Senle de samimiyiz arkadaşım:13: nasıl sıkıntıların geçti değilmi? Gel katıl toplantılara çay partilerine eğlenceyi kaçırma
olur vallahi...senden iyi asistan olurEdberide alalım anestezi uzmanı olarak o çok önemli bir iş biliyorsun Geçinirmiyiz ...aç mı kalırız orasını bilemem...orası burası derken her gün biz yatarız sedyeye Hasta bakmayız .
35535 topık güzeli JELESEC
Çaymı dediniz.Partimi.Ha birde eglence ha.oooooo iyisiniz. Afiyetler olsun.
NE GÜZELİ CANIM SENİN YANINDA LAFI OLMAZ BANU ALKANIN GENÇLİĞİNDEKİ GİBİSİNTOPİK GÜZELİ SENSİN DE GÖRÜYORUM YAZILARINI NE GÜZEL...GELENEKSEL ESTETİKLİLER TOPLANTISI OLUYOR ARA ARA
kızlar ne zamandır konuşuyoruz birbirimizi biraz daha yakından tanısak...ben 81 doğumluyum üçüzlerim var evhanımıyım eşim astsubay eşimin işinden dolayı buradayız bu yıl tayinimiz çıktı kıbrısa gidicez allah izin verirse....sizlerde kendinizden bahsetsenize
ancak vakit buldum yazmaya çok teşekkür ederim bilgilerin için 3 sezeryan oldum ama bu ameliyattan nedense korktum işte peki karnınız dümdüzmü yani sarkıklık ve çatlaklar gittimi?bu arada 5 sene önce buraya yazıyordum özlemişim kadınlar kulübünü:)Acıdan kastin ne anlamadım tam.Ben ameliyat oldum iki ay önce.Ameliyat sonrası ağrım falan da olmadı.Hastanede bir gün kaldım.Çıktıktan sonrada ağrı kesici hiç kullanmadım.Sigarayı bırakman her açıdan sağlıklı.Doktorun kim bilmiyorum ama en doğrusunu söylemiş bence.Sigara için mora terapi merkezine git.%99 sonuç alacağına inanıyorum.Ben ve bir çok arkadaşım bu makine sayesinde bıraktık.
Benim ve burdan bir çok kişinin doktoru Doç.Dr.Ercan Karacaoğlu dur.Meme büyütme ve küçültme,karın germe,lazer lipo,yüz germe ve kök hücre aşılama,göbek fıtığı.Bu ameliyatları Ercan beye olan canlı örnekleriz.Zaten birbirimizi,dikişlerimizi canlı canlı görerek karar verip olduk.Tabii başka bir kaç doktorun hastalarını ve dikişlerini görüp Ercan beyin önce dikişlerini,görünce kendine güvenini ve bize verdiği güveni beğenip kurbanlık koyun gibi büyük bir istekle yattık ameliyat masasına.Vücudumuzu önce Allaha sonra Ercan Karacaoğluna ettik emanet.Çok şükür içimizde olanlardan hiç birine olmadı hiyanet
Anlayacağın çoğumuz tabii Ercan Karacaoğlu imzalıyız.Araştır canım hakkında hayırlı olsun en iyisi olsun istediğin olsun.Fiyata gelince yapılacak işleme ve vücuda göre değişiyor.Görüşme ücretsiz istanbuldaysan görüşüp bilgi alman en doğrusu.Kimbilir karşılaşırız belki kontrole gidicem bende karın,göbek fıtığı görmek istersen buyur.
ancak vakit buldum yazmaya çok teşekkür ederim bilgilerin için 3 sezeryan oldum ama bu ameliyattan nedense korktum işte peki karnınız dümdüzmü yani sarkıklık ve çatlaklar gittimi?bu arada 5 sene önce buraya yazıyordum özlemişim kadınlar kulübünü:)
ben sana özelden yazarım canım ...ben 70 doğumluyum...2 erkek yavruda bende var biri 18 biri 3 yaşına girecek ağustos ayında
Sizin doktorunuzda 6 ay dikkat et kilo almayın dedi mi neler yapıyorsunuz kilo almamak için kaç haftadan sonra korseyi bıraktınız benim 6 hafta takmıyorum. Midemin üstü ve göbek deliğimin altı şiş sizde de var mı ne zaman düzelir bilginiz var mı bide benim canımı sıkan şey sağ tarafındaki dikiş uzantımın üstü sarkıyo gibi dikişten şişlik var geçecek dedi ama ben inanmadım canım sıkıldı çok kilo alırsam ne anlamı kaldı sarkacak of of of.. moral biraz
Selam beria, benim sekizinci haftam. Yedinci haftaya kadar korse taktim, bir haftadir takmiyorum. Kilo almayin diye bütün doktorlar söyler, benimki de söyledi bu gayet normal. Hic bir doktor diyemez istedigin gibi ye ic karindan kilo almazsin, bu yalan olur o zaman. Benim göbek deligimin alti sis , bilmiyorum ne zaman düzelir ama iki ay gectigine göre yüzde yetmis seksen olacagi budur diye düsünüyorum. Bundan sonra düzelse de mucize degil hafif bir degisiklik olur bence. Ben doktoruma maille resim atip fikrini sorucam eger bir sonuc elde edersem sana da burdan bildiririm. Sag ve sol dikis uzantilarim benim asagi dogru, altta da üstte de bombesi var, ama ilk zamanlar sivri sivri idi bantla biraz yumusadilar. Sen yeni kontrole gittin sormadin mi doktoruna, ne diyor bekle zamanla gececekmi diyor, yoksa dogru dürüst cevap vermiyor mu?
selam melinda bebeğinde daha küçükmüş nasıl cesaret ettin. günlerdir sizi okuyorum bende düşünüyorum bu ameliyatı ama biraz korkuda var.ekim kasım gibi olsun diyorum tabiki inşallah..2.5yaşında oğlum var biraz daha büyümüş olur.16 kilo verdim ama doktor yavaş yavaş kilo vermen lazım dedi ve 15 kilo daha vermem lazım.merak ettiğim sizden doktorunuzun ismi memnunmusunuz.ve çok acı oluyomu.teşekkürler..
Senle de samimiyiz arkadaşım:13: nasıl sıkıntıların geçti değilmi? Gel katıl toplantılara çay partilerine eğlenceyi kaçırma
Melinda80 benim doktorum bantlari tavsiye etti , sicak havada terleyince dermatix krem kullanirsiniz dedi. Ben bant kullandim simdiye kadar. Daha önceden ameliyat olup krem kullanan arkadaslar, bantlarin mucize gibi iyilestirdigini söylüyorlar.bu arada herkese birşey sormak istiyorum bu iz bantlarından bahsediyorsunuz. benim dr o pek işe yaramıyor. contractubex die bir krem var onu kullan o daha etkili dedi. ne yapimm ben bu izleri görmek istemiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?