- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
canim inan gösteremem büyük yemin ettim birde esim sözüme güvenir sözümden dönmüyecemi bilir
amaliyat burda veya türkiyeye sadece burdakilerin amaliyat sonrasi bakimini sevdim türkiyede nasil bilemiyecem benim sigorta karsiladi
viyana güzel ama parayla baya pahali olacani düsünüyorum kendin bilirsin yok ben o kadar parayi cekerim diyorsan süper olur arkadarlarin sorustursun bu hastanenin hastaneler arasinda cocuklar arasinda basari belgesi varya hastaneler arasi basari belgesi varmis tabiki yatmayinca bilmiyordum yatinca fark ettim limonun resmini gördüm güzeldi birde kiminkini gördüm tam hatirlamiyorum gögüs ve karin olmustu oda güzeldi sadece benim icin amaliyat sonraki bakim beni cazip olan yoksa estetik burda cok bahali ben baya kilo verince devlet saglik diye sigortam karsiladi yoksa güc kuvetmi yeterrrrrr istersen hastane adini verebilirim okisss
anlıyorum ameliyat sonrası fotoğrafını göremedikten sonra anlamı yok orayı aramamın; bana da özelden göndermiyorsun onuda anladım teşekkürler; çok samimi bir arkadaşımla konuştum da yurt dışındaki doktorlarla Türkiye ye kıyaslama bile dedi...buradaki estetik doktorları daha başarılı diye devam etti, sen şanslısın iyi hekime iyi hastaneye denk gelmişsin.