Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

bu arada herkese birşey sormak istiyorum bu iz bantlarından bahsediyorsunuz. benim dr o pek işe yaramıyor. contraktubex die bir krem var onu kullan o daha etkili dedi. ne yapimm ben bu izleri görmek istemiyorummm

mrb. Benim doktorumda iz bantları işe yaramıyor normalde nasıl gececekse öyle geciyor dedi Senin söylediğin kremi 2 gün kullandım dr kullanma dedi bıraktım o krem bazı kişilerde izleri daha belirgin yapıyormuş daha birşeyler söyledi Dermatix kremi sordum onun zararı yok en azından dedi belki % 10 faydası olur dedi. Bende dermatix krem alacağım

aymı sorunlar bendede var 6 hafta oldu benimde amlyt olalı göbek yok mide var göbeyimin altı sol taraf hafif şiş dikiş başları cıkıntılı ben gececeyine inanıyorum 6hafya çok az bizaman kasların toparlaması gerek diye düşünüyorum 4 haftadan sonra korse kullanmadım ben dikiş ucları da decmesse düzeltile bilir bi 6 hafta sonra daha memun olarak yazıcaz eminim.

mEB. bENİMDE 6 HAFTA DOLDU 7. HAFTANIN İÇİNDEYİM İZLER İÇİN BİRŞEY KULLANIYORMUSUN ? bENİM DİKİŞ BAŞLARINDA HİÇ ÇIKINTI YOK DÜMDÜZ iZMİRDEYİM BEN SEN NEREDESİN İYİLEŞME SÜRECLERİMİZİ BERABER TAKİP EDELİM BENİM KONTROLÜM 2 AY SONRA SENİN DOKTOR TAKİBİN NASIL

kızlar benim 1 çocuğum var Allah izin verirse 5 yıl sonra düşünüyorum ama bu karınla 5 yıl nasıl geçer

tekrar hamile kalmayI düsünüyorsan ne gerek var. Burada cogumuz cocuk meseleseni kapatmIs kadInlarIz diye düsünüyorum. KarIn germeden sonra kilo almamaya dikkat etmemiz gerekirken, birde hamile kalmak sonuclarI negativ etkiler. DoktorlarIn bisey demesinden haric mantIkende bu böyle. Cocuk istiyorsanIz bir an önce hamileligi halledip, istenilen vücüda kavusmanIzI dilerim.....

acaba karın ameliyatı olupta tekrar hamile kalanlar varmı paylaşırsanız sevinirim bana ne önerirsiniz kocaman bi göbek var bende

Karın kasların sağlamsa yırtıklık yoksa sadece karını geriyorlar. daha sonra rahat hamile kalıyorsun Eğer karın kasın yırtık ise (benim gibi) on dikip sağlamlaştırıyorlar o zaman tavsiye etmiyor doktor düşük olur yada düşük kilolu bebek doğar diye yapan hastaları varmış.
Çocuğun kaç yaşında 2. yi ara vermeden yap daha sonra bakıma girersin :))

Selam Bende 13 nisanda amaliyat oldum istanbuldayım 73 dogumluyum iki kez kontrole gittim 5 haziranda tekrar gidicem ikinci kontrolde contractubex verdi sabah akşam 2.3 dk masaj yaparak sürüyorum iki ay kullanıcam iz bantını burda duydum dr faydası olur kullan dedi aldım jelden sonra takıyorum benim iz 25 cn her yerinde potluk vardı şimdi düzeldi jeldenmi banttanmı artık bilmiyorum 4 hafta korse taktım külo almamamı söyledi dr zaten zor külo alıyorum 58 kg üstüne cıkmadım normalde. ben özelde yazamıyorum çok iyi olur takıp edelim sevinirim

canIm lipo senin nedurumda? Bacaklarada yapIlmIstI. Incelme görebiliyomusun? Korseni cIkardInmI artIk?

Lipo iyi durumda incelme var. Cuma günü doktor daha incelecek dedi şişlik varmış. Yürüyüş yap dedi bende yapmaya çalışıyorum düzenli olmasa da korseyi çıkarttım. kendi korsem vardı onu giysem olurm dedim giy faydası olur dedi Doktorun verdiği korsem uzundu. Şimdi gündüzleri evdeki korsemi giyiyorum. Kendimi daha rahat hissediyorum.

Doktorlarda farklı farklı konuşuyor. Benim doktorum bu kremi kullanma dedi. Daha zarar verebiliyormuş ameliyat dokusuna Dermatix i sordum onu kullan zararı olmaz en azından dedi buradanda takip ettiğim kadarı ile dermatix kullanıyor herkes Bantlarında çok bir faydası olacağını düşünmüyorum istersen kullan dedi vucüdun kendi toparlama süreci varmış ne kadar krem bantta olsa herkesin vücud yapısı belli bir yere kadar düzeltirmiş onları kullansakta kullanmasakta düzelme aynı olurmuş faydası olsa neden vermeyeyim dedi ben dermatixi alacağım. içimde kalmasın bantıda istanbuldan getirtmek lazım.
Benim izlerimde ne potluk ne başka birşey var ip gibi ince ve uzun bir çizgi iz ileşmek çok iyi dedi bakalım göreceğiz. Başka kişileri görmediğim için durum nasıl bilmiyorum ancak birbirimizle kıyaslarız izleri günlerimizde aynıymış 13 nisan.
Spor yapıyormusun senin göbek deliğindede dikiş izi var mı ? Benimkinde yok. delik şekillerimiz nasıl merak merak

beria mrb.

Bende izmirdeyim. 17 haziranda amel. oldum. contractubexi bana sezeryandan sonra vermişlerdi. şimdiki dr ye sordum kullan faydası olur dedi.
iz bantlarını sordum onun bi faydası olmaz dedi. bende ikilemde kaldım. buradaki ark. kullanıyo faydası var diolar. benim elimde öteki jelden var ve
muhtemelen onu kullanıcam. cuma günü yine kont. var yine sorucam bakalım ne diyecek. dik yürümeye ne zaman başladın. ben de artık dik durmak istiyorum benim. dr. 2 hafta demişti. ama tolere
edebildiğin kadar dik durmaya çalışabilirsinde dedi. tam değil tabi. bu arada sen neler yaptırdın?

17 mayıs ::) tarihler karıştı:)

doğru söylüyorsunuz sanırım kabullenmek ne kadar zor olsada çocuk işini halletmem lazım benim ondan sonra kendime bakmam gerçekten çok kötü kızlar benim oğlum 5 kilo doğdu ve ben çok büyük bi karınla dolaştım sonra doğdu karnımın halini siz düşünün

doğru söylüyorsunuz sanırım kabullenmek ne kadar zor olsada çocuk işini halletmem lazım benim ondan sonra kendime bakmam gerçekten çok kötü kızlar benim oğlum 5 kilo doğdu ve ben çok büyük bi karınla dolaştım sonra doğdu karnımın halini siz düşünün

17 mayıs ::) tarihler karıştı:)

mrb.
3 haftadan sonra bayağı düzelme oluyor sabahları iyi akşama eğiliyorsun 1 aydan sonra bayağı fark ediyor. 3 haftadan sonra zorla kendini dedi dr bana dik durmaya ama psikolojik zor geldi başta şimdi çok iyiyim dimdik :))
acele etme düzelmeyecek gibi geliyor insana ama herşey geciyor..
Ben bacaklarımın yan tarafına biraz lipo yaptırdım

Selam tekrar tesadufen burdakı paylasımlarıdan bır arakadş la ortak bır arkadasımız cıktı...Nikini bılemıyorum acaba kim:)*?

Kızlar azcık sabır, izler kısıden kısıye degıısır nasılsa beyazlıcak kımınde cabuk kımınde gec benım solmaya basladı muhım olan dıkıs yapısı ve potluklar ... Aamalıyat olacaklar ıyı arastırsın derım kobay olmayın...Doktorunuza baştan acık acık konusun ,kımseden çekınmeyın paranızı verıyorsunuz karşılıgını almak hakkınız....Bu ay amalıyat olmayın:) banada dert oldu bu ay:))))

Bu ay ameliyat mı olmayın estetik ameliyat mı olmayın.Sağlık açısından olmak gerekiyorsa olunabilir sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…