• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

canim inan gösteremem büyük yemin ettim birde esim sözüme güvenir sözümden dönmüyecemi bilir
amaliyat burda veya türkiyeye sadece burdakilerin amaliyat sonrasi bakimini sevdim türkiyede nasil bilemiyecem benim sigorta karsiladi
viyana güzel ama parayla baya pahali olacani düsünüyorum kendin bilirsin yok ben o kadar parayi cekerim diyorsan süper olur arkadarlarin sorustursun bu hastanenin hastaneler arasinda cocuklar arasinda basari belgesi varya hastaneler arasi basari belgesi varmis tabiki yatmayinca bilmiyordum yatinca fark ettim limonun resmini gördüm güzeldi birde kiminkini gördüm tam hatirlamiyorum gögüs ve karin olmustu oda güzeldi sadece benim icin amaliyat sonraki bakim beni cazip olan yoksa estetik burda cok bahali ben baya kilo verince devlet saglik diye sigortam karsiladi yoksa güc kuvetmi yeterrrrrr istersen hastane adini verebilirim okisss:16::16:

anlıyorum ameliyat sonrası fotoğrafını göremedikten sonra anlamı yok orayı aramamın; bana da özelden göndermiyorsun onuda anladım teşekkürler; çok samimi bir arkadaşımla konuştum da yurt dışındaki doktorlarla Türkiye ye kıyaslama bile dedi...buradaki estetik doktorları daha başarılı diye devam etti, sen şanslısın iyi hekime iyi hastaneye denk gelmişsin.

anlıyorum ameliyat sonrası fotoğrafını göremedikten sonra anlamı yok orayı aramamın; bana da özelden göndermiyorsun onuda anladım teşekkürler; çok samimi bir arkadaşımla konuştum da yurt dışındaki doktorlarla Türkiye ye kıyaslama bile dedi...buradaki estetik doktorları daha başarılı diye devam etti, sen şanslısın iyi hekime iyi hastaneye denk gelmişsin.

tabiki türk doktorlarini hicccc lafim yok süper olduklarina eminim ben oldugum yerdeki veya yattigim hastane iyye denk geldim
sadece egerki istersen diye hastanenin adini birde doktorumun adini verdim canim yoksa eminim burasi cokkkkkkk pahalidir türkiyeye göreeee

canim inan gösteremem büyük yemin ettim birde esim sözüme güvenir sözümden dönmüyecemi bilir
amaliyat burda veya türkiyeye sadece burdakilerin amaliyat sonrasi bakimini sevdim türkiyede nasil bilemiyecem benim sigorta karsiladi
viyana güzel ama parayla baya pahali olacani düsünüyorum kendin bilirsin yok ben o kadar parayi cekerim diyorsan süper olur arkadarlarin sorustursun bu hastanenin hastaneler arasinda cocuklar arasinda basari belgesi varya hastaneler arasi basari belgesi varmis tabiki yatmayinca bilmiyordum yatinca fark ettim limonun resmini gördüm güzeldi birde kiminkini gördüm tam hatirlamiyorum gögüs ve karin olmustu oda güzeldi sadece benim icin amaliyat sonraki bakim beni cazip olan yoksa estetik burda cok bahali ben baya kilo verince devlet saglik diye sigortam karsiladi yoksa güc kuvetmi yeterrrrrr istersen hastane adini verebilirim okisss:16::16:

Bacuum bendim o benn göğüs karın ameliyatı olan:)) Ne çabuk unuttun benii:14: Hadi geçmiş olsun sen de olmuşsun ameliyatını.Çok zorluk çıkarttıklarını falan yazmıştın di mi kombine ameliyatlar için.

Vallahi ben de çok merak ettim şimcik dikişlerini:34:

tabiki türk doktorlarini hicccc lafim yok süper olduklarina eminim ben oldugum yerdeki veya yattigim hastane iyye denk geldim
sadece egerki istersen diye hastanenin adini birde doktorumun adini verdim canim yoksa eminim burasi cokkkkkkk pahalidir türkiyeye göreeee

orası kesin canım yabancı sitelerde var fotolar karın germe ameliyatı sonrası felaketler :ssz: ya ben sen öyle yazınca adam farlı bir teknik mi uyguladı acaba dedim, fotoğraf koymuş olsaydın görürdük neyse sana iyi dinlenmeler....unutmadan bana deseler minimum iz yapıyor şu doktor ve sonuç süper para önemli değil oraya giderim :10: ama yok yok yok kesi uzun yapılacak bunun dışında bir teknik yok bilip öyle ameliyata yatacağız :31:

Son düzenleme:
alo bacular, neler kaynatuyosunuz böyle, benide unuttunuz valla:9

jelesec arkadasIm naber?

turist arkadasImIz nlgdh hosgeldin gezilerden, burayada bekleriz artIk:)

seyda 66 cok gecmis olsun, zorunu atlatmIsIndIr, seninde fotonu bekliyoruz muhakkak bak sanki biz eslerimizden izin sorduk:)
sIrf dokt. nasIl calIsmIs bakalIm, bakarsIn ben solugu viyanada alIrIm bana belli olmaz:34:.Kendine iyi bak....:16:

Doğrusu bende merak ettim dikişleri.Bende karın dikiş koymuştum foto aynı mı dahamı belirsiz.Yarın fırsat bulursam son dikiş halini yüklemeye çalışırım.Bize özel sadece karın kısmını çekip yükleyemezmisin.Yüz yok meme yok kim ne bilecek sensin arkadaşım.Arkadaş listene ekle bizi.

jelesec arkadasIm naber?

seyda 66 cok gecmis olsun, zorunu atlatmIsIndIr, seninde fotonu bekliyoruz muhakkak bak sanki biz eslerimizden izin sorduk:)
sIrf dokt. nasIl calIsmIs bakalIm, bakarsIn ben solugu viyanada alIrIm bana belli olmaz:34:.Kendine iyi bak....:16:

:59: sağol bende iyiyim:59::59::59:

Son düzenleme:

jelesec arkadasIm naber?

canım arkadaşım benim:16: aman fırsat bulabildin şükür nasıl işler açılış tamam değil mi???? anam yakın olsaydın bir çiçek gönderirdim hayırlı olsun diye dur buradan göndereyim:71: :1: ben çok iyiyim senin yolunu gözlüyorum...seydaya çok baskı yaptım ama nuh dedi peygamber demedi:5: ne yapalım canı saolsun

bentoprak özelden yaz geleceğin günü diğer foruma yazdım ama görmemişsindir ,nlglpd ile takılırız uygun olursak

nlglpd;koptum cevabına:1: 10.dakikaya takıldım kesin göstermiştir :8::9: gözü gönlü açılsın bırak

Back