Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gördüm resimleri ikinizede maşallah...
Merhaba!
Arkadaşlar, bu yıl ikiz bebeklerim doğdu, karnım berbat halde. Yazdıklarinızı ara sıra okuyabildim son haftalarda. Kızlar cok huysuz son günlerde, o yüzden pat diye buraya girip soruyorum. Kusura bakmayın.
Şimdiye kadar görüştüğüm doktorlar (e-mail)
Ercan Karacaoğlu
Aylin Karanlık
Erhan Eryılmaz
Tuğrul Maral ile de görüşmek ve ondan sonra bu doktorlar arasinda karar vermeyi düşünüyorum.
Sizin de fikirlerinizi alabilirmiyim? Siz hangi doktoru tavsiye edersin
Bi kurtulabilseydim bu çirkin karnımdan. Zaten oldu olası aramız yoktu, ama doğumdan sonra daha çok kötü oldu.
Yardımlarınız icin cok teşekkür ederim.
Lemontree
Allah kolaylık versin,ben bır taneyle zor başedıyorum sende iki tane var :) doğum yapalı ne kadar oldu?
Ameliyatı Istanbulda olacağım.
Teşekkür ederim 20 aylik oğlum da var, beni cok yoruyorlar. Her zaman, bari karnım güzel olsa daha kolay çekerim diye düşünüyorum )
Kizlar şubat'ta doğdu.
Senin ameliyatında daha yeni, geçmiş olsun.
Ben hemen hemen 2 aya yakın taktım korseyi. Daha iyi sonuc olsun diye. 13 temmuzda 3 ayım doluyor.
beria slm, sen ameliyattan sonra ne zaman dik yürümeye başladın? zor oldumu dik yürümek?
15 günden sonra yavaş yavaş 1 ay doldğunda dimdiksin merak etme ..2 ayı doldurduğunda pek birşey kalmıyor yorulunca tabii kendini belli ediyor..
resimleri göremiyorum yorum yapmaya ihtiyacım var:)
Merhaba!
Arkadaşlar, bu yıl ikiz bebeklerim doğdu, karnım berbat halde. Yazdıklarinızı ara sıra okuyabildim son haftalarda. Kızlar cok huysuz son günlerde, o yüzden pat diye buraya girip soruyorum. Kusura bakmayın.
Şimdiye kadar görüştüğüm doktorlar (e-mail)
Ercan Karacaoğlu
Aylin Karanlık
Erhan Eryılmaz
Tuğrul Maral ile de görüşmek ve ondan sonra bu doktorlar arasinda karar vermeyi düşünüyorum.
Sizin de fikirlerinizi alabilirmiyim? Siz hangi doktoru tavsiye edersiniz?
Bi kurtulabilseydim bu çirkin karnımdan. Zaten oldu olası aramız yoktu, ama doğumdan sonra daha çok kötü oldu.
Yardımlarınız icin cok teşekkür ederim.
Lemontree
slm arkadaşlar ben geçen sene nisan ayında alm. oldum çoook memnunum evet çok sıkıntılı günler geçirdim ilk önceleri ama haftalar geçtikce memnuniyetim arttı yeni aml olan arkadaşlara acil şifa diliyorum sevgiller
merhaba kızlar
ameliyat olanlara geçmiş olsun limon canım dik yürümek hiçte zor olmuyor hatta ben 10 gün sonra unutup dik yürüyordum farkına varıncada hemen eğiliyordum:))))
ee kızlar ne var ne yok ben şu anda manavgattayım eşim kıbrıs a gitti bende onun lojmanı almasını bekliyorum yaklaşık 1 ay sonra gidicem..yaa bende ameliyatta lipo yaptırdım ama bende hiç değişiklik yok yaa ne incelme nede daralma ne kadar yağ alındı onuda bilmiyorum ya ama benim ameliyattan sonra lipo yerlerimde çok acı oldu fakat morarma falan yoktu gerçi benim dr. onuda yapamamıştır göbek fıtıgım bile düzelmemiş kesin ondada bi aksilik vardır((
jelesec nlg siz nerelerdesin sizde girmemişsiniz pek nete