keyifler yerinde maşallah:)))))) ada albümü yine kaçırdımjelesec çok övdü senin adına çok sevindim...keşke memelerini'de karın ameliyatıyla yaptırsaydın; tekrar sana eziyet olmazdı...bunda'da vardır bir hayır,iyi çalışmalar sevgiler
sanada hayIrlI ramazanlar, görmedin demekki resimleri, gene koyarIm hayatIm hic sorun degil:))) ozaman yalnIz oldugum icinde zor olurdu, fakat memeler sart....Birdahaki gelisimde seni tanImIs olurum tatlIm...By
Ada22...lemontere 75...senin karına bayılmış...bende öylekeyfini çıkar canım
öptüm mucuk mucuk keyifler yerinde:)))
artIk bende basla karIn görmek istiyorum.....
yalnız'mı ? forumda herkes yanındaydı olsaydın onlar bakardı sana...Jelesec; bana gelemedi herkese gitti(( bir ara alınmıştım sonra anlatınca hak verdim:))) mutlaka adaşım seni çok anlattı forumun meleği...merak ediyorum manken gibiymiş'sin hangi ay düşünüyorsun gelmeyi?
Benim karnımı gördün ya şekerim hemde canlıKeyifler nasıl adacım.
keyifler iyi gidiyor, sen atlattInmI son durumu. CanIm senin model aynI benimki:13:.Ben baska modellerde görmek istiyom.
Baska model izler, yada göbek deligi görmek istiyom
ay canIm senin yanIna gelmedi demek, bilseydim ben bile buralardanucar gelirdim:))) arkadasIm beni cok sImartIyor:))) melegimizde eylül sonu makenlik podyuma cIkacak, artIk biz eskimis olacagIz:))) CanIm seninde formun yerinde, amel. basarIlI gectigini biliyorum...Bana enerjin buraya kadar yansIyor:))) Bu sene gelmeyi planlIyorum, zamanI bilemiyorum suan görüsecegiz muhakkak ....
Atlatmaya çalışıyorum zamanla daha iyiye gider inşallah.Ebderden haber yok sen görüştün mü?Bu gün aklıma geldi msj yazdım buralarda da görmüyorum.En son ameliyat zamanı yazışmışız.Gelme tarihini iyi ayarla hepimiz buralarda olalım.Eylül ortası kaçarım belki bir haftalığına ben yokken gelen
canIm edbeer göüstüm, sen ona özelden yaz sana zamanI olursa muhakkak geri döner. Nereye kacIyon eylül falan he? yalnIsmI anladIm yoksa?
Gelin hep beraber bir tatil kacamagI yapalIm kIzlar. Ne dersiniz, yada seneye yapalIm en iyisi eylül dolu nasIl olsa:)))
senden podyum bana kalmazinşallah bende şu karından bir kurtulayım doktorumuzun heykelini dikeceğim memedeki başarıyı yakalasın dahada bişeycikler istemem( sonradan çıkar yine birşeyler alışmış kudurmuştan beterdir ) bu senin adaşını tanımam etmem bana forumda çok yazdı rica minnet...alışveriş merkezinde buluştum mememi gösterdim öyle oldu Ercan beye daha ne yapayım aslında gidecektim erkek arkadaşı anası teyzesi var diyede rahat davrandım...
senden podyum bana kalmazinşallah bende şu karından bir kurtulayım doktorumuzun heykelini dikeceğim memedeki başarıyı yakalasın dahada bişeycikler istemem( sonradan çıkar yine birşeyler alışmış kudurmuştan beterdir ) bu senin adaşını tanımam etmem bana forumda çok yazdı rica minnet...alışveriş merkezinde buluştum mememi gösterdim öyle oldu Ercan beye daha ne yapayım aslında gidecektim erkek arkadaşı anası teyzesi var diyede rahat davrandım...
Beria selam canım....
canIm edbeer göüstüm, sen ona özelden yaz sana zamanI olursa muhakkak geri döner. Nereye kacIyon eylül falan he? yalnIsmI anladIm yoksa?
Gelin hep beraber bir tatil kacamagI yapalIm kIzlar. Ne dersiniz, yada seneye yapalIm en iyisi eylül dolu nasIl olsa:)))
vallahi ne güzel olur tatil beraber...bana uyar çok da zevkli olur ay eşler olmadan süper ya kaçalım
vallahi ne güzel olur tatil beraber...bana uyar çok da zevkli olur ay eşler olmadan süper ya kaçalım
Beni öldürüyosun gülmektenvalla. Sanki burada okuyanlarda kocaman karnIn varmIs zannecek. KarInda biraz sarkIklIk alInInca gör dokt. senin heykelini diksin bence:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?