikislerim iceriden ve I seklinde. Dr hic iz kalmayacagini soyledi ama inanmak cok zor simdiki halini gordukce. Acaba memedeki sisliklerde karin germe gibi 6 ay sonra mi tamamen inecek

Her doktorun sistemi farkli oluyor benim lolipop kesisi ile oldu ama dikislerin icten olmasini ilk sizde duydum. :53: Benim sütyenim de korse tarzinda kumasi da öyle , ama iz konusu bence sizin cilt yapinizla alakali bana asla iz kalmaz diye bir garanti vermedi. Belli belirsiz bir cizgi kalabilir dedi. Ama önceki igrenc gögüslerimden sonra inan dikis izlerini hic kafama takmiyorum. Sütyenin icinde kim görecek ki. Size doktorunuz silikon bant vermedi mi. Onlar dikis izlerinin kaybolmasi icin yardimciymis. Bende suan ödem falan kalmadi ama sizi bilemem. Benim gögüslerim suan gayet yumusaklar hatta yürürken hoplamaya basladilar bile :1:

Yemin ederim bak abartı deil.. Dolabım koooomple değişti.. Komplexim olmadan mayo giyip yüZeyim defim, ne mayosu bikinini haIzırla desi dr.. Hazırlmasım tabi, inanmadım çünkü.. Şimdi al al doyamıyorum.. Sarısı isteyen herkezin başına, öz güven gibisi yok:nazar:

ahhhh ahhhhhhhhh....

bikini ve ben...

bu bir hayal, bu bir rüya...:ssz:

Her doktorun sistemi farkli oluyor benim lolipop kesisi ile oldu ama dikislerin icten olmasini ilk sizde duydum. :53: Benim sütyenim de korse tarzinda kumasi da öyle , ama iz konusu bence sizin cilt yapinizla alakali bana asla iz kalmaz diye bir garanti vermedi. Belli belirsiz bir cizgi kalabilir dedi. Ama önceki igrenc gögüslerimden sonra inan dikis izlerini hic kafama takmiyorum. Sütyenin icinde kim görecek ki. Size doktorunuz silikon bant vermedi mi. Onlar dikis izlerinin kaybolmasi icin yardimciymis. Bende suan ödem falan kalmadi ama sizi bilemem. Benim gögüslerim suan gayet yumusaklar hatta yürürken hoplamaya basladilar bile :1:

merhaba arkadaşım bende karın germe meme dikleştirme kol germe ve lopo olacağım hazirandan sonra inşallah doğrusunu istersen korkuyorum tabi bu eksisi birde artısını düşünüyorum da çok sevinçliyim acaba öncesi ve sonrası fotolarınızı görebilirmiyim bunlar bana moral olacak arkadaşım :16::46:: 36::36:

Bende uyanmaktan korkuyorum hala :/
Hayal falan deil bacım.. Ben olduysam herkez olur. Pozitif düşün ve olacak inşallah

göbüşün çok güzel görünüyor darısı benim başıma hala ağrın ve hissizlik yoktur inşallah bir sorun yoktur fotorafların için teşekür ediyorum ilerde inşallah bende fotolarımı koyacağım::nazar::nazar::nazar:

göbüşün çok güzel görünüyor darısı benim başıma hala ağrın ve hissizlik yoktur inşallah bir sorun yoktur fotorafların için teşekür ediyorum ilerde inşallah bende fotolarımı koyacağım::nazar::nazar::nazar:

Tşkkr ederimmm.. :))
Darısı isteyenlerin başına inşallahhh

Back