Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

ilerleyen zamanlarda sarkmalar meydana geliyor tavsiye etmem

Siz karın ameliyatı oldunuz mu yoksa olanı mı gördünüz.Biraz açıklarsanız sevinirim.Merak ettim şimdi sarkma falan.Hoş yerçekimine kimse karşı koyamaz ama çokda sarkma olmasını beklemiyorum açıkçası.Bence bu karın beni ölene kadar götürür.Kilo alıp verme durumum da yok.

700 sayfada jelesece yorumu mu varmış bak bu kadar sayfa yazdığını hiç farketmedim Önümüzdeki hafta kontrole gideceğim kısmetse gel canlı gör istersen

selam bentoprak,jelesec cim çok popüler herkes sayfa sayfa onu takip ediyor baksana, 700.sayfa karın germede yazısı olamaz baktım şimdi paylaşım sayılarını en çok meme küçültme 'de var...666.paylaşımda vücut estetiği bacak ve bu foruma ortak yazmış:))) sea72. zaten açıklamış yanlış yazdığını, sea72 başarılı bir ameliyat diliyorum sana.

Son düzenleme:
dua edin arkadaşlar

evet canım dün ılk günümdü, listemi aldım ve ılk günüm güzel geçti. ara öğünler sayesınde aç kalmadım. çikolatayı sevdiğimi söyledim için günlük 70 gr. yeme hakkım var. ( yanı çekmece şeklindeki küçük çıkolatalardan 3 adet ) ama ben dün sadece 20 grlık küçük bir parca agzıma attım, buda yetti :) şu an içimde aşırı bır dıyet yapma isteği var ))) bakalım ilerleyen günlerde de öyle olacakmı ))

aman sana maşallah hadi bakalım sen bu diyet yapma aşkıyla çağla şikel olursun başarılar kolaylıklar diliyorum sana

beria, ada22,edber, ve diğerleri nerelerdesiniz????

sag ol canim isallah sende olur kurtulursun

selam jelesek hastanem süper ötesiydi ilk basta güler yüz tatlidil gece gündüz basimizi bekliyen hemsireler gece agrim var desem aninda damlaya doktor birde cokkkkkkkkk temiz hastaneydi temiz olmasi benim iyi puan almalarina sebep sonrasi tabiki yemek
ben adi estetikya ertesigün yürüyecem hic agrim sizim olmayacak havasiyla gittim dikis yerlerim baya uzun icerde kaslari dikmisler göbek yerim degisti ama pismanmisin dersen aslaaaaa cokkk mutluyum iykide olmusum bugün konrule gittim dikislerlerime baktim süperdi
eskiden korkudan bakmamistim ilk günler agri hisetmedim agri kesici serum taktilar benim karnim deyil sirtim agridi arka üstü yata yata
dün farkina varmadan yan yatmisim allah nasil sevindim sükürrrr
esim sürekli ne geregi vardida yaptirdin dedi durdu ama bugün esimde gördü vavvvv ne güzel olmus diyorrrr
misafirler bitince gene burdayimmmm öpüldünüz bacularrrrrrr

senin adına çok sevindim canım; ilk evrede eşinin vavvvv demesi de süper bu forumu neredeyse ezbere biliyorum ilk birkaç ay arkadaşlar eşlerine göstermek istememişler...çok merak ettim fotoğraf koyacaksın değil mi??? hatta beni artık tanımayan yok kadınım uzun zamandır da forumdayım bana özel gönderirsen de olur özellikle dikiş izini merak ettim kafama taktığım en önemli nokta bu merakla cevabını bekliyorum canım

Son düzenleme:
bunun adi estetikmi kadini maf etmisler
bugün kotrolum vardi dikislerim süper daha 10 günlük düsünün

bundan daha kötülerini gördüm canım ben:18: ama şu dövme işi kafama yattı özellikle diğer forumda ki pembe çamaşırlının dövmesi hoş bence

bunun adi estetikmi kadini maf etmisler
bugün kotrolum vardi dikislerim süper daha 10 günlük düsünün

Valla dikiş yerleri kötü dursada estetik galiba :44: Herkes çok şanslı olamıyor dikiş izleri konusunda..Fikir olsun diye,yani düşünen izleri böyle kötü olan,yaptırmak isteyen için öneri olsun diye ekledim.. Senin durumunun daha iyi olması güzel tabi.Maşallahhh...

jelesec fotoraf koymayi cok isterim inan ama esime söz verdim asla asla koymamam konusunda uzunnnnnnnn bir nasihat dinledim zati estetik olmamada karsiydi
kadinlar kulubunden bahsetmistim cenem kopsun ne güzel olmus karinlari felan demistim
eger koyarsan sonunu sen düsün dedi kesti attiiiiiiii daha baska laflarda söyledide neyse yemin ettim koymayacammmmm söz aldi
malesef koyamiyacam
kadinlar ne cekerse cenesinden cekiyorrrr

eşin ne bilecek canım söylemezsin olur biter; yüzünü görmüyoruz ta nerelerden sin, tamam bana özel gönder mail adresimi vereyim olur mu???? çok merak ettim erken dönemde bukadar iyi olan dikişi ve karnı

çok çok başarılı ise senin doktora gelebilirim çok ciddiyim oralarda arkadaşlarım var istek yaparlar misafir gibi gelir kalırım fotoğrafını o yüzden çok görmek istiyorum...sen forumdan ameliyat olanları gördün seninki kıyasladığında nasıl ???? çok daha iyimi ???

Son düzenleme:

canim inan gösteremem büyük yemin ettim birde esim sözüme güvenir sözümden dönmüyecemi bilir
amaliyat burda veya türkiyeye sadece burdakilerin amaliyat sonrasi bakimini sevdim türkiyede nasil bilemiyecem benim sigorta karsiladi
viyana güzel ama parayla baya pahali olacani düsünüyorum kendin bilirsin yok ben o kadar parayi cekerim diyorsan süper olur arkadarlarin sorustursun bu hastanenin hastaneler arasinda cocuklar arasinda basari belgesi varya hastaneler arasi basari belgesi varmis tabiki yatmayinca bilmiyordum yatinca fark ettim limonun resmini gördüm güzeldi birde kiminkini gördüm tam hatirlamiyorum gögüs ve karin olmustu oda güzeldi sadece benim icin amaliyat sonraki bakim beni cazip olan yoksa estetik burda cok bahali ben baya kilo verince devlet saglik diye sigortam karsiladi yoksa güc kuvetmi yeterrrrrr istersen hastane adini verebilirim okisss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…