Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

sanada hayIrlI ramazanlar, görmedin demekki resimleri, gene koyarIm hayatIm hic sorun degil:))) ozaman yalnIz oldugum icinde zor olurdu, fakat memeler sart....Birdahaki gelisimde seni tanImIs olurum tatlIm...By

sanada hayIrlI ramazanlar, görmedin demekki resimleri, gene koyarIm hayatIm hic sorun degil:))) ozaman yalnIz oldugum icinde zor olurdu, fakat memeler sart....Birdahaki gelisimde seni tanImIs olurum tatlIm...By

yalnız'mı ? forumda herkes yanındaydı olsaydın onlar bakardı sana...Jelesec; bana gelemedi herkese gitti(( bir ara alınmıştım sonra anlatınca hak verdim:))) mutlaka adaşım seni çok anlattı forumun meleği...merak ediyorum manken gibiymiş'sin hangi ay düşünüyorsun gelmeyi?

Son düzenleme:
merhaba, hic vaktim yok, ama adaya fotograflar icin tesekkür etmek istiyorum. harika olmus karnin, tebrik ederim.

cocuklar rahat birakirlarsa beni yarin biraz yazdikalariniz okuyabilirim insallah.

iyi geceler.

Ada22...lemontere 75...senin karına bayılmış...bende öyle keyfini çıkar canım

Son düzenleme:

ay canIm senin yanIna gelmedi demek, bilseydim ben bile buralardan ucar gelirdim:))) arkadasIm beni cok sImartIyor:))) melegimizde eylül sonu makenlik podyuma cIkacak, artIk biz eskimis olacagIz:))) CanIm seninde formun yerinde, amel. basarIlI gectigini biliyorum...Bana enerjin buraya kadar yansIyor:))) Bu sene gelmeyi planlIyorum, zamanI bilemiyorum suan görüsecegiz muhakkak ....

keyifler iyi gidiyor, sen atlattInmI son durumu. CanIm senin model aynI benimki:13:.Ben baska modellerde görmek istiyom.

Baska model izler, yada göbek deligi görmek istiyom

Atlatmaya çalışıyorum zamanla daha iyiye gider inşallah.Ebderden haber yok sen görüştün mü?Bu gün aklıma geldi msj yazdım buralarda da görmüyorum.En son ameliyat zamanı yazışmışız.Gelme tarihini iyi ayarla hepimiz buralarda olalım.Eylül ortası kaçarım belki bir haftalığına ben yokken gelen

senden podyum bana kalmaz inşallah bende şu karından bir kurtulayım doktorumuzun heykelini dikeceğimmemedeki başarıyı yakalasın dahada bişeycikler istemem( sonradan çıkar yine birşeyler alışmış kudurmuştan beterdir) bu senin adaşını tanımam etmem bana forumda çok yazdı rica minnet...alışveriş merkezinde buluştum mememi gösterdim öyle oldu Ercan beye daha ne yapayım aslında gidecektim erkek arkadaşı anası teyzesi var diyede rahat davrandım...

Beria selam canım....

Son düzenleme:

canIm edbeer göüstüm, sen ona özelden yaz sana zamanI olursa muhakkak geri döner. Nereye kacIyon eylül falan he? yalnIsmI anladIm yoksa?
Gelin hep beraber bir tatil kacamagI yapalIm kIzlar. Ne dersiniz, yada seneye yapalIm en iyisi eylül dolu nasIl olsa:)))

vallahi ne güzel olur tatil beraber...bana uyar çok da zevkli olur ay eşler olmadan süper ya kaçalım

Bende canlı örnek görmedim ki.Ameliyat oldum sonra gördüm.Ben karın karın derken sen geldin göğüs gösterdin şekerim.İnsan alışınca fark etmiyor demek ki.Aaa bak nldglp akşam uğramıştı o göstermişti karnını ama ben yeni ameliyat olmuştum zaten.Sonra ben göstermeye başladım.
Ercan bey sayesinde teşhircide olduk.Baak benim doktorun tekniği,baaak benim doktorun dikişi diye diye ah ah daha ne anlatayım bilmem ki.Milletin kanına girdik gören yattı ameliyata iyimi ettik kötümü bilmem.Durduk yere kesildik durduk,rahatlık battı dicemde şahsen ben çoook mutluyum.Ameliyat izime de alıştım seviyorum hatta onu gördükçe eski karnım aklıma geliyor nasıl sevmiyim dikişimi diymi ama.

Son düzenleme:

Beni öldürüyosun gülmektenvalla. Sanki burada okuyanlarda kocaman karnIn varmIs zannecek. KarInda biraz sarkIklIk alInInca gör dokt. senin heykelini diksin bence:)))

Allah kısmet ederse ufak bir tatil kısmet bakalım daha var zaman.Hep birliktede yaparız tatil süper olur

Allah kısmet ederse ufak bir tatil kısmet bakalım daha var zaman.Hep birliktede yaparız tatil süper olur.Yazdım bugün canım ebdere onada söyleriz gelir oda kafa dağıtırız gözlüklerimi unutmaaaaaaaaaaaa

Beni öldürüyosun gülmektenvalla. Sanki burada okuyanlarda kocaman karnIn varmIs zannecek. KarInda biraz sarkIklIk alInInca gör dokt. senin heykelini diksin bence:)))

azıcıkmı? yok be şekerim bu memelere hiiiiiiç yakışmıyor bu karın neyse ondanda kurtulacağım inşallah...bentoprakcım...evet çooook açtım gösterdi teşhirci oldum ama mutlu olan arkadaşları görünce de çok sevindim açtığıma...ay ne olacak senin karnın benimde memeler aşınmadı sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…