Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Hayırlı olsun her şey gönlünce olsun.Kuzuun için hiç bitmeyecek fedakarlıkların karşısında 3-5 günün lafımı olur.Bizler kendimizi iyi hissettikçe onlara daha iyi bakıyoruz.Gün dediğin nedir ki dün yazıyordum kime ameliyat olucam karar veremedim diye bugün 2 ay olmuş.İnan iyiki yaptırmışım diyenler arasına katılacaksın.Keşkecilerin arasına değil.

Hayirli olsun, bu iki hafta gecmek bilmez sana simdi heyecandan.
Oglusuna birsey olmaz merak etme, sana hastaneye getirirler onu.
Önemli olan, senin kendinden memnun olman. Sonra hersey daha güzel olacak.

Hayirli olsun, bu iki hafta gecmek bilmez sana simdi heyecandan.
Oglusuna birsey olmaz merak etme, sana hastaneye getirirler onu.
Önemli olan, senin kendinden memnun olman. Sonra hersey daha güzel olacak.

Sayende ameliyat öncesi bu motivasyonlar iyi gelmişti bana.Oldum bitti 2 ayda geçti şaka gibi.

Kızlar Dr. gittim 6. haftam doldu. Herşey yolunda dedi İyileşme sürecin çok hızlı dedi izlerim iyiymiş. Ödemlerim varmış daha yürüyüş yap kilo almamaya bak dedi. İzler için dermatix te kullansanda iz bantınıda kullansak çok birşey değişmez dedi. İstersen kullan dedi 1.5 2 ay sonra kontroll. 6 ay ile 1 yıl arası izlerin tam iyileşmesi içi dedi. Deniz yüzme serbest yalnız yavaş yavş başla dedi birden zorlama güneş ödem yapabilirmiş. Güneşin yoğun olduğu zaman güneşlenme dedi.

Bu arada kimse bana soru fikri vermedi (

İyileşme sürecinin iyi geçmesine çok sevindim.İşte oldu da bitti maşallah.İz bantları bildiğim iyileşme sürecini hızlandırıyor.Ben kullanıyorum izlerim iyi.Morluklarım hiç yok ilk hafta vardı bantlardan sonra yok oldu.İnce beyaz kesik kesik bir çizgi şimdi.Tabii izleri bant kullanan ve kullanmayan da görsek daha iyi anlarız aslında.Kullanmayan var mı acaba?

Sen ameliyat olalı ne kadar oldu? Ne zaman iz bantı kullanmaya başladın. Dermatix hakkında bilgin var mı ?

Arkadaşlar...

Bugün 6. hafta doluyor dr. kontrole gideceğim 3-4 gibi sizdende fikir alayım dedim neler sorayım dr.a

bilseydim yazardIm, mesela karIn kaslarInI kesin nezaman calIstIrabilirsin. Senin dokt. ne önerecek merak ediyorum. KarInI calIstIrmazsak yakInda gene yag baglIyacak. Su dikis yerlerindeki ödem nezaman gidecek. (Bir an önce gitsin). Birde senin lipo ne durumda arkadasIm. Ödem varmIsmI?
Sana liste hazIrlIyabilirdim valla..... Neyse hersey yolunda gibi gözüküyor sende.....

ben hic sasmam yakInda amel. baslarsan, bende asistanlIk yaparIm güzel arkadasIm, Ben Toprakta hemsirellik, böyle gecinir gideriz

Sen ameliyat olalı ne kadar oldu? Ne zaman iz bantı kullanmaya başladın. Dermatix hakkında bilgin var mı ?

İki ay oldu.Dikişler alındıktan sonra kullanmaya başladım.Kabuklanma oluyor onlar dökülüyor ya işte o zaman.Dermatiks bir sefer kullandım.Sıcaktı dışarı çıkmıştım terleme de oldu bende bantları çıkarıp kremi sürdüm.Hala iz bantları kullanıyorum.Ercan bey çok sıcaklarda,alerji yaptığında,kızarıklık olduğunda,havalandırma ihtiyacı hissettiğinizde bantları çıkarın dermatiks jeli kullanın dedi.Sonra yine biz bantlarını takın dedi.Benim izler silik güzel yani.Dediğim gibi bant kullanmayan biriyle kıyaslamak lazım aradaki farkı anlamak için.

ben hic sasmam yakında amel. Baslarsan, bende asistanlık yaparım güzel arkadasım, ben toprakta hemsirellik, böyle gecinir gideriz

olur vallahi...senden iyi asistan olur Edberide alalım anestezi uzmanı olarak o çok önemli bir iş biliyorsun Geçinirmiyiz ...aç mı kalırız orasını bilemem...orası burası derken her gün biz yatarız sedyeye Hasta bakmayız .

Okuyanlarda beni baya merak edecek bu kalcaya, bu gögüsler, neyapayIm bilmem,

kaynatacagIz genede, hani öbürküler, millet erkenmi uyuyor ne?

Burada bir sIra benim takip ettigim kisiler vardI. Sene basligIcInda amel. olanlarI hatIrlIyorum. Gelismeleri yazmIyorlar. AslInda izler, ödem vs. merak ediyorum.....

Karın kaslarını yormadan bel çalıştırabilirsin.Bizde yama var içten farklıyız anlıyacağın.Doktor sırt üstü yatırdı iki ayağını kaldır çok tutma bırak dedi.Zaten çok tutamadım karın kaslarım iki taraflı acıdı.Oda o kasları göstererek işte bunları zorlamadan spor yapabilirsin dedi.Yürüyüş yapıyorum,bisiklet çeviriyorum,bel hareketleri çalıştıran spor aletleri kullanıyorum.Şimdi karın kaslarım daha iyi.O ilk kaldırdığım zaman ki acıma yok mesela.Germe olayıda iyi.Zamanla açılıyor merak etme.Adacım biraz sabır göreceksin vücudun istediğin gibi olacak mükemmeliyetçi arkadaşım

ÇOK GÜLDÜM YA VALLAHİ BEN AÇIK SANA SÖYLEDİM BENDE YALAN YOK SANA ŞÖYLE BOMBA MEME LAZIM... SONRA VER ELİNİ PODYUM AMAN NAZARA GELME ARKADAŞIM

Ne haber nasıl gidiyor.Hastalandım biraz önce yarın geçsem mi diye düşünüyordum geçmem artık.Akşam yine doktora gidicem saat 6 da randevum var.Tahlilleri götürücem.Sonuçlar benim anladığım kadarı ile iyi.Bakalım doktor neler diyecek.Yazarım yine.Herkese iyi geceleeeeer Artık nazar kullanıcam nazar deydiğini düşünüyorum.Baaaaayy.

İYİ OL DA GEÇ BU TARAFA BİR ARA ÖZLEDİM EVET NAZARA GELME AMAN ÖPTÜM İYİ GECELER

Mesela arkadasIm biz cerrah olsaydIk, birbirimizi amel. etmekten milleti unuturduk. Ay orasI burasI derken, bende eminimki gram yag kalmazdI .
Ac kalIrdIk ac. Hastanelerde kabul etmezdi . Bende böyle hayaller boldur, gIr gIr olsun. Hepinize iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…