Merhaba,
egeliii: benim de ikizlerim varüc yil kesinlikle bekleyemezdim ben. hayirli olsun karariniz.
arkadaslar, kim sormustu benim ameliyat tarihini? hatirlayamiyorum, kusura bakmayin. 2 Ekim de kurtuluyorum bu göbekten.
ada, karar verdinmi, ne zaman ucuyorsun?
jelesec, ben toprak: nasilsiniz?
seyda: günlerden beri sana sormak istedigim birsey var: senin ameliyatini sigorta mi karsiladi? nasil oldu bu olay? tebrikler. burada mümkün degil. belki diastaz olayini sigortam öder di, ama o bile ugrastiriyormus. merak ettim acikcasi, biraz anlatirsan sevinirim.
sea: simdidem gecmis olsun.
ben çook korkuyorum çok fazla kilo verdim. karın bölgesinde ve bacak içlerinde istenmeyen sarkmalar var.. çok korkuyorum
Kızlar sizden öğrenmek istediğim bir şey var..su an zayıflama donemmdeyim ve kilolarım fazla bu süreç bitince bende estetk olmak istiyorum..devlet bu ameliyatları karsiliyormu?benim su an yapabileceğim bir şey var mı ?Yardımcı olursanız sevinirim..
Kızlar sizden öğrenmek istediğim bir şey var..su an zayıflama donemmdeyim ve kilolarım fazla bu süreç bitince bende estetk olmak istiyorum..devlet bu ameliyatları karsiliyormu?benim su an yapabileceğim bir şey var mı ?Yardımcı olursanız sevinirim..
hangi ülkede kaliyorsun bilmiyorum ben viyanada kaliyorum benimkini devlet karsiladi cok kilo verenleri karsiliyor yoksa cok pahali burda
türkiyede doktorla sigortnla konus burdada cogu kisi bilmiyordu türklerden ilkki ben baslatim arastirarak meger varmis devlet cok kilo vereleri karsiliyormus sende arastir belki karsilarrrrrrr
ben 1 yil ugrastim düsünnn
Teskkur ederim canım ..bende tahmin etmiyorum umarım yakın bı donemde bı mevzuat degisikligi olur..Ben ameliyat olmadan önce araştırma evresinde devlet hastanesine de gittim.İstediğin ameliyatı yapıyor ama bunu devlet karşılamıyor.Özelden daha ucuz ama.Bildiğim kadarı ile çok büyük göğüsleri sağlık açısından zor olduğundan ücretsiz yapıyorlar.Çok kilo verenlerde yapıyorlarmı onu bilmiyorum canım.
Teskkur ederim canım ..bende tahmin etmiyorum umarım yakın bı donemde bı mevzuat degisikligi olur..
kızlar herkese selam, anlasılan yokluğum hiç farkedılmemişbenı soran yok
tam gaz diyete devam... şu kiloları vereyim, yeni fotolarla geliyorum.........
herkese muck, muck, muck........
kızlar herkese selam, anlasılan yokluğum hiç farkedılmemişbenı soran yok
Bir değişiklik olacağını hiç sanmam hele hele bu zamanda.Sağlık sekterünü dibe vurdurdular.Gerekli bazı ilaçları bile ssk dan çıkardılar.Keyfi yapılan estetik operasyonu karşılamaları hayal ötesi canım üzgünüm.Düşünsene öyle bir şey yapsalar en çok iş yapan doktorlar pilastik cerrahlar olur.Aylar sonraya randevu verirler herhalde
yok yok unutulmadın ben dedim bu kız açlıktan halsiz kaldı o yüzden kk.ya takılamıyor diye düşündüm benkızlar herkese selam, anlasılan yokluğum hiç farkedılmemişbenı soran yok
bentoprakcım naber ??? bizim kız yeni topik açtı gırgır topiği gel arada orayaMerakla bekliyorum fotoları.Yeni fotolar demişin daha önce koydun mu foto?
farkedilmez olurmu limon her kezin yeri ayriiiii
yok yok unutulmadın ben dedim bu kız açlıktan halsiz kaldı o yüzden kk.ya takılamıyor diye düşündüm benbende bugün foto koymaya çalıştım beceremedim, 1.haftadır spor ve diyet yapıyorum öncesi sonrası fark varmı diye :18:bana göre pek yok ama eşim var diyor bakar yorum yaparsın bekliyoruz yeni fotları
bentoprakcım naber ??? bizim kız yeni topik açtı gırgır topiği gel arada oraya
çok doğrusun ben eskileri bile merak ediyorum beria ve tayfası fardı yok oldular, özledim onları yazmıyorlar hiç
bu ameliyatlar işe yarıyomu acaba ya
Merakla bekliyorum fotoları.Yeni fotolar demişin daha önce koydun mu foto?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?