canim inan gösteremem büyük yemin ettim birde esim sözüme güvenir sözümden dönmüyecemi bilir
amaliyat burda veya türkiyeye sadece burdakilerin amaliyat sonrasi bakimini sevdim türkiyede nasil bilemiyecem benim sigorta karsiladi
viyana güzel ama parayla baya pahali olacani düsünüyorum kendin bilirsin yok ben o kadar parayi cekerim diyorsan süper olur arkadarlarin sorustursun bu hastanenin hastaneler arasinda cocuklar arasinda basari belgesi varya hastaneler arasi basari belgesi varmis tabiki yatmayinca bilmiyordum yatinca fark ettim limonun resmini gördüm güzeldi birde kiminkini gördüm tam hatirlamiyorum gögüs ve karin olmustu oda güzeldi sadece benim icin amaliyat sonraki bakim beni cazip olan yoksa estetik burda cok bahali ben baya kilo verince devlet saglik diye sigortam karsiladi yoksa güc kuvetmi yeterrrrrr istersen hastane adini verebilirim okisss
anlıyorum ameliyat sonrası fotoğrafını göremedikten sonra anlamı yok orayı aramamın; bana da özelden göndermiyorsun onuda anladım teşekkürler; çok samimi bir arkadaşımla konuştum da yurt dışındaki doktorlarla Türkiye ye kıyaslama bile dedi...buradaki estetik doktorları daha başarılı diye devam etti, sen şanslısın iyi hekime iyi hastaneye denk gelmişsin.
canim inan gösteremem büyük yemin ettim birde esim sözüme güvenir sözümden dönmüyecemi bilir
amaliyat burda veya türkiyeye sadece burdakilerin amaliyat sonrasi bakimini sevdim türkiyede nasil bilemiyecem benim sigorta karsiladi
viyana güzel ama parayla baya pahali olacani düsünüyorum kendin bilirsin yok ben o kadar parayi cekerim diyorsan süper olur arkadarlarin sorustursun bu hastanenin hastaneler arasinda cocuklar arasinda basari belgesi varya hastaneler arasi basari belgesi varmis tabiki yatmayinca bilmiyordum yatinca fark ettim limonun resmini gördüm güzeldi birde kiminkini gördüm tam hatirlamiyorum gögüs ve karin olmustu oda güzeldi sadece benim icin amaliyat sonraki bakim beni cazip olan yoksa estetik burda cok bahali ben baya kilo verince devlet saglik diye sigortam karsiladi yoksa güc kuvetmi yeterrrrrr istersen hastane adini verebilirim okisss
tabiki türk doktorlarini hicccc lafim yok süper olduklarina eminim ben oldugum yerdeki veya yattigim hastane iyye denk geldim
sadece egerki istersen diye hastanenin adini birde doktorumun adini verdim canim yoksa eminim burasi cokkkkkkk pahalidir türkiyeye göreeee
alooooo nlglpd posta girişini boşalt lütfen
alo bacular, neler kaynatuyosunuz böyle, benide unuttunuz valla:9
jelesec arkadasIm naber?
turist arkadasImIz nlgdh hosgeldin gezilerden, burayada bekleriz artIk:)
seyda 66 cok gecmis olsun, zorunu atlatmIsIndIr, seninde fotonu bekliyoruz muhakkak bak sanki biz eslerimizden izin sorduk:)
sIrf dokt. nasIl calIsmIs bakalIm, bakarsIn ben solugu viyanada alIrIm bana belli olmaz.Kendine iyi bak....
alo bacular, neler kaynatuyosunuz böyle, benide unuttunuz valla:9
jelesec arkadasIm naber?
turist arkadasImIz nlgdh hosgeldin gezilerden, burayada bekleriz artIk:)
seyda 66 cok gecmis olsun, zorunu atlatmIsIndIr, seninde fotonu bekliyoruz muhakkak bak sanki biz eslerimizden izin sorduk:)
sIrf dokt. nasIl calIsmIs bakalIm, bakarsIn ben solugu viyanada alIrIm bana belli olmaz.Kendine iyi bak....
bacum Ben Toprak gözlükler hazurdur.... takmaya kenunu hazurla bakuyum:)))
acele ettin bitane arkadasIm, bak sana aynI anda özelden yazmustum......seni unuturmuyum:)))
Bende beni unuttun sandımhe he ben hazırım yaşasııııııın gözlüklerim geliyoooor yupiiii
bentoprak özelden yaz geleceğin günü diğer foruma yazdım ama görmemişsindir ,nlglpd ile takılırız uygun olursak
seninle avrupa yakasInda biryere gidelim zamanin olursa, sen belki gitmisindir.....merak ettim orasInI...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?