Rengarenk cim ben İzmir de değildir dr. gelmişin beni aramıssın sonradan gördüm çok geçti arayamadım. Herşeyin yolnda gitmrsine sevindim bence acele etme denize girmeye. Benim 80 gün oldu denize giriyorum yüzüyorum başta korkaraktı ama bir sorun zorlanma yisseaşamadım. Daha çok evde yorulunca birgerginlik hissediyorum o da bazen hiç sorun yaşamadım herşey acısız sızısız umduğumdan daha kolay ve rahat geçti lipo yerleri daha çok acı ağrı yapıyor karın germe değil.
bunlar iyi tarafları .
Gelgelelim memnun olmadığım şeyler 13 temmuzda kontrole gideceğim. Ama beklentilerim farklıydı galiba. Aman aman büyük bir göbeğim yoktu. Yalnız hamileliklerimde çok kilo alıp iri bebeklerim olduğu için buruşuk gibi duruyor ve az bir sarkıklık vardı. Hem o buruşukluktan kurtulayım hemde biraz bacaklarım incelsin istedim. Şimdi şarkıklık buruşukluk yok ama göbek deliğim küçük ve içi nohut tanesi gibi bir çıkıntı bazı insanların var benim kendi göbek deliğim böyle değildi dr lada hiç konuşmadık aklıma bile gelmedi oda böyle olacak demedi . Ben böyle beklemiyordum içi çukur olabilirdi gerçi hiç dikiş yok göbek deliğinde unun için mi bilmiyorum. Birde midem varmış gibi göbek yokta hala şişlik mi anlamıyorum sanki lipo yapmamış oralara yanlarımda hafif var onları az mı almış (simitleri) öyle mi olması gerekiyordu onuda anlamadım. bacaklarım limonun dediği gibi oldu ama sanki çukurlu gibi ben mi çok inceliyorum halen şişlikler mi var lipo şişlikleri ne zaman gecer. Beni rahatlatan tek durum rengarengin görmesi ve beğenmesive o zaman daha yeniydi. Hergün yürüyüş yapıyorum şişdi tatilde fazla dikkat etmiyorum yediklerime ama hareket varbacaklar sıkılaşsın diye dikkat etsemde kilo aynı etmesemde yani daha düz bir mide karın bekliyordum. Ameliyat olan arkadaşlar lütfewn düşüncelerinizi paylaşın. Karnım çok değil diye mi değişim çok değil gibi geldi. İz konusuna gelince ondan memnunum. Birşey kullanmıyorum. >Ne potluk var ne birşey izim çok ince daha silikleşecek.
slm canım, ben daha önce karın germe ameliyatı olan kişilerin resimlerinde bazılarının göbek deliğini senın dediğin gibi içinde nohut var gıbı çıkıntılı, bazılarınıda içi boş yanı oyuk şekılde görmüştüm. sanırım o doktorun yapış şeklıyle alakalı. bende ameliyattan önce doktorumla göbek deliği hakkında hıcbırsey konusmadım ama bugun pansumanda baktım göbek deliğimin içi çukur. yanı daha sonradan şekli değişecekmi bılmıyorum. şişliklere gelince 3 ayda falan normale dönüyormuş, sanırım senınde 3 ay kadar oldu.ameliyattan sonra hiç kılo aldınmı? zaten içe dogru bır karın olmuyor, şişlikler inince düz bır karın cıkmalıydı. ama hafif şişkinliğide kendıne sorun etme bence. sen bunları yazınca benımde kafam karıstı, ben şu anki halımden memnunum ama acaba karnım ve bacaklarım son halını aldıgında da memnum kalacakmıyım, inşallah kalırım. sen yürüyüşüne devam et, en güzel spor yürüyüş ve bacakların tek ilacı. ameliyat izininde iyi olmasına sevındım. benımkı 5.gününde ve bugun baktım korku filmi gıbıydı. umarım benımkıde senınkı kadar kolay iyileşir. bence kendıne fazla sorun etme herseyı, sonucta eski halımızden daha ıyı durumdayız tamamen orjınal olmasını bekleyemeyız canım. kendıne dıkat et, ıyı tatıller...Rengarenk cim ben İzmir de değildir dr. gelmişin beni aramıssın sonradan gördüm çok geçti arayamadım. Herşeyin yolnda gitmrsine sevindim bence acele etme denize girmeye. Benim 80 gün oldu denize giriyorum yüzüyorum başta korkaraktı ama bir sorun zorlanma yisseaşamadım. Daha çok evde yorulunca birgerginlik hissediyorum o da bazen hiç sorun yaşamadım herşey acısız sızısız umduğumdan daha kolay ve rahat geçti lipo yerleri daha çok acı ağrı yapıyor karın germe değil.
bunlar iyi tarafları .
Gelgelelim memnun olmadığım şeyler 13 temmuzda kontrole gideceğim. Ama beklentilerim farklıydı galiba. Aman aman büyük bir göbeğim yoktu. Yalnız hamileliklerimde çok kilo alıp iri bebeklerim olduğu için buruşuk gibi duruyor ve az bir sarkıklık vardı. Hem o buruşukluktan kurtulayım hemde biraz bacaklarım incelsin istedim. Şimdi şarkıklık buruşukluk yok ama göbek deliğim küçük ve içi nohut tanesi gibi bir çıkıntı bazı insanların var benim kendi göbek deliğim böyle değildi dr lada hiç konuşmadık aklıma bile gelmedi oda böyle olacak demedi . Ben böyle beklemiyordum içi çukur olabilirdi gerçi hiç dikiş yok göbek deliğinde unun için mi bilmiyorum. Birde midem varmış gibi göbek yokta hala şişlik mi anlamıyorum sanki lipo yapmamış oralara yanlarımda hafif var onları az mı almış (simitleri) öyle mi olması gerekiyordu onuda anlamadım. bacaklarım limonun dediği gibi oldu ama sanki çukurlu gibi ben mi çok inceliyorum halen şişlikler mi var lipo şişlikleri ne zaman gecer. Beni rahatlatan tek durum rengarengin görmesi ve beğenmesive o zaman daha yeniydi. Hergün yürüyüş yapıyorum şişdi tatilde fazla dikkat etmiyorum yediklerime ama hareket varbacaklar sıkılaşsın diye dikkat etsemde kilo aynı etmesemde yani daha düz bir mide karın bekliyordum. Ameliyat olan arkadaşlar lütfewn düşüncelerinizi paylaşın. Karnım çok değil diye mi değişim çok değil gibi geldi. İz konusuna gelince ondan memnunum. Birşey kullanmıyorum. >Ne potluk var ne birşey izim çok ince daha silikleşecek.
Maşallah demeden geçemiyeceğimçok da şanslısın bire bir konuştuklarım ve onca paylaşımlar 1...2 ay karınlarından hiç ameliyat olmamışız gibi şiş yazmışlardı, benim ilk bacak düzeltme ameliyatımda aynı sana uygulanan teknik uygulanmıştı( yanlış uygulama sonucu iç bacakta sarkma, belli yerlerde çukurluklar oluşmuştu...hiç memnun kalmamıştım...ikincide lazer lipo ile düzeltme yapıldı) bol bol sıvı al, yinede iyiyim diye işe güce saldırma,dikkat et dikişler açılmasın arkadaşım
valla iş, güç hiç umrumda değil ama 2,5 yasında oğlum var, onu kucagıma bıle alamıyorum, en cok ona üzülüyorum( bacaklarımda korseyı tam olarak bıraktıgım zaman daha net görücem sonucu ama ben en az bır ay korseyle gezmeyı düşünüyorum. bu sıcaklara ragmen dayanıcam, yeterkı sonuc ıyı olsun :)
slm arkadaşlar ben geçen sene nisan ayında alm. oldum çoook memnunum evet çok sıkıntılı günler geçirdim ilk önceleri ama haftalar geçtikce memnuniyetim arttı yeni aml olan arkadaşlara acil şifa diliyorum sevgiller
selam kızlarrr:2: bugün ameliyatımın 6. günü. dün dren çıktı, çok rahatladım. bugünden itibaren rahat rahat duş alabılırım, artık parca parca yıkanmaktan kurtuluyorum,oleyyy :)))))) tabı sonrasınra dikişlerimi batıkonla silmem gerekiyor. ameliyat izim görüntü olarak hala çok korkunç, ama sorun etmiyorum zamanla düzelecek. bende bıraz tansiyon düşüklüğü ve yorgun hissetmenın dışında iyiyim, herkesi öpüyorum...
benim vermem gereken 6 kg fazlam vardı 8 e cıktıya hiç diyet miyet yapasım yok spora gidesimde dr kilo ver demedi ben vermek istiyorum ama kafama takılan birsey var operasyondan sonra kilo almamaya dikkat etmek lazım ya diyorum ki ben şimdi bu kiloları verip operasyona girersem bu vermiş oldugum kısım hemen alabilecegim yani birkaç ay gibi sürede alıyorum üstüne çok çıkmıyor zaten vücut acaba diyorum operasyona bu kiloyla girip sonrasındamı vermeye calışsam sonra alsamda operasyon kilomum üstüne çıkmam üfff böyle gezmektende nefret ediyorum sonrasında 8 kilo vermek tekrar karnı sarkıtmaz herhalde acaba ne kadar kilo verince tekrar sarkma olur onu merak ediyorum aslında fikri bilgisi olan var mı
özellikle ada222 senin karnın çok güzel oldu maşallah :) operasyona girmeden önceki boy ve kilonu ögrenebilirmiyim sakıncası yoksa
Rengarenk cim ben İzmir de değildir dr. gelmişin beni aramıssın sonradan gördüm çok geçti arayamadım. Herşeyin yolnda gitmrsine sevindim bence acele etme denize girmeye. Benim 80 gün oldu denize giriyorum yüzüyorum başta korkaraktı ama bir sorun zorlanma yisseaşamadım. Daha çok evde yorulunca birgerginlik hissediyorum o da bazen hiç sorun yaşamadım herşey acısız sızısız umduğumdan daha kolay ve rahat geçti lipo yerleri daha çok acı ağrı yapıyor karın germe değil.
bunlar iyi tarafları .
limon yIkananmamak korkunc bisey, simdi tadInI cIkar, bol bol yIkan hatta banyodan cIkma:)))
Yaralara bantlamak creme sürmek cok oyalIyor, aramIzda ben sonradan cilt cremlerimden bile kullanIyorum:) Dinlenmeninde tadInI cIkar.....
Ablacım bence göbek deliğin gayet doğal görünüyor,ben senin karnını gördükten sonra karar vermiştim ve inan bana senin göbüş,benimkinden çok daha güzel :) benim dikişlerim biraz daha yukarıda seninkine göre ve göbek deliğimde eski göbeğimin içi ama biraz fazla çıkık duruyor ve de eskisine göre büyük,ama ben yinede alıştım ve beğeniyorum,şuan kafaya taktıklarım göğüslerim,biri biraz daha aşağıya meyilli gibi oldu,dr.a söledim ameliyattan önce iki göğüs arasında fark varsa,ameliyattan sonra da olabilirmiş.benim korkum bu farkın artması :18: inşallah problem olmaz,abla ben ayın 21 inde kontrole gideceğim,müsait olursan seni de görmek istiyorum :))))Rengarenk cim ben İzmir de değildir dr. gelmişin beni aramıssın sonradan gördüm çok geçti arayamadım. Herşeyin yolnda gitmrsine sevindim bence acele etme denize girmeye. Benim 80 gün oldu denize giriyorum yüzüyorum başta korkaraktı ama bir sorun zorlanma yisseaşamadım. Daha çok evde yorulunca birgerginlik hissediyorum o da bazen hiç sorun yaşamadım herşey acısız sızısız umduğumdan daha kolay ve rahat geçti lipo yerleri daha çok acı ağrı yapıyor karın germe değil.
bunlar iyi tarafları .
Ablacım bence göbek deliğin gayet doğal görünüyor,ben senin karnını gördükten sonra karar vermiştim ve inan bana senin göbüş,benimkinden çok daha güzel :) benim dikişlerim biraz daha yukarıda seninkine göre ve göbek deliğimde eski göbeğimin içi ama biraz fazla çıkık duruyor ve de eskisine göre büyük,ama ben yinede alıştım ve beğeniyorum,şuan kafaya taktıklarım göğüslerim,biri biraz daha aşağıya meyilli gibi oldu,dr.a söledim ameliyattan önce iki göğüs arasında fark varsa,ameliyattan sonra da olabilirmiş.benim korkum bu farkın artması :18: inşallah problem olmaz,abla ben ayın 21 inde kontrole gideceğim,müsait olursan seni de görmek istiyorum :))))
anladım canım sağol
Limoncum...resimlerin çok hoş, yalnız ben o yakışıklıya bittimAllah nazarlardan saklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?