Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

valla çabuk alıştım diyete, ikinci haftamdayım 3 kılo verdım daha çoook çalışmam lazım çooook sende yükle fotograf bakalım, haydı bütün kızlar diyete... )))

valla çabuk alıştım diyete, ikinci haftamdayım 3 kılo verdım daha çoook çalışmam lazım çooook sende yükle fotograf bakalım, haydı bütün kızlar diyete... )))

3 kilo iyi gitmiş aferin canım ben foto koydum bak karnıma yarın kaldıracağım 3 gün oldu

3 kilo iyi gitmiş aferin canım ben foto koydum bak karnıma yarın kaldıracağım 3 gün oldu

diyetin bir ucundan baslamam lazimm öfffff öffffff spor yapamiyorum yeni amaliyat oldum diyette yapmiyorummm
diyete baslayim baslayim diyip baslayamiyorum baslamam lazim limonnnn banada sans getir bende baslayim
birinin beni iteleyip kakalamasi lazim diyete baslamam icinnn

fotoları ben neden göremiyorum arkadaşlar yardım edin

sen olmadın mı ameliyatını ne zamandı??? arkadaşları karıştırıyorum bazen:44:

beria,rengarenk nerelerdesiniz?? durumunuz nasıl izler silikleşti mi???? izmirliler ses verin

kizlar amaliyat olali tam 3 hafta oldu korseyi tam 6 haftami takmaliyim
benim doktorum 3 veya 4hafta arasi iyi dedi birde korsenin slktigi yerler yara gibide deyil böyle nasil anlatsam surtme gibi kizarmis
fikir verin kizlar

Son düzenleme:
benim doktorum 3 veya 4hafta arasi iyi dedi birde korsenin slktigi yerler yara gibide deyil böyle nasil anlatsam surtme gibi kizarmis
fikir verin kizlar

Ben iki ay kullandım.İç dikişlerim tam toparlansın diye.Herkese göre değişiyor.En az bir ay olmalı diye biliyorum.Korseyi rahat kullandım.İz falan olmadı.Ben atlet üzerine taktım ama çıplak tende hele sıcaklarda zor olur.Atlet kullanamıyorsan giy korseyi tak atletin üstünü çıkar canım rahat oluyor.

gördüm fotografı ve çok şaşırdım, o jılyen nasıl bırseymiş öyle, resmen mucize. bır haftada mükemmel sonuç. bende araştırıcam bakalım, yapabılırsem, diyetle beraber süper olur.. karnınıda gerdirdinmi podyumlara beklıyoruz senı jelesec'cim..

bende senın gıbı ha bugün ha yarın diye diye, kendımı salıp gitmiştim. ameliyatta verdıgım 3 kıloyu tatılde aynen gerı almıstım. her yolu denedım ama olmadı, sonunda bu işi diyetisyenle çözmeye karar verdım. gercekten dıyetısyen çok işe yarıyor. insan kendını zayıflamaya mecbur hissedıyor, her hafta gıdıp tartılıyoruz sonuçta, bırde dıyetısyenın karsısında kılo veremeyıpde rezıl olmak var )))))) utanma belasına zayıflıyor ınsan ))))))))
şaka bır yana, gercekten önce kesın kararlı olmalısın, yoksa sabah baslayıp öglen bıten dıyetlere dönüyor iş. kendını motıve et, karnında gitti, bırde kılo verdıgını düşün, sonuc mükemmel olur... inankı bır ıkı kılo vermek bıle insanı çok mutlu edıyor..

fikir verin kizlar

canım ben tam bır ay taktım korseyı ama benım ameliyatım yaz sıcaklarına denk gelmıstı ve ben korsenın içinde sucuk mısali kavruluyordum. o yüzden bır ay dayanabıldım,gerçi doktorumda bır ay yeterli demişti. ama sen takabıldıgın kadar tak, çünkü gerçekten cok faydası oluyor. ve korse çok sıktığı için derının kızarması normal.. endıselenme...

evet ya inan çok fark ettiriyor diyetle inan çok faydasını görürsün,kayınvalide bende 10.gündür yapamadım doğru düzgün ya sorma tarih yaklaştıkça heyecan mutluluk sorular karma karışık durumum anlayacağın :18: yaza kadar bomba olmak lazım buda son estetiğim olur inşallah

sag ol toprak canim fikirlerin icin tesekürler ben ciplak tene taktigim icin oldu sabah ilk isim burasi oldu yoksq doktoru arayacaktim
viyana serin sükür yoksa ben ne yapardim canim beni zorlayan korsenin slkmasi birde sürtmesiydi cokkkkkkkkkkkk tesekürler canim yaaaaaa

tesekürler kizlar siz bir tanesiniz sabah ilk isim burayi girmek oldu yoksa doktoru arayacaktim evet hatirliyorum limon senin amaliyatin sicaklara gelmisti allah yardimcin olsun diye dua etmistim biz normal dayanamiyoruz korseyle pisdi demistim viyana serin öyle sicak deyil ben ciplak tene korse takmistim ondan oldu herall artik töbe atlet felan giyiyim
diyet evet baslamaliyimmmm yoksa sisecem

çok güzel bir laf var : kahvaltını kendin ye, öğle yemeğin yarısını dostuna, akşam yemeğini düşmanına ver diye....
ben aynen öyle yapmıştım, akşam ya salata ya yoğurt ya meyve, kahvaltım tam, öğlen yarım porsiyorum ve 1 yılda 15 kg vermiştim.
ayrıca hiçbir zaman protein ve karbonitratları beraber yemeyin..asla bu hatayı yapmayın ve zayıflarsınız eminim. ben yaptım çünkü...
etli yemek yerken asla patates, hamur işi ekmek yok. hamur işi yeyiyorsanız asla et yok..çok basit temel diyetle zayıflanır..sonuç ortada

Son düzenleme:

seni acayip taktir ediyorum fıstık olmuşsun 15.kg az değil,karıştırmamak lazım evet protein ayrı karbonitrat ayrı yaza senin verdiğin pozu veririm inşallah havuz başında

korse nasıl nomal korsemi medikalmi yani özel bi korsemi alelade bildiğimiz korsemi arkadaşlar

bu korseyi merak ettim medikal korsemi yoksa bildiğimiz korsemi arkadaşlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…