yok yok unutulmadın ben dedim bu kız açlıktan halsiz kaldı o yüzden kk.ya takılamıyor diye düşündüm benbende bugün foto koymaya çalıştım beceremedim, 1.haftadır spor ve diyet yapıyorum öncesi sonrası fark varmı diye :18:bana göre pek yok ama eşim var diyor bakar yorum yaparsın bekliyoruz yeni fotları
bentoprakcım naber ??? bizim kız yeni topik açtı gırgır topiği gel arada oraya
çok doğrusun ben eskileri bile merak ediyorum beria ve tayfası fardı yok oldular, özledim onları yazmıyorlar hiç
valla çabuk alıştım diyete, ikinci haftamdayım 3 kılo verdımdaha çoook çalışmam lazım çooook sende yükle fotograf bakalım, haydı bütün kızlar diyete... )))
3 kilo iyi gitmiş aferincanım ben foto koydum bak karnıma yarın kaldıracağım 3 gün oldu
3 kilo iyi gitmiş aferincanım ben foto koydum bak karnıma yarın kaldıracağım 3 gün oldu
fotoları ben neden göremiyorum arkadaşlar yardım edin
kizlar amaliyat olali tam 3 hafta oldu korseyi tam 6 haftami takmaliyim
benim doktorum 3 veya 4hafta arasi iyi dedi birde korsenin slktigi yerler yara gibide deyil böyle nasil anlatsam surtme gibi kizarmis
fikir verin kizlar
diyetin bir ucundan baslamam lazimm öfffff öffffff spor yapamiyorum yeni amaliyat oldum diyette yapmiyorummm
diyete baslayim baslayim diyip baslayamiyorum baslamam lazim limonnnn banada sans getir bende baslayim
birinin beni iteleyip kakalamasi lazim diyete baslamam icinnn
kizlar amaliyat olali tam 3 hafta oldu korseyi tam 6 haftami takmaliyim
benim doktorum 3 veya 4hafta arasi iyi dedi birde korsenin slktigi yerler yara gibide deyil böyle nasil anlatsam surtme gibi kizarmis
fikir verin kizlar
gördüm fotografı ve çok şaşırdım, o jılyen nasıl bırseymiş öyle, resmen mucize. bır haftada mükemmel sonuç. bende araştırıcam bakalım, yapabılırsem, diyetle beraber süper olur.. karnınıda gerdirdinmi podyumlara beklıyoruz senı jelesec'cim..
Ben iki ay kullandım.İç dikişlerim tam toparlansın diye.Herkese göre değişiyor.En az bir ay olmalı diye biliyorum.Korseyi rahat kullandım.İz falan olmadı.Ben atlet üzerine taktım ama çıplak tende hele sıcaklarda zor olur.Atlet kullanamıyorsan giy korseyi tak atletin üstünü çıkar canım rahat oluyor.
canım ben tam bır ay taktım korseyı ama benım ameliyatım yaz sıcaklarına denk gelmıstı ve ben korsenın içinde sucuk mısali kavruluyordum. o yüzden bır ay dayanabıldım,gerçi doktorumda bır ay yeterli demişti. ama sen takabıldıgın kadar tak, çünkü gerçekten cok faydası oluyor. ve korse çok sıktığı için derının kızarması normal.. endıselenme...
evet ya inan çok fark ettiriyor diyetle inan çok faydasını görürsün,kayınvalide bende 10.gündür yapamadım doğru düzgün ya sorma tarih yaklaştıkça heyecan mutluluk sorular karma karışık durumum anlayacağın :18: yaza kadar bomba olmak lazım buda son estetiğim olur inşallah
çok güzel bir laf var : kahvaltını kendin ye, öğle yemeğin yarısını dostuna, akşam yemeğini düşmanına ver diye....
ben aynen öyle yapmıştım, akşam ya salata ya yoğurt ya meyve, kahvaltım tam, öğlen yarım porsiyorum ve 1 yılda 15 kg vermiştim.
ayrıca hiçbir zaman protein ve karbonitratları beraber yemeyin..asla bu hatayı yapmayın ve zayıflarsınız eminim. ben yaptım çünkü...
etli yemek yerken asla patates, hamur işi ekmek yok. hamur işi yeyiyorsanız asla et yok..çok basit temel diyetle zayıflanır..sonuç ortada
tamam unutmam Jelesec sözünü...seneye pozları bekleriz artıkseni acayip taktir ediyorum fıstık olmuşsun15.kg az değil,karıştırmamak lazım evet protein ayrı karbonitrat ayrı yaza senin verdiğin pozu veririm inşallah havuz başında
tamam unutmam Jelesec sözünü...seneye pozları bekleriz artıkseni acayip taktir ediyorum fıstık olmuşsun15.kg az değil,karıştırmamak lazım evet protein ayrı karbonitrat ayrı yaza senin verdiğin pozu veririm inşallah havuz başında
tamam unutmam Jelesec sözünü...seneye pozları bekleriz artık
canım ben tam bır ay taktım korseyı ama benım ameliyatım yaz sıcaklarına denk gelmıstı ve ben korsenın içinde sucuk mısali kavruluyordum. o yüzden bır ay dayanabıldım,gerçi doktorumda bır ay yeterli demişti. ama sen takabıldıgın kadar tak, çünkü gerçekten cok faydası oluyor. ve korse çok sıktığı için derının kızarması normal.. endıselenme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?