Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

merhaba ADA.:evet aynen türkiyede iyne olayini uygulamiyorlar ayrica evet emboli riski icin özel coraplar giydirilmeli bence iyneden ve coraptan tasarruf ediyorlar:))))))
ama benim doktorum bana corap giydirmisti dörtgün ayrica iynede yapti bana....

Demek iyi standartlarda olmusun amel. takip edemedim. amel. gecirdinmi?

ha pardon ada amaliyat öncesi iyne yapmamalarinin nedeni cünki kani sulandiriyor iyne ondandir ama sonrasi uygulanmali iyne ,hatta belki basindan duymussundur almanyadan gidip karingerme olan birisi sirf bu yüzden ölmüstü emboli olusmus yani iyne yapsalar ölmezdi kadincagiz yazik ....

Ben doktorların böyle çorap veye iğneden kaçınacaklarına inanmıyorum...ne hastayı nede kendi adlarını 300 500 tl için riske atmazlar...hele kendi doktorum için bu söz konusu bile olmaz...ameliyat parasının içinde südyen, korse ,dikişlerin iyi kaynaması için bantlar..hepsini kendi karşılıyor artı tek kuruş almadan..

Yani kontrolden gecmeden amel. olunuyo. Seker, kalp vs. tamamen kendi riskin. Eger bazI hastalIklarInI bilmiyorsan, geri dönmeye bilirsin. Bu risker, muhakkak dünyanIn her yerinde yasanIyo, fakat en düsügüne indilirmesi önemli olan.

HayatIm bunu doktorla alakasI yok, genelde hastanelerle alakalI. Yada kanunlarla, bende inanmak istemiyorum, bukadar korse vs. zaten hersey dahil oluyo. Bir igneyi, yada corabI kacInak degil, acIklama hastanelere sormak lazIm....

Ben karıştırıyor olabilirim...sen ameliyat olmamışmıydın? Yadın diye hatırlıyorum...cemil bey hakkında önceden yazın varmıydı? Yoksa yeni görüştün de olumsuzluğu dilemi getirdin...

merhaba: martin 27 sinde oldum amaliyatimi.....cok sükür....
aslinda 19 olacaktim Cemil beyde ama yazdigim gibi iste olmadi
ama izmirde doktor cokmus:)))

evet katiliyorum bende bunlara
zaten benim baska bi sorunum yoktu cok sükür hatta gitmeden önce bütün testlerimi yaptirmistim
kan testimi bile götürmüstüm giderken..

merhaba: martin 27 sinde oldum amaliyatimi.....cok sükür....
aslinda 19 olacaktim Cemil beyde ama yazdigim gibi iste olmadi
ama izmirde doktor cokmus:)))

Yok şimdi geriye dönük yazılarınıza baktım...önceden Cemil beyle ilgili sıkıntınızdan hiç bahsetmemişsiniz...şimdi yeni yazınca doktor araştırması mı yapıyorsunuz acaba diye düşündüm...Cemil beyin tek burada değil meme büyütme forumunda da hastaları var hepsi çok memnun sizde şanssızlık olmuş...neyse olmuş bitmiş ameliyatınız geçmiş olsun

yanlIs anlasIlmasIn, ben buradaki saglIk calIsmalarIndan, memnun olan birisi degilim. Yoksa zaten orasInI tercih etmezdim. Burada da silikon taktIran bir genc bayan da hayatInI kaybetti. böyle seyler hertarafta yasanabiliyo. Zaten bu konu üzerine cok durmamak lazIm, daha gögüslerimi yaptIracagIm... kapatalIm en iyisi konuyu olmak isteyenlerinde cesaretini almayalim....

ama niye corap giydirmiyorlar oda coook ilginc ....

HayatIm bunu doktorla alakasI yok, genelde hastanelerle alakalI. Yada kanunlarla, bende inanmak istemiyorum, bukadar korse vs. zaten hersey dahil oluyo. Bir igneyi, yada corabI kacInak degil, acIklama hastanelere sormak lazIm....

Yok canım ben buna da karşıyım bana ne hastaneden... ben hangi doktor ameliyat ediyorsa sorumluluk her türlü ona aittir diyorum...ben onu tanırım ne hastane nede kanun beni bağlamaz bana sözü veren doktor....Benim doktorum böyle bir riski almaz... benim düşüncem bu... hiç bir doktorunda böyle ucuz hesaplar yapacağını düşünmek bile istemiyorum...yazık insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı!!!!

Son düzenleme:

Ay adacım vallahi kapatalım..bende gerildim karnım var benim kötü düşünmek istemiyorum,iyi düşünelim iyi olsun herşey

sadece yaptigi etik degildi , ben herseyi acik konustum onunla
beni oraya kadar getirtipte hayir demesi normal degil...

WALLA aynen ögle benimde sirada gögüslerim var :)))
diklesmeliler......:))))

ne mutlu size herkesin temenniside bu zaten ....hayatim.....

çok mersi canım...kimse kötü sonuç yaşamasın...ve ameliyatlarından herkes memnun olsun inan bunu yürekten diliyorum...allah işini iyi yapan ve bizleri anlayan doktorlarla karşılaştırsın!!! Sen karını oldun seneye memeni halledersin girdin mi bu estetik işine kolay bırakılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…