Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Karın germe mı oldunuz ? Şayet karın germe ise masaj vs. gerek yok. Yediklerinize dikkat edip, ufak çaplı kendinizi yormadan yürüyüş yapabilirsiniz. Doktorunuz önerdiyse ödem cayı icebilirsiniZ.

Merhabalar bugün göbek deliğimin birazcık sola kaydığını farkettim Araştırırken sizinde aynı sorunu yaşadığınızı farkettim.Şu anda göbek deliğinizin yeri normale döndü mü acaba. Çok canım sıkıldı uyku tutmadı bi türlü çok fazla kayma yok ama dikkatli bakınca deliğin tam ortada olmadığı belli oluyor. Umarım geçicidir.

günaydın arkadaşım cok şaşırdım 7.500 tl ye doktorun kim ve nerede yapıyor bizim burda izmirde bile enaz 10.000 tl sen hangi ameliyatları yaptırıyorsun merak ettim doktorlar elbette bir sürü ameliyat parası yerine tek ameliyat parası daha dolgun oluyor bu yüzden bizim için bisürü ameliyatı birden olmamız daha iyi hem ayrı ayrı acı çekeceğine birkerede çekelim bitsin değilmi

İstanbulda avşar klinik 33.000 istemişti.. İyi oldu bu fiyat hem ameliyat oldum hem türkiyede daire sahibi oldum :))) gerçektende harika bir fiyattı.. Üstelik ilgi alaka süperdi.. 3 ay oldu hala kontaktayız dr la..
bizim türküyede zenginler hariç kimse bu parayı veremez bu arada bu paraya hangi ameliyatı oldun çok şanslısın yurt dışında yaşadığın için

Kesinlikle ödemden öyle gözüküyor. Ödem geçtikçe göbek deliğim normal yerine geldi. Zaten göbek deliğinin yerini değiştirme diye birsey olmazmış öyle demisti Dr um.

İzmirde can kopal a oldum cnm.. Albümüm açık neler yapıldı yazıyor bakabilirsin.. Karın miğde simit bel lipo, karın germe, burun estetiği 7.5

bizim türküyede zenginler hariç kimse bu parayı veremez bu arada bu paraya hangi ameliyatı oldun çok şanslısın yurt dışında yaşadığın için

Cnm istanbulda olacaktım evet ama konaklama çok takıldı kafama.. Kimsem yok istanbulda çocuklarımda küçük.. O yüzden izmirde oldum.. Çokta iyi oldu :)

Cnm istanbulda olacaktım evet ama konaklama çok takıldı kafama.. Kimsem yok istanbulda çocuklarımda küçük.. O yüzden izmirde oldum.. Çokta iyi oldu :)
izmirlimisin bende burhaniyede oturuyorum buraları çok güzel gezmeye gel görüşelim doktorun adını söyleyebirmisin ne ameliyatı oldu ve maliyatı nekadar

fotoğrafını gördüm :)

ve döndüm dedimki ''ysmn tam dayaksın''

çok güzel olmuş karnın arkadaşım maşallah

bende telde dedim sen eşini nasıl beğendin evlendin fıstık olmuş karnın beğenmiyon demezmi eşim yakışıklı çatlak looo bu

evet evet güzel olmuş ama ödemi uzun sürdü onun 4.ay sonra daha iyi olur bak gör

hahhahaa delisinizz :)))
kesinlikle aynı fikirdeyim
ama bu haliylede çok güzel yaa eski haline baksana o çatlaklar yok harika tam kadınsı ve benim sevdiğim göbek
ben çoook beğendim hatta bayıldım

hahhahaa delisinizz :)))
kesinlikle aynı fikirdeyim
ama bu haliylede çok güzel yaa eski haline baksana o çatlaklar yok harika tam kadınsı ve benim sevdiğim göbek
ben çoook beğendim hatta bayıldım

Pamukum,jelom canimsiniz. Seviyorum Kiz sizi, iyiki varsiniz ve iyiki sizi tanidim.

Eski haliyle kiyaslandiginda arada bariz fark var inkar edemem, sukurler olsun o sarkik catlak karnimdan kurtuldum.

Ama bu resimler karnimi icime cekmis Halim ona ragmen bir gobek var, icime cekmedigim Halimi dusunun:) Yani sonuc tam istedigim gibi degil.

Doktorcugum bunun Benim yapimla alakali oldugunu soyledi, bilemiyorum Yani...

lipoyla fln da olmazmıymış?
çek arkadaşım yaa ne olacak
kadınların çoğu karnını içine çekerek dolaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…