Karın germe mı oldunuz ? Şayet karın germe ise masaj vs. gerek yok. Yediklerinize dikkat edip, ufak çaplı kendinizi yormadan yürüyüş yapabilirsiniz. Doktorunuz önerdiyse ödem cayı icebilirsiniZ.
günaydın arkadaşım cok şaşırdım 7.500 tl ye doktorun kim ve nerede yapıyor bizim burda izmirde bile enaz 10.000 tl sen hangi ameliyatları yaptırıyorsun merak ettim doktorlar elbette bir sürü ameliyat parası yerine tek ameliyat parası daha dolgun oluyor bu yüzden bizim için bisürü ameliyatı birden olmamız daha iyi hem ayrı ayrı acı çekeceğine birkerede çekelim bitsin değilmiHehh aynen.. Valla ben ayrı ayrı sorduğumda fiyat 10.000 çıktı.. Sonra artık iyice karar verip aradım anlattım .. Hepsini birmi istiosunnn dedi :))) evet olabilirmi dedim onlar olur tmm dedi.. Fiyat 7.5 du.. Anaaam pek sevindim valla :))
bizim türküyede zenginler hariç kimse bu parayı veremez bu arada bu paraya hangi ameliyatı oldun çok şanslısın yurt dışında yaşadığın içinİstanbulda avşar klinik 33.000 istemişti.. İyi oldu bu fiyat hem ameliyat oldum hem türkiyede daire sahibi oldum :))) gerçektende harika bir fiyattı.. Üstelik ilgi alaka süperdi.. 3 ay oldu hala kontaktayız dr la..
Merhabalar bugün göbek deliğimin birazcık sola kaydığını farkettim Araştırırken sizinde aynı sorunu yaşadığınızı farkettim.Şu anda göbek deliğinizin yeri normale döndü mü acaba. Çok canım sıkıldı uyku tutmadı bi türlü çok fazla kayma yok ama dikkatli bakınca deliğin tam ortada olmadığı belli oluyor. Umarım geçicidir.
günaydın arkadaşım cok şaşırdım 7.500 tl ye doktorun kim ve nerede yapıyor bizim burda izmirde bile enaz 10.000 tl sen hangi ameliyatları yaptırıyorsun merak ettim doktorlar elbette bir sürü ameliyat parası yerine tek ameliyat parası daha dolgun oluyor bu yüzden bizim için bisürü ameliyatı birden olmamız daha iyi hem ayrı ayrı acı çekeceğine birkerede çekelim bitsin değilmi
bizim türküyede zenginler hariç kimse bu parayı veremez bu arada bu paraya hangi ameliyatı oldun çok şanslısın yurt dışında yaşadığın için
izmirlimisin bende burhaniyede oturuyorum buraları çok güzel gezmeye gel görüşelim doktorun adını söyleyebirmisin ne ameliyatı oldu ve maliyatı nekadarCnm istanbulda olacaktım evet ama konaklama çok takıldı kafama.. Kimsem yok istanbulda çocuklarımda küçük.. O yüzden izmirde oldum.. Çokta iyi oldu :)
ben neden goremiyom kimsenin resimlerini kizlarrr yaaa yeniyim diyemi
Arkadaş olman gerek cnm görmek istediğin kişilerle[/QUOT
hii anladim cnm saol ilk arkadasim olurmusun ozaman benim ameliyatim 4 haftalik henuz suan icin memenunum ama ilerisinide merak etmiyor degilim
Arkadaş olman gerek cnm görmek istediğin kişilerle[/QUOT
hii anladim cnm saol ilk arkadasim olurmusun ozaman benim ameliyatim 4 haftalik henuz suan icin memenunum ama ilerisinide merak etmiyor degilim
Tmm cnm ekliyorum seni.. Sende eklemek istersen birilerini isminin üstüne tıkla, arkadaşı ekle ye bas davet göndermiş oluyorsun.. Sana davet geldiğindede ismin önündeki kutuya bas sonra evet e bas :)
izmirlimisin bende burhaniyede oturuyorum buraları çok güzel gezmeye gel görüşelim doktorun adını söyleyebirmisin ne ameliyatı oldu ve maliyatı nekadar
Tmm cnm ekliyorum seni.. Sende eklemek istersen birilerini isminin üstüne tıkla, arkadaşı ekle ye bas davet göndermiş oluyorsun.. Sana davet geldiğindede ismin önündeki kutuya bas sonra evet e bas :)
tskler cnm valla gordum resimlerini tek kelimeyle harika olmus hele o dikislerin duzgunlugu beni benden aldi :)
tskler cnm valla gordum resimlerini tek kelimeyle harika olmus hele o dikislerin duzgunlugu beni benden aldi :)
Saol cnm :)) rabbim herkezin gönlüne göre versin inşallah
Kizlar resim ekledim, bakin bakalim:)
fotoğrafını gördüm :)
ve döndüm dedimki ''ysmn tam dayaksın''
çok güzel olmuş karnın arkadaşım maşallah
bende telde dedim sen eşini nasıl beğendin evlendin fıstık olmuş karnın beğenmiyon demezmi eşim yakışıklı çatlak looo bu
evet evet güzel olmuş ama ödemi uzun sürdü onun 4.ay sonra daha iyi olur bak gör
hahhahaa delisinizz :)))
kesinlikle aynı fikirdeyim
ama bu haliylede çok güzel yaa eski haline baksana o çatlaklar yok harikatam kadınsı ve benim sevdiğim göbek
ben çoook beğendim hatta bayıldım
Pamukum,jelom canimsiniz. Seviyorum Kiz sizi, iyiki varsiniz ve iyiki sizi tanidim.
Eski haliyle kiyaslandiginda arada bariz fark var inkar edemem, sukurler olsun o sarkik catlak karnimdan kurtuldum.
Ama bu resimler karnimi icime cekmis Halim ona ragmen bir gobek var, icime cekmedigim Halimi dusunun:) Yani sonuc tam istedigim gibi degil.
Doktorcugum bunun Benim yapimla alakali oldugunu soyledi, bilemiyorum Yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?