Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Hoşbulduuk.Kürkçü dükkanına geri döndük.Buralardayım artık:)

seninle avrupa yakasInda biryere gidelim zamanin olursa, sen belki gitmisindir.....merak ettim orasInI...

Nasıl yani seninle derken???? ne çabuk sattın beni diğerlerini aman iyi bentoprakla gidin bende diğerleriyle giderim:))))

Son düzenleme:
Nasıl yani seninle derken???? ne çabuk sattın beni diğerlerini aman iyi bentoprakla gidin bende diğerleriyle giderim:))))

Biz de anadolu nun altına üstüne getiririz Jelesec im merak etme...Bak ben ne güzel yerler biliyorum ucuz ucuz güzel mi güzel alışverişler,cafeler,yemekler,ohh mis gibi gezer tozarız hıhh

Biz de anadolu nun altına üstüne getiririz Jelesec im merak etme...Bak ben ne güzel yerler biliyorum ucuz ucuz güzel mi güzel alışverişler,cafeler,yemekler,ohh mis gibi gezer tozarız hıhh

demek sizde beni sattInIz, bende memoriale gider otururum. Can sIkIntIsIna botox falan yaptIrIm iste. hic olmasI serap38 bulurum:)))

gezin bakalIm bacular

Jelesec arkadasIm,özel yazamIyom, 10 dakika meselesi,

hepinize iyi geceler, estetikli rüyalar. Estetikli kalIn hoscalIn:)))

merhaba kızlar bende bi ikiz annesiyim şuan 3 yaşına girecekler bende ameliyat olucam..günüde belli 8 ekim..iple çekiyor 4 gözle bekliyorum inş bu iğrenç göbeğimden kurtulucam :)

hayırlı olsun ikizler küçük nasıl olacak allah yardımcın olsun:) benimde yarın belli olacak günü dua edin :)
merhaba kızlar bende bi ikiz annesiyim şuan 3 yaşına girecekler bende ameliyat olucam..günüde belli 8 ekim..iple çekiyor 4 gözle bekliyorum inş bu iğrenç göbeğimden kurtulucam :)

ay az kalmis allah yardimcin olsun bebeklerde kücükmüssss ben amaliyat oldum iyilesme dönemindeyim
bende 4eylülde oldum sükür iyim

Şimdiden geçmiş olsun.Çok seviniyorum böyle yazıları okudukça.İnsanın kendi için bir şey yapması çok güzel bir duygu.Senin içinde yakında olduda bitti maşallah diyeceğiz.

Hayırlı olsun kararınız, yavrular annelerinin kaportalarını dağıtıyor heryer dağılıyor bizlerde doktorlarda toplatıyoruz...ameliyat sonrası neler yaşadığınızı yazarsanız sevinirim
hayırlı olsun ikizler küçük nasıl olacak allah yardımcın olsun:) benimde yarın belli olacak günü dua edin :)
senin tarih kesinleşti mi???? dualarımız seninlede
ay az kalmis allah yardimcin olsun bebeklerde kücükmüssss ben amaliyat oldum iyilesme dönemindeyim
bende 4eylülde oldum sükür iyim
Allah daha iyi etsin
Şimdiden geçmiş olsun.Çok seviniyorum böyle yazıları okudukça.İnsanın kendi için bir şey yapması çok güzel bir duygu.Senin içinde yakında olduda bitti maşallah diyeceğiz.

canım ne zaman geçeceksin bu tarafa??? özelden yaz ona göre ayarlayayım

Merhaba,

egeliii: benim de ikizlerim var üc yil kesinlikle bekleyemezdim ben. hayirli olsun karariniz.

arkadaslar, kim sormustu benim ameliyat tarihini? hatirlayamiyorum, kusura bakmayin. 2 Ekim de kurtuluyorum bu göbekten.

ada, karar verdinmi, ne zaman ucuyorsun?

jelesec, ben toprak: nasilsiniz?

seyda: günlerden beri sana sormak istedigim birsey var: senin ameliyatini sigorta mi karsiladi? nasil oldu bu olay? tebrikler. burada mümkün degil. belki diastaz olayini sigortam öder di, ama o bile ugrastiriyormus. merak ettim acikcasi, biraz anlatirsan sevinirim.

sea: simdidem gecmis olsun.

ben çook korkuyorum çok fazla kilo verdim. karın bölgesinde ve bacak içlerinde istenmeyen sarkmalar var.. çok korkuyorum

ben çook korkuyorum çok fazla kilo verdim. karın bölgesinde ve bacak içlerinde istenmeyen sarkmalar var.. çok korkuyorum

Eğer ameliyat olmayı çok istiyorsanız korkmamalısınız.Hele emin ellerde olduğunuzu hissettiğiniz de doktorunuza güvendiğiniz de korkunuz kalmayacak.Korkmanız için sağlık probleminiz mi var.Yoksa sadece ameliyattan mı korkuyorsun.Daha önce herhangi bir ameliyat geçirdin mi?
Ben çok istiyordum korkmadım ama heyecan oldu tabi.Hastanede ameliyata hazırlama zamanı çok heyecanlandım beklerken.Hatta bir ara hadi alın artık yoksa vazgeçecem çok sürdü beklemem dedim.O bir saat bile bana çok geldi.Bir an önce heyecan sona ersin ve ben istediğim vücuda kavuşayım.Karnımı okşayıp bugün seninle son günümüz göbeksiz hayatı seçtim diyordum içimden odada dolanıp duruyordum.
İnşallah sende kendin için en iyisini yaparsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…