Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bu cumartesi başka randevum var olmasa idi karın olarak ben gelirdim.Ayın 14 dünde Ercan beye geçebilirim henüz randevu almadım.Geçersem yazarım buraya.Ercan beye ameliyat olanlar memnuniyetlerini yazıp canlı örnek olarak ta gösterince doğal olarak ulaşabileceğin insanlarda onun imzasını taşıyanlar oldular.Yoksa Ercan bey hiç birimizin babasının oğlu değil yani.İnşallah onun gibi işini seven layığı ile yapan paracı olmayan doktorlar çoğalır.Bu kadar sayfayı okumak çok zor zamanında denedim.Hep sona döndüm İnşallah istediğin bilgilere ulaşır içine sinen doktora ameliyat olursun.

Rengarenk, yarInda senin günün , hadI bakalIm, bir bakmIsIn hersey bitmis, sende bumuydu diyeceksin. Tabiki heyecan olacak. Hersey iyi gececek canIm.... Bizde burada senin güzel haberini bekleyecegiz....

nerelerdesin arkadasIm, artIk ugramaz oldun. Merak ettim, hersey yolundamI......
Yada cok mesgulmüsun artIk.......

Buralardayım okuyorum ve değişimleri bekliyorum. Yürüyüş yapıyorum günde 1 saat karın kaslarım dikilen yer göbek deliğimin üstü sağ taraf ağrıyor çok mu yürüyorum bilemiyorum. gerçi çok değil ağrı sertlik klaslar çalışıyor herhalde.Doktor kilo alma dedi sabahları 62 kg geliyorum 60 kg altına düşsem iyi olacak. karnım şişyor bazen okuyorumda bayağı önce ameliyat olanların bile karnı şişiyormuş. Hem böylemi olacak 1 yılı dolduran arkadaş varmı? Görüp bildiğiniz.

Beria bunlarIn hepsi olabilir, normaldir elbet. AgrIm falan sükür yok, yediklerieme dikkat ediyorumda, bugün tartIlayIm dedim ilk defa. TartIlmayI hic sevmem....Birde ne göreyim, tartImI sapIttI benmi anlamadIm. Bukadar amel. eziyetten, masraftan sonra demi ama insanI iki kilo az göstersin. Ne var sanki....
Bende iki kilo normalin üstüne gösteriyom..... Olacak bisey degil.

Bana tel. NumaranI özelden gönder seni arIycam....

Valla canım 8. ayda nldglp arkadaş vardı.Oda geçen gün son durumunu yazmıştı okumuşundur.Yürüyüşle ilgili doktor zorlandığınızı hissettiğinizde kaslarınızı çok yormayın diyor.Yürürken anlarsın zaten.Bütün doktorlar kilo almayın diyor da demesi kolay onlara göre Sabır sabır sabır diyorum ben.

Son düzenleme:
CanIM arkadasIM, bu tiroid dedigin bulasIcImI falanmI yoksa.

Sana üzüdüm, banadamI ugradI ne ? Neyse artIk Ödemlere savas ilan ettim.

Kim kimi yenecek......

CanIM arkadasIM, bu tiroid dedigin bulasIcImI falanmI yoksa.

Sana üzüdüm, banadamI ugradI ne ? Neyse artIk Ödemlere savas ilan ettim.

Kim kimi yenecek......

Yok şekerim bulaşıcı değil merak etme.Kimseye uğramasın düşmanımın başına da vermesin.Benim ödemler bu hafta geçmeye başladı söylediğim gibi.Sabır bak ben 10.haftadayım daha yeni atmaya başladım.Ona göre hesap et canım.

Ben Toprak, bende gene hic agrI sIzI yok. Iki gün gecti bitti. Dün step yaptIm, gene agrImadI. Herkezde farklI demekki...
Ama inan kilo mudur ödemmidir sinirlerim cok bozuldu.....Zaten dikkatliyim yediklerimde, birde hic bisey yemeyip öleyim diyorum....

Ağrın sızın olmaması ne güzel.Benim hala var uyuşukluk ve gerginlik hissi.Vücuda göre değişiyor sanırım.Ama çekilmeyecek ilaç kullanacak gibi bir durumum hiç olmadı çok şükür.Bende ilk haftalarda 3kg fazla çıktım merak etme canım.Tiroit çıkınca dahada kilo almış gibi oldum şişliklerden.Geçen hafta vermeye başladım.İnan her geçen gün veriyorum çok şükür.Sen yemeyle ilgili elinden geleni yapıyorsundur eminim.Çokta takma kafana zaten çok zayıf bir bayansın,uçacaksın rüzgarda.Genç kız gibisin maşallah.

kontrolüm vardı doktoru soru yagmuruna tuttum şişkinlik kaslardaki dikişlerden fazla yemekten ve yorulmaktan gittikçe azalacak dedi.uclardaki potluklar içimde ekim ayına kadar biraz daha düzelir kalanıda ekimde 15 dk bi işlemle düzeltirim dediiyileşme sürecinde kesi yeri genişleyip kabara biliyormuş öyle bişe yok bende iz bantının faydası genişleme kabarma sını engellemek içinmiş banada mantıklı geldi göbek dikişinin bi kısmına bant takmadıgım için kabarıklık var orayada takmamı söyledi. Hafif spor yapabilirsin özellikle üst karın kaslarını calıştıracak hareketler yarım mekik cek zorlanınca bırak srt üstü yatarak bisiklet cevir kasların tembelleşmemesi içinmiş. Kesinlikle kilo yasak fazla sertlik oldugunda bebe yagı sürerek karnını ovarak masaj yap dedi. Tatile gitme konusunda git fakat izler güneşe direk maruz kalmasın kısa kısa yüz ve kendini kotrol et dedi. Bebe yagı yerine ben kantoron yagı kullanmayı düşünüyorum izler için iyi yeldiyini söylüyorlar sizler ne düşünüyorsunuz.

Hani resim koyacak tın? merak ediyorum senide görelim...

selam glcsrk, senin 2 ay falan oldu tahmin ediyorum. Bu dikislerin kabarmasI falan anlamadIm dogrusu. ArtIk dikisler bundan sonra ancak iyilesecek. Yani hemen iyilesmeyi beklemeyelim, karIn arasIndan bir kIsIm kesilip tekrar dikiliyo. Yatarak bisiklet cevirmek yalnIz alt karInI calIstIrIr. BakacaksIn baktIn cok agrImIyo, herseyi bence deneyebilirsin. Seninde dikislerini merak ediyorum. Seninkiler bizimkilere karsI daha kIsa anladIgIm kadarIyla. Bir dikislere her dokt. farklI öneride bulunabiliyo, sen kendince deneyebilirsin. Ne iyi gelirse. Burada yazmam nekadar dogru olur bilmiyorum ama ben Bepanthenden basla Aloe Vera, Yüzüne yullandIgIm cilt bakImI cremi, hersey kullanIyorum. Günüme baglI. Bazende Bant takIyorum.
YalnIz yeni amel. olmus arkadaslar, amel. yerleri tabiki iyi birbirine kaynasIn diye bu konularda iyi dikkat etmeleri lazIm.

selam ssoleil, siz karIn germeye kararInIzI verdinizmi Eylülde? YanlIsmI hatIrlIyorum. Yoksa ön arastIrma asamasIndamIsIn, benim suan 6 haftam.
Ilk önce kilo vermekmi istiyorsunuz. BasarIlar diliyorum.....

Dermatix krem iz için iyiymiş onu kullanıyor birçok kişi bende aldım ama düzenli kullanmıyorum.
İz bantı almayı düşünüyorum. sitesinden sipariş versek gönderirler herhalde eczaneye sordurdum cevap verecekler daha
Sarı kantoron yapı iyi geliyormuş onuda aktardan alacağım.Almaya alıyorumda düzenli kullanamıyorum ben.

Bu arada rengarenk ameliyat oldu telefon ettim ablası ameliyata girdiğini söyledi. Perşembe nasipse yanına gideceğim .
Halen İzmirden ameliyat olanları bekliyoruz ama ses seda yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…