• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bende gördüm resimleri ikinizede maşallah...

çok tşkler canım, profiline girdiğin zaman albüm ekle dıye bıyer var ordan yükleniyor resimler.yükleyeceğin resimler bilgisayarındaysa dosya ekleyi tıklayıp resimleri seçiyorsun ve yüklüyorsun.
bende resimlere bakmak istıyorum amaya kımse resim yüklememiş yada ben göremiyorum anlamadım :( sadece yukarda albümler var ordanmı bakmamız gerekiyor. yani ben arkadas olduğum kişilerin resimlerini görmek istiyorum, o albümlerin içindenmı bulmamız gerekiyor acaba?
beriacım, resimlerini bekliyoruz dört gözle :)

karın germe yaptıran arkadaşlar,
karındaki bu gerginlik hissi ne zaman ortadan kalkıyor, bazen öyle geriliyorumki patlayacak diye korkuyorum :)
ve ben hala iki büklüm yürüyorum, nerdeyse on gün oldu ameliyat olalı. ne zman dik yürümeye başlarım? ayrıca o kadar zaman öne eğik yürüdükten ve dikişler bu şekilde kaynadıktan sonra dik yürümek biraz zor olmuyormu? :5:

Merhaba!

Arkadaşlar, bu yıl ikiz bebeklerim doğdu, karnım berbat halde. Yazdıklarinızı ara sıra okuyabildim son haftalarda. Kızlar cok huysuz son günlerde, o yüzden pat diye buraya girip soruyorum. Kusura bakmayın.

Şimdiye kadar görüştüğüm doktorlar (e-mail)

Ercan Karacaoğlu
Aylin Karanlık
Erhan Eryılmaz

Tuğrul Maral ile de görüşmek ve ondan sonra bu doktorlar arasinda karar vermeyi düşünüyorum.

Sizin de fikirlerinizi alabilirmiyim? Siz hangi doktoru tavsiye edersiniz?

Bi kurtulabilseydim bu çirkin karnımdan. Zaten oldu olası aramız yoktu, ama doğumdan sonra daha çok kötü oldu.

Yardımlarınız icin cok teşekkür ederim.

Lemontree

Merhaba!

Arkadaşlar, bu yıl ikiz bebeklerim doğdu, karnım berbat halde. Yazdıklarinızı ara sıra okuyabildim son haftalarda. Kızlar cok huysuz son günlerde, o yüzden pat diye buraya girip soruyorum. Kusura bakmayın.

Ercan Karacaoğlu
Aylin Karanlık
Erhan Eryılmaz

Tuğrul Maral ile de görüşmek ve ondan sonra bu doktorlar arasinda karar vermeyi düşünüyorum.

Sizin de fikirlerinizi alabilirmiyim? Siz hangi doktoru tavsiye edersin
Bi kurtulabilseydim bu çirkin karnımdan. Zaten oldu olası aramız yoktu, ama doğumdan sonra daha çok kötü oldu.

Lemontree

merhaba, öncelikle hangi şehirdesin onu soruyum. eger ankaradaysan benım doktorum ZÜHTÜ DEMİR, tavsiye ederim hem doktorluguyla, hem ilgisi alakası, insanlığıyla mükemmel biri.. benım ameliyatım yeni olmasına ragmen cok memnunum ve Zühtü beyın diğer yaptıgı ameliyatlarıda gördüm, hepsi mükemmeldi. :21:
ama ankara dışındaysan birşey diyemeyeceğim, Allah kolaylık versin,ben bır taneyle zor başedıyorum sende iki tane var :) doğum yapalı ne kadar oldu?

Ameliyatı Istanbulda olacağım.

Allah kolaylık versin,ben bır taneyle zor başedıyorum sende iki tane var :) doğum yapalı ne kadar oldu?

Teşekkür ederim :-) 20 aylik oğlum da var, beni cok yoruyorlar. Her zaman, bari karnım güzel olsa daha kolay çekerim diye düşünüyorum :o)

Kizlar şubat'ta doğdu.

Senin ameliyatında daha yeni, geçmiş olsun.

Ameliyatı Istanbulda olacağım.

Teşekkür ederim :-) 20 aylik oğlum da var, beni cok yoruyorlar. Her zaman, bari karnım güzel olsa daha kolay çekerim diye düşünüyorum :o)

Kizlar şubat'ta doğdu.

Senin ameliyatında daha yeni, geçmiş olsun.

tşk ederim canım, çocukların daha çok küçük, bu ameliyat çokda basıt değil. zaten doğumdan sonra en az 9 ay yada 1 yıl geçmesini öneriyorlar ameliyat için. hem sonrasında da sana ve çocuklara bakacak bırı varmı? çünkü gercekten insan bakıma muhtac hale geliyor, düşün çocukları kucagına bıle alamayacaksın :( altlarını bıle değiştiremezsin. benım oğlum 2,5 yasında ve coookk yaramaz. kız kardesım ve annem var yardım eden çok şükür ama onlar bıle bazen dayanamayacak hale geliyor :) eger bakacak bırı varsa çok iyi ama yoksa ameliyatını en az bır yıl ertele derim ben canım :)

Eski sayfalarada bakarsan İstanbul da Ercan bey e ameliyat olup çok memnun olan arkadaşlar var. Hatta buradan tavsiyelerle de olan çok

Merhaba!

Ercan Karacaoğlu
Aylin Karanlık
Erhan Eryılmaz

Sizin de fikirlerinizi alabilirmiyim? Siz hangi doktoru tavsiye edersiniz?

Lemontree

Öncelikle hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun, kafanızdaki tüm doktorlarla görüşüp öyle karar verin( karşılıklı görüşmenin çok faydası var) ikizlerinizi Allah bağışlasın, tüm vaktinizi alıyordur eminim...Listenizdeki doktorlardan Ercan bey benimde doktorum 8 ay önce meme küçültme ve lazer lipo oldum...ilk ay sonuçlarımdan emin olmadığım için iyi yada kötüdür diye yazmadım....ama daha sonraki zamanlarda memnuniyetimi belirttim,çok şükür sonuçlarım iyi eylül ayında karın germe ameliyatım var...Ercan beye ameliyat olan( meme küçültme ve karın) çok kişi var...Aylin hanımla ilgili kafamı karıştıran yazılar vardı forumlarda mutlaka bakarsan görürsün sende...hatta biri bu forumun eski üyelerindendi..son anda yazılanlar yüzünden ameliyat olmaktan vazgeçmiş kendisine...Erhan beyi tanımıyorum daha zamanın var iyice araştır kafana yatana ameliyatını ol...şans seninle olsun

Son düzenleme:
Aynur ve Limon merhabalar:3: limoncum acele etme yavaş yavaş çok zorlamadan dik yürümeye çalış, aynurum özelden yazdım,herşey yolundadır umarım...yerleştin mi yeni evine? çok öptüm seni bay

merhaba kızlar
ameliyat olanlara geçmiş olsun limon canım dik yürümek hiçte zor olmuyor hatta ben 10 gün sonra unutup dik yürüyordum farkına varıncada hemen eğiliyordum:))))
ee kızlar ne var ne yok ben şu anda manavgattayım eşim kıbrıs a gitti bende onun lojmanı almasını bekliyorum yaklaşık 1 ay sonra gidicem..yaa bende ameliyatta lipo yaptırdım ama bende hiç değişiklik yok yaa ne incelme nede daralma ne kadar yağ alındı onuda bilmiyorum ya ama benim ameliyattan sonra lipo yerlerimde çok acı oldu fakat morarma falan yoktu gerçi benim dr. onuda yapamamıştır göbek fıtıgım bile düzelmemiş kesin ondada bi aksilik vardır:(((
jelesec nlg siz nerelerdesin sizde girmemişsiniz pek nete

slm arkadaşlar ben geçen sene nisan ayında alm. oldum çoook memnunum evet çok sıkıntılı günler geçirdim ilk önceleri ama haftalar geçtikce memnuniyetim arttı yeni aml olan arkadaşlara acil şifa diliyorum sevgiller

Selam limon77...senin yazılarını okumuştum,çokda soru sormuştum sana çok sağol tekrar hepsine cevap yazmıştın...iyi olmana memnun olmana sevindim...Aylin karanlığa sen ameliyat olcakken iptal etmiştin,yanlış hatırlamıyorsam sana da sevgiler

merhaba kızlar
ameliyat olanlara geçmiş olsun limon canım dik yürümek hiçte zor olmuyor hatta ben 10 gün sonra unutup dik yürüyordum farkına varıncada hemen eğiliyordum:))))
ee kızlar ne var ne yok ben şu anda manavgattayım eşim kıbrıs a gitti bende onun lojmanı almasını bekliyorum yaklaşık 1 ay sonra gidicem..yaa bende ameliyatta lipo yaptırdım ama bende hiç değişiklik yok yaa ne incelme nede daralma ne kadar yağ alındı onuda bilmiyorum ya ama benim ameliyattan sonra lipo yerlerimde çok acı oldu fakat morarma falan yoktu gerçi benim dr. onuda yapamamıştır göbek fıtıgım bile düzelmemiş kesin ondada bi aksilik vardır:(((
jelesec nlg siz nerelerdesin sizde girmemişsiniz pek nete

çok tşk ederim, bende bu haftadan sonra dik yürümeye baslıcam inşallah. benım lıpo yerlerımde hala agrıyor ve morluklar yavas yavas geciyor. ilk günlerde mosmordu. bende bayagı bır incelme var. sizin ameliyatınızın kötü geçmesıne cok üzüldüm, çok geçmiş olsun...:(

Back