Benim Dr Ercan bey değil sorun orda başlıyor karin ve memede ulaşabildiklerim hep Ercan beyin hastası ben zaten bu Cumartesi birarkadasimla Ercan Beye gidiyorum randevu aldık burdan Cumartesi orada olacak olan varsa görmek isterim arkadasımda karnını yaptıracak onu Ercan Bey e yonlerdim Ahmet Beyin ucretler ona cok geldi bende olmak istediğim diger operasyonlarla ilgili gorusmek istedim bu fırsatla ayrıca ay sonundada buyuk olasılıkla kuzenim gelecek sehir disından onada randevu ayarlayacağız bu arada Ercan Bey e ameliyat olmuş epey insan görürüm herhalde:) okuyamadığım cok sayfa var cok zamanım olmuyor okumak icin umarım bundan sonraki paylaşımlarda Ahmet Bey in karin operasyonu yaptıgı birileriyle karsilasabilirim
önce 8 haziran dı ama dayanamadım öne aldırdım :) 6 haziran oldu telde anlatmıştım yayarın ameliyat olucam hayırlısıyla :)))))
dr.un ordan aradılarda,azcık heyecanlandım ama en çok oğluşum beni bi kaç gün göremeyecek diye endişeleniyorumeşim de yanımda olmayacak,ablam olacak,eşim sanki ben gezmeye gidiyormuşum havasında,pek bi endişesi merakı yok,bu durumda canımı sıktı,ama fıstık gibim olayım hele,bunların acısını çıkatıcam
nerelerdesin arkadasIm, artIk ugramaz oldun. Merak ettim, hersey yolundamI......
Yada cok mesgulmüsun artIk.......
nerelerdesin arkadasIm, artIk ugramaz oldun. Merak ettim, hersey yolundamI......
Yada cok mesgulmüsun artIk.......
Buralardayım okuyorum ve değişimleri bekliyorum. Yürüyüş yapıyorum günde 1 saat karın kaslarım dikilen yer göbek deliğimin üstü sağ taraf ağrıyor çok mu yürüyorum bilemiyorum. gerçi çok değil ağrı sertlik klaslar çalışıyor herhalde.Doktor kilo alma dedi sabahları 62 kg geliyorum 60 kg altına düşsem iyi olacak. karnım şişyor bazen okuyorumda bayağı önce ameliyat olanların bile karnı şişiyormuş. Hem böylemi olacak 1 yılı dolduran arkadaş varmı? Görüp bildiğiniz.
Buralardayım okuyorum ve değişimleri bekliyorum. Yürüyüş yapıyorum günde 1 saat karın kaslarım dikilen yer göbek deliğimin üstü sağ taraf ağrıyor çok mu yürüyorum bilemiyorum. gerçi çok değil ağrı sertlik klaslar çalışıyor herhalde.Doktor kilo alma dedi sabahları 62 kg geliyorum 60 kg altına düşsem iyi olacak. karnım şişyor bazen okuyorumda bayağı önce ameliyat olanların bile karnı şişiyormuş. Hem böylemi olacak 1 yılı dolduran arkadaş varmı? Görüp bildiğiniz.
CanIM arkadasIM, bu tiroid dedigin bulasIcImI falanmI yoksa.
Sana üzüdüm, banadamI ugradI ne ? Neyse artIk Ödemlere savas ilan ettim.
Kim kimi yenecek......
Valla canım 8. ayda nldglp arkadaş vardı.Oda geçen gün son durumunu yazmıştı okumuşundur.Yürüyüşle ilgili doktor zorlandığınızı hissettiğinizde kaslarınızı çok yormayın diyor.Yürürken anlarsın zaten.Bütün doktorlar almayındiyor da demesi kolay onlara göre Sabır sabır sabır diyorum ben.
Ben Toprak, bende gene hic agrI sIzI yok. Iki gün gecti bitti. Dün step yaptIm, gene agrImadI. Herkezde farklI demekki...
Ama inan kilo mudur ödemmidir sinirlerim cok bozuldu.....Zaten dikkatliyim yediklerimde, birde hic bisey yemeyipöleyim diyorum....
kontrolüm vardı doktoru soru yagmuruna tuttum şişkinlik kaslardaki dikişlerden fazla yemekten ve yorulmaktan gittikçe azalacak dedi.uclardaki potluklar içimde ekim ayına kadar biraz daha düzelir kalanıda ekimde 15 dk bi işlemle düzeltirim dediiyileşme sürecinde kesi yeri genişleyip kabara biliyormuş öyle bişe yok bende iz bantının faydası genişleme kabarma sını engellemek içinmiş banada mantıklı geldi göbek dikişinin bi kısmına bant takmadıgım için kabarıklık var orayada takmamı söyledi. Hafif spor yapabilirsin özellikle üst karın kaslarını calıştıracak hareketler yarım mekik cek zorlanınca bırak srt üstü yatarak bisiklet cevir kasların tembelleşmemesi içinmiş. Kesinlikle kilo yasak fazla sertlik oldugunda bebe yagı sürerek karnını ovarak masaj yap dedi. Tatile gitme konusunda git fakat izler güneşe direk maruz kalmasın kısa kısa yüz ve kendini kotrol et dedi. Bebe yagı yerine ben kantoron yagı kullanmayı düşünüyorum izler için iyi yeldiyini söylüyorlar sizler ne düşünüyorsunuz.
resim koyucam elbette ama cepten giriyorum becereniyorum en kısa zamanda koyacam elbette sitersen msj olarak gönderebilirim.Hani resim koyacak tın? merak ediyorum senide görelim...
kontrolüm vardı doktoru soru yagmuruna tuttum şişkinlik kaslardaki dikişlerden fazla yemekten ve yorulmaktan gittikçe azalacak dedi.uclardaki potluklar içimde ekim ayına kadar biraz daha düzelir kalanıda ekimde 15 dk bi işlemle düzeltirim dediiyileşme sürecinde kesi yeri genişleyip kabara biliyormuş öyle bişe yok bende iz bantının faydası genişleme kabarma sını engellemek içinmiş banada mantıklı geldi göbek dikişinin bi kısmına bant takmadıgım için kabarıklık var orayada takmamı söyledi. Hafif spor yapabilirsin özellikle üst karın kaslarını calıştıracak hareketler yarım mekik cek zorlanınca bırak srt üstü yatarak bisiklet cevir kasların tembelleşmemesi içinmiş. Kesinlikle kilo yasak fazla sertlik oldugunda bebe yagı sürerek karnını ovarak masaj yap dedi. Tatile gitme konusunda git fakat izler güneşe direk maruz kalmasın kısa kısa yüz ve kendini kotrol et dedi. Bebe yagı yerine ben kantoron yagı kullanmayı düşünüyorum izler için iyi yeldiyini söylüyorlar sizler ne düşünüyorsunuz.
Teşekkür ederim tavsiyeler icin canlı görmek konusunda ben kararliyim ama malesef henüz kendisine karin yaptırmış birine rastlayamadim arastiriyorum 6 kilo kadar fazlam var diyetteyim zaten başladım bile :)her ay 2 versem yeter bana Dr bana kilo ver demedi ama ben vermek istiyorum bu kilo fazla bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?