ama niye corap giydirmiyorlar oda coook ilginc ....
çok mersi canım...kimse kötü sonuç yaşamasın...ve ameliyatlarından herkes memnun olsun inan bunu yürekten diliyorum...allah işini iyi yapan ve bizleri anlayan doktorlarla karşılaştırsın!!! Sen karını oldun seneye memeni halledersin girdin mi bu estetik işine kolay bırakılmıyor
Merhaba
Bende 13 Nisan da Cemil Bey'e ameliyat oldum. Sibel ve Yasemin arkadaşımız olmuştu onlar sayesinde oldum sağolsunlar.
Ben hiçbir sorun yaşamadım sağlık sorunum yoktu sigara içmiyorum belki ondan. Ağrı sızımda olmadı çabuk toparlandım. Ameliyata girmeden iğne yaptılar. Çıktığımda ayaklarımda sarılı idi. Ertesi sargıyı çıkardılar. Çorap masrafı olacak diye düşünmüyorum ben bandajlar bizde kalıyor çıkarıp geri almadılar çoraplarda tutsa anca o kadardır. Sonra 2 gece hastanede kaldım bir çok ilaç verildi serumla ne için olduğunu sormadım bile onların içinde muhakkak emboli içinde vardır.
Belki riske girmek istemedi. Ama Ahmey Seyhanıda duymuştum ben iyi bir doktormuş sen ameliyat ve sonraki sürecini yazmadın galiba yada ben görmedim. Nasıl memnunmusun iyileşme sürecinde neler yaşadın şimdi nasılsın izlerin şişliklerin biraz bahsedersen buradan paylaşımlarda bulunalım. İzmir e gelirsen görüşürüz burada ameliyat olanlarla.
Güzel bayanlar selamlar...bir merhaba demek istedim,millet tatile çıktı herhalde kimsecikler yok...hepinize sevgiler
arkadaşlar bu ameliyattan ne kadar sonra denize girilebiliyor bir fikri olan varmı ben temmuz 4 de ameliyat olacağım bu sene denize girmek hayalmi acaba
arkadaşlar bu ameliyattan ne kadar sonra denize girilebiliyor bir fikri olan varmı ben temmuz 4 de ameliyat olacağım bu sene denize girmek hayalmi acaba
Benim doktorum 1.5 ay kontrolüğmde artık rahat girersin yüzmede serbest her türlü dedi ben köpek yüzüşü mü diye sordum hayır her türlüsü dedi zorlamadan. karnını özellikle ameliyat yerini güneşten koruyacaksın dedi bende haftaya gideceğim 2. ayın 13 haziranda doldu sya girince karnım şişer mi merak ediyorum giren varsa değişimler oluyor mu bilgi verin
Aynen Jelesec katılıyorum arkadaşım.Tam randımanlı yüzemiyorum 8.ayım bitmesine rağmen.Yüzerken gerildiği için o bölge ya da dikiş hattı diyeyim kendini hissettiriyor.''hmm fazla yorma bihter abi'' diye uyarıyor zatenCanım doktorlara çok inanma bu konudaben biliyorsun olacaktım kendi doktorum da dahil ,başka doktorlara da yazdım sordum...hepsi 3 hafta bilemedin 1 ay sonra yüzebilirsin diyor,benim doktorum köpek yüzüşü demişti...ama ben ağustos tatilim için hep acaba dedim biliyorsun ufaklık var çok hareketli,sonra topiği okumaya başladım geriye dönük...3 ay sonra denize girenler aynen şöyle yazmış havuza girdim yüzmeye yeltendim yüzemedim havuzun içinde yürüdüm çıktım!!! Ördek suya daldı misali,iç kaslar geriliyor demek ki,ben o yüzden eylül ekime erteledim...ama kişiden kişiye değişir belki durum onu bilemem..en az 5 kişi böyle yazmış,bakalım sende ne olacak? sevgiler
Arkadaşım en hayırlısı sensin diğer kızlara ne oldu ?
Bu arada en iyisi Ekim ayı bence hem korse için hemde yaza fit olursun. Sen rejim yapıyordun nasıl gidiyor?
Arkadaşım en hayırlısı sensin diğer kızlara ne oldu ?
Bu arada en iyisi Ekim ayı bence hem korse için hemde yaza fit olursun. Sen rejim yapıyordun nasıl gidiyor?
Bende buradayImda kIzlar, herkez tatile cIktI herhalde...
Aynen Jelesec katılıyorum arkadaşım.Tam randımanlı yüzemiyorum 8.ayım bitmesine rağmen.Yüzerken gerildiği için o bölge ya da dikiş hattı diyeyim kendini hissettiriyor.''hmm fazla yorma bihter abi'' diye uyarıyor zaten
Acı ağrı falan yok ama işte orda bir gerginlik var ben burdayım diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?