jelesec öncelikle tşk ederim. bugün ameliyatımın 5.günü ve azönce drende cıktı, şu an çok rahatım çok şükür:) benim bır sezeryan dogumundan sonra göbeğimde bayagı bır sarkma oldu, aldıgım kılolarıda veremedım tam anlamıyla, on kılo fazla vardı. karnım öne doğru çıkık, sankı hamıleymişim gibi görünüyordu. basenlerımde her kıyafetten kendını belli edecek cinstendi
ama ameliyattan sonra ne karnımdaki hamıle görüntüsü kaldı, nede basenlerimdeki o çıkıklık. tabıkı şişliklerim var, benden beş litre yağ alınmasına ragmen şuan kılomda bır değişiklik yok, çünkü bir o kadarda ödemim var. ama dışardan bakıldıgında inceldiğim net olarak görülmekte :) bana uygulanan teknik, karın germenin yanında tumesant liposuctıon,yanı ıslak teknık. vucudumdan cıkan yag mıktarı kadar vucuduma sıvı enjekte edildi. zamanla bu sıvılar gıdecek ( bol bol su içmem gerekıyor) ödem inecek bende daha ince görünücem inşallah.komple şişlikler indiğinde basen ve bacaklarım daha da güzel olacak inşallah. yaklasık bır ay kadar sonra resim koyucam, sizde değişikliği göreceksiniz. sanada çok çook geçmiş olsun canım, kendine dikkat et :)