bu arada herkese birşey sormak istiyorum bu iz bantlarından bahsediyorsunuz. benim dr o pek işe yaramıyor. contraktubex die bir krem var onu kullan o daha etkili dedi. ne yapimm ben bu izleri görmek istemiyorummm
Sizin doktorunuzda 6 ay dikkat et kilo almayın dedi mi neler yapıyorsunuz kilo almamak için kaç haftadan sonra korseyi bıraktınız benim 6 hafta takmıyorum. Midemin üstü ve göbek deliğimin altı şiş sizde de var mı ne zaman düzelir bilginiz var mı bide benim canımı sıkan şey sağ tarafındaki dikiş uzantımın üstü sarkıyo gibi dikişten şişlik var geçecek dedi ama ben inanmadım canım sıkıldı çok kilo alırsam ne anlamı kaldı sarkacak of of of.. moral biraz
aymı sorunlar bendede var 6 hafta oldu benimde amlyt olalı göbek yok mide var göbeyimin altı sol taraf hafif şiş dikiş başları cıkıntılı ben gececeyine inanıyorum 6hafya çok az bizaman kasların toparlaması gerek diye düşünüyorum 4 haftadan sonra korse kullanmadım ben dikiş ucları da decmesse düzeltile bilir bi 6 hafta sonra daha memun olarak yazıcaz eminim.
kızlar benim 1 çocuğum var Allah izin verirse 5 yıl sonra düşünüyorum ama bu karınla 5 yıl nasıl geçer
acaba karın ameliyatı olupta tekrar hamile kalanlar varmı paylaşırsanız sevinirim bana ne önerirsiniz kocaman bi göbek var bende
mEB. bENİMDE 6 HAFTA DOLDU 7. HAFTANIN İÇİNDEYİM İZLER İÇİN BİRŞEY KULLANIYORMUSUN ? bENİM DİKİŞ BAŞLARINDA HİÇ ÇIKINTI YOK DÜMDÜZ iZMİRDEYİM BEN SEN NEREDESİN İYİLEŞME SÜRECLERİMİZİ BERABER TAKİP EDELİM BENİM KONTROLÜM 2 AY SONRA SENİN DOKTOR TAKİBİN NASIL
canIm lipo senin nedurumda? Bacaklarada yapIlmIstI. Incelme görebiliyomusun? Korseni cIkardInmI artIk?
Selam Bende 13 nisanda amaliyat oldum istanbuldayım 73 dogumluyum iki kez kontrole gittim 5 haziranda tekraı kişir gidicem ikinci kontrolde contractubex verdi sabah akşam 2.3 dk masaj yaparak sürüyorum iki ay kullanıcam iz bantını burda duydum dr faydası olur kullan dedi aldım jelden sonra takıyorum benim iz 25 cn her yerinde potluk vardı şimdi düzeldi jeldenmi banttanmı artık bilmiyorum 4 hafta korse taktım külo almamamı söyledi dr zaten zor külo alıyorum 58 kg üstüne cıkmadım normalde. ben özelde yazamıyorum çok iyi olur takıp edelim sevinirim
beria mrb.
Bende izmirdeyim. 17 haziranda amel. oldum. contractubexi bana sezeryandan sonra vermişlerdi. şimdiki dr ye sordum kullan faydası olur dedi.
iz bantlarını sordum onun bi faydası olmaz dedi. bende ikilemde kaldım. buradaki ark. kullanıyo faydası var diolar. benim elimde öteki jelden var ve
muhtemelen onu kullanıcam. cuma günü yine kont. var yine sorucam bakalım ne diyecek. dik yürümeye ne zaman başladın. ben de artık dik durmak istiyorum benim. dr. 2 hafta demişti. ama tolere
edebildiğin kadar dik durmaya çalışabilirsinde dedi. tam değil tabi. bu arada sen neler yaptırdın?
17 mayıs ::) tarihler karıştı:)
Kızlar azcık sabır, izler kısıden kısıye degıısır nasılsa beyazlıcak kımınde cabuk kımınde gec benım solmaya basladı muhım olan dıkıs yapısı ve potluklar ... Aamalıyat olacaklar ıyı arastırsın derım kobay olmayın...Doktorunuza baştan acık acık konusun ,kımseden çekınmeyın paranızı verıyorsunuz karşılıgını almak hakkınız....Bu ay amalıyat olmayın:) banada dert oldu bu ay:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?